Najoblubenejsi uzivatel sekcie Politika

Diskusie na politické témy...

Aky je vas najoblubenejsi uzivatel v sekcii Politika?

Hlasovanie ukončené 31 dec 2007, 15:40

Aryan Angel
13
21%
brm
15
24%
enter00
4
6%
krija
20
32%
slay
10
16%

Celkom hlasov: 62

t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Najoblubenejsi uzivatel sekcie Politika

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Historicky prvy vyhlaseny najoblubenejsi uzivatel konkretnej sekcie fora sa stal jin. Pokracujeme teda sekciou politike, kde z uznesenia mod/admin vzisla nasledujuca nominacia (v abecednom poradi):

Aryan Angel
brm
enter00
krija
slay
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Chýba mi tam napr. Tomasito.. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Admini a moderatori do tychto ankiet zaradeni neboli!!!
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Toje škoda, pretože z nominovaních si neviem vybrať. Tomasito by to jednoznačne vyhral.
-No tiež by som bol zvedavý, ako by v ankete dopadol p4ra. Jeho názory sú síce kontroverzné, no to do diskusie patrí..
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Krija sekundu som zvazoval aryana ale s nim som este nemal tolko diskusii iba si citam jeho prispevky ale to ostatne kazdeho kto tam je napisany ...takze tolko
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Z uvedenej ponuky je u mňa na prvom mieste jednoznačne Krija, ktorý má vždy zaujimave príspevky a istého času aj dosť trpezlivosti čo sa týka naťahovania sa so slay-om - ktorý nemá zlé názory ale ked v každom príspevku kritizuje Fica tak z toho už hlava boli /aspoň mňa/. Krija dáva politike tohto fora dosť v podobe zaujimavých článkov, má názory v ktorých s nim súhlasim a proste je to pre mna king. :wink:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

dakujem vsetkym, co mi dali hlas v tejto ankete (hlasovani). tiez som tam hladal Tomasita, zial marne. tak na znak starych dobrych casov kliknem na AA. oni dvaja trochu poupravili moj nazor na "svetovu" politiku, ale aj tak ich vsetkych nehadzem do jedneho vreca :wink: .
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

určite najsympatickejším prispievateľom v tejto časti je pre mňa Krija a Tomasito. Krija dostal môj hlas. S mnoho jeho názormi sa stotožňujem.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

enter-s nim suhlasim vo vsetkom, brm-som tu moc nepostrehol, ale co som si spatne precital suhlasim.. tu neni o com. v nominacii mi velmi chyba kali, ktory ma podobne ako AA(Aauto praha)neuveritelnu schopnost pouzivat Ctrl-C na strankach prop a pozorovatel a nasledne to dokazu tak jedinecne pastnut sem..s krijom nesuhlasim, ale respektujem ho..a slay je v pohode :)
hlas: enter
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

z uvedenych su isto najvyraznejsie postavicky slay a krija, no ani jeden z nich podla mna nie je "nad vecou". Ak by som mal hodnotit podla tohto parametra tak hlas by dostal AA.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

AA pre jeho nenutenost. ze aa auto praha hehe :D
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

dal som AA, aj ked sa s jeho nazormi nestotoznujem, podla mna je clovek ktory nechce riesit veci hadkou, a to je spravny POlitik :P A vie presviedcat ludi, sice kusok po kusku ale k cielu raz dojde :P
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

az proti srsti mi je AA, cez to vsetko, ma moj respekt, takze moj hlas ide jemu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Neviem co vidite na AA, okrem tych clankov, ktore tu dava som nic ineho od neho nezazrel, ziadna diskusia ani nic podobne.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

hojko napísal:Neviem co vidite na AA, okrem tych clankov, ktore tu dava som nic ineho od neho nezazrel, ziadna diskusia ani nic podobne.
lebo je nad vecou ty trolo :) vy tam vediete v teme antifico zabomysie vojny a neuvedomujete si ze je to uplne zbytocne. chytate sa za slovicka, nadavate si no zaujimave veci su pritom niekde uplne inde
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Msylim ze cast fora politika neni iba o teme ANTIFICO :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

a ja myslim, ze politika by nemala byt len o sionizme, preto suhlasim s hojkom. respektujem kazdeho kto tu nieco napise a rozmysla nad tym, ako som napisal respektujem kriju(aj tomasita) aj ked niekedy pri citani jeho(ich) prispevkov mam nervy, ze az, ale respektujem ho(ich)..ale ak tu niekto len pastuje,mno neviem :roll:
ja mozno niesom taky mudry, vzdelany whatever ako ludia co tu pisu, ale aspon sa snazim odpovedat mojim selskym rozumom..
niekto tu pisal,ze aaaautopraha by bol vhodny politik,mno tak to si veruze predstavit neviem, co by na kazdu otazku vytiahol nejaky zdrap papiera s nejakym clankom?
preto ak by uz niekto tym dobrym politikom bol, boli by to tomasito a krija,ti dvaja argumentuju jak svina :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Hlasoval som za kriju. Je to ten typ uzivatela, ktoreho toto forum po komunikacnej stranke nie malo posunulo, IMO! Prispevok kriju dnes ma obsahovo ovela vacsiu hodnotu, ako mali prispevky toho isteho uzivatela cca pred dvoma rokmi. V rubrike Politika ma vyrazny prinos + zmysel pre trpezlivost, argument a detail- ktore ja mozem... ; ) Naviac, s tymto uzivatelom mam v Politike bohate osobne skusenosti. Zo zaciatku nasich diskusii sme sa v niektorych temach nezhodli, prediskutovali sme dlhe hodiny, dni a tyzdne, no vazim si, ze vzdy islo v prvom rade o diskusiu argument vs. protiargument, t.j. tieto diskusie ma napriek nezhode vzdy obohatili o nove poznatky (co povazujem za najvacsi prinos vecnej diskusie). Dnes v ramci rubriky Politika v podstate nie su temy, v ktorych by sme sa v principe nezhodli, ale to si od marca plnohodnotne vynahradime v rubrike Sport ; )
hojko napísal:Neviem co vidite na AA, okrem tych clankov, ktore tu dava som nic ineho od neho nezazrel, ziadna diskusia ani nic podobne.
Co na nom vidim napr. ja? I ked niekedy sa jeho nazory mozu zdat ortodoxne, je to jeden z najstarsich uzivatelov fora, ktory si nerobi z huby rit. Dokaze dovodit, argumentovat, pricom neraz som sa stretol s tym, ze uznal svoj omyl. Jeho charakteristickou vlastnostou je schopnost humorne sa povzniest nad osobne invektiva jeho oponentov, ktori prestanu byt schopni vecne celit jeho argumentom. V takych pripadoch dalej casom neplytva... Po tejto stranke by som sa mal od neho co ucit, kedze ja sa v obdobnych situaciach niekedy az naivne snazim drzat temy a posuvat diskusiu dalej. Hold, mea culpa, mea maxima culpa... ; )

Pokial ide o postovanie clankov, proti tomu nic nemam, kedze ide o spostredkovanie informacii, na ktore si utvori nazor kazdy sam. Na druhej strane, je skoda, ze cca posledny rok sa jeho posobenie na fore z vacsej casti sustredilo na toto postovanie clankov, a to prave na ukor diskusie, v ktorej patri medzi spicku rubriky. Jeho prispevky v Politike vsak malokedy prehliadnem.

PS: Je nemozne, aby sme sa zhodli so vsetkymi, no i ked sa jedna o uzivatela, s ktorym nezdielam rovnaky nazor, vzdy si velmi vazim vecny pristup k diskusii.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Najprijatelnejsi kandidat z tejto ponuky sa mi zda brm. Nevadi sa zbytocne do morku kosti ako slay (ktory to tam tazko nedava a furt si hudie svoju pravdu) a krija (od ktoreho by som na jeho vek cakal ovela viac nadhladu.) Nezije len z copy&paste ako Aryan. Co sa tyka Tomasita, pri vsetkej ucte k nemu, poslednych par tyzdnov je 50% jeho postov tvorenych dristanim o tom ako kto odbocuje od temy a ako ignoruje fakty. Stale ta ista pesnicka dookola ako kolovratok.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

do tretice, suhlasím s Hojkom čo sa týka názoru na AA.
Dalej mám fakt pocit, že tu hodnotíte z velkej časti celú sekciu na základe jedinej témy.
A môj hlas šiel enterovi, pretože som si ho v prvej chvíli splietol s niekým iným. čo však neznamená, že by som neuznával aj entera, iba som si ho v sekcii politika výraznejšie nikdy nevšimol, ale zas na tomto fóre niesom dlho. inak by som hlas nedal asi nikomu...
Zamknuté