Reklamacia- SE k610i

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Reklamacia- SE k610i

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

mam SE k610 i od orangeu uz je to jeden rok a stalo sa mi ze nemozem otvorit aplikacie ani hry pretoze ked sa pokusim otvorit zlozku aplikacie alebo hry tak mi napise: "Operacia zlyhala"
chcem ho dat teraz reklamovat, lenze neviem ci ho mam dat teraz alebo po novom roku, ci po novom roku nahodou nieje nejaky novy zakon ktory by mal nieco spolocne s reklamaciou.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

myslim ze to je uplne jedno jedine co ti s nim urobia je to ze ti prepalia Fw ...
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

diky, no dufam, lebo som cital ze ak sa s tym nebude dat nic robit tak bud mi vratia peniaze za ten telefon co je 1 koruna :( alebo mi daju novy a novy pausal zase na dva roky :(
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

1 korunu ti určite nevrátia,buď budeš pokračovať v paušáli s novou k610kou alebo ďalšie 2 roky s iným mobilom....ale ako písal obelix oni tie prepalia FW a hotovo ,musis pokazit este 2-krat :D
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

alebo ked vracaju peniaze myslim ze vratia taku sumu aku mal vtedy telefon "beznu cenu" lae niesom si isty.
kekso2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kekso2 »

no mna uz hentak strihly :( telefon sa nedal zapnut aa ani w sonyericssone w madarsku (zewraj) kde ho poslali to nedokazali sprawit to som mal k508 to bolo 2 roky do zadu... preslo 33 dni aa nic tak som si zobral wtedy k700 aaale stym ze 2 roky som musel brat nowy pausal. Takze to maju tak dobre wymyslene ze az .... aaa tie peniaze ti wratia aj tu korunu ... wed predsa aj ked kupis telefon za korunu tak ty im ju fyzicky nedas ale ti ju strhnu pri prwom zuctowaciom odbodi .. pri prwej fakture
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

kekso2 napísal:no mna uz hentak strihly :( telefon sa nedal zapnut aa ani w sonyericssone w madarsku (zewraj) kde ho poslali to nedokazali sprawit to som mal k508 to bolo 2 roky do zadu... preslo 33 dni aa nic tak som si zobral wtedy k700 aaale stym ze 2 roky som musel brat nowy pausal. Takze to maju tak dobre wymyslene ze az .... aaa tie peniaze ti wratia aj tu korunu ... wed predsa aj ked kupis telefon za korunu tak ty im ju fyzicky nedas ale ti ju strhnu pri prwom zuctowaciom odbodi .. pri prwej fakture
kur*a pis tam normalne v :x inak nic v zlom
dante: fw si mozes nahrat aj doma, navod najdes na stranke SE. zaruku nestratis, pretoze je to oficialna podpora vyrobcu
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

Lenze toto prehranim FW aj tak nerozbeha. Treba spravit full flash
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

praveze firmware som upgradeoval podla manualu a zase flash sa bojim robit a aj tak nemam cely firmware od orangeu ktory by som mohol nahrat, kurnik kebyze viem ze staci iba napr. jeden subor prepisat tak ok ale cely flash urobit... :(
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

skusil si spravit master reset ?
kekso2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kekso2 »

ades napísal:kur*a pis tam normalne v :x inak nic v zlom
dante: fw si mozes nahrat aj doma, navod najdes na stranke SE. zaruku nestratis, pretoze je to oficialna podpora vyrobcu
ale to sa neda vies?????lebo to mam uz zvyk ....proste ja som na skole kde mam prax strojo pis ..aaa uz aj tam mi to j*be lebo pisem namiesto V - W aa to nieje moc dobre ...lebo potom mam zbytocne vela chyb :D ... nooo neda sa to ospravedlnujem sa :D ......skusim to napraWit ano? :D:D:D
Napísať odpoveď