ale uz teraz ma vsetko trocha znechucuje...este nebol ani poriadny prvy mraz, vonku je furt pomerne teplo, este dokaze slniecko prijemne zohriat a v telke uz beha zo 7-10 reklam na vianoce..... to ma dokaze fakt nastvat a znechutit........ toto sa mi nepaci.....
Vyznam Vianoc
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmm akoze vianoce su pekne aj vsetko okolo nich, hlavne ked k tomu este aj snezi.......
ale uz teraz ma vsetko trocha znechucuje...este nebol ani poriadny prvy mraz, vonku je furt pomerne teplo, este dokaze slniecko prijemne zohriat a v telke uz beha zo 7-10 reklam na vianoce..... to ma dokaze fakt nastvat a znechutit........ toto sa mi nepaci.....
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
asi to ze cez vianoce vsetci dostanu nakupny osial...fruxo napísal:mozes mi objasnit ako to myslis ? (vianoce - komercia)
a ja sa na vianoce az nejak spceialne netesim, plno kapustnice, klobasy...inak su to len take iste dni, a darceky moc neriesim, maximalne mi zvyknu davat nejake ozdobne predmety, vsetko si kupujem sam
-
metallista
Medium Expert
####################################
#.....PRAJEM VÁM ŠŤASTNÉ A VESELÉ VIANOCE...........#
#...............................................................................#
#.....&.......................................................................#
#..............................................................................#
#.....ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK..........................................#
###################################