Reklamacia- SE k610i
-
Dante3000rpm
Medium Star
Reklamacia- SE k610i
mam SE k610 i od orangeu uz je to jeden rok a stalo sa mi ze nemozem otvorit aplikacie ani hry pretoze ked sa pokusim otvorit zlozku aplikacie alebo hry tak mi napise: "Operacia zlyhala"
chcem ho dat teraz reklamovat, lenze neviem ci ho mam dat teraz alebo po novom roku, ci po novom roku nahodou nieje nejaky novy zakon ktory by mal nieco spolocne s reklamaciou.
chcem ho dat teraz reklamovat, lenze neviem ci ho mam dat teraz alebo po novom roku, ci po novom roku nahodou nieje nejaky novy zakon ktory by mal nieco spolocne s reklamaciou.
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
nejakymarko
Addict
no mna uz hentak strihly
telefon sa nedal zapnut aa ani w sonyericssone w madarsku (zewraj) kde ho poslali to nedokazali sprawit to som mal k508 to bolo 2 roky do zadu... preslo 33 dni aa nic tak som si zobral wtedy k700 aaale stym ze 2 roky som musel brat nowy pausal. Takze to maju tak dobre wymyslene ze az .... aaa tie peniaze ti wratia aj tu korunu ... wed predsa aj ked kupis telefon za korunu tak ty im ju fyzicky nedas ale ti ju strhnu pri prwom zuctowaciom odbodi .. pri prwej fakture
kur*a pis tam normalne vkekso2 napísal:no mna uz hentak strihlytelefon sa nedal zapnut aa ani w sonyericssone w madarsku (zewraj) kde ho poslali to nedokazali sprawit to som mal k508 to bolo 2 roky do zadu... preslo 33 dni aa nic tak som si zobral wtedy k700 aaale stym ze 2 roky som musel brat nowy pausal. Takze to maju tak dobre wymyslene ze az .... aaa tie peniaze ti wratia aj tu korunu ... wed predsa aj ked kupis telefon za korunu tak ty im ju fyzicky nedas ale ti ju strhnu pri prwom zuctowaciom odbodi .. pri prwej fakture
dante: fw si mozes nahrat aj doma, navod najdes na stranke SE. zaruku nestratis, pretoze je to oficialna podpora vyrobcu
-
Dante3000rpm
Medium Star
ale to sa neda vies?????lebo to mam uz zvyk ....proste ja som na skole kde mam prax strojo pis ..aaa uz aj tam mi to j*be lebo pisem namiesto V - W aa to nieje moc dobre ...lebo potom mam zbytocne vela chybades napísal:kur*a pis tam normalne vinak nic v zlom
dante: fw si mozes nahrat aj doma, navod najdes na stranke SE. zaruku nestratis, pretoze je to oficialna podpora vyrobcu