Vztah-moze prist vasen casom?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

podla mna je to blbost.. ja si myslím že vášen a fyz. príťažlivosť je tu skorej ako samotné city.. takže ak si myslíš že časom to príde.. no neviem neviem
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

no čo Ti budem hovoriť ani zo ženského hľadiska nemám pocit, že tam niečo može prísť... nečítala som všetko, ale ako to pociťuje babenka??? lebo vieš krásny vzťah bez vzrúša, tak to može byť kamarátsky...
a jasné skúste ten alkáč...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ked sa raz vasen vytrati alebo ani nie je, tak sotva moze prist. velmi pochybujem, ze by nieco take prislo casom. zvycajne prichadza najprv vasen a az potom hlbsie city :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Holubar praveze je to kus po kazdej stranke...ale...zrejme sme uz boli priatelmi tak dlho, ze sa mi voci tejto jej fyzickej pritazlivosti vybudoval akysi blok alebo ako to nazvat.

Zuzka ako to citi ona? No z toho co sme sa spolu rozpravali, a rozpravali sme sa o tom dost, je to u nej take iste. Taka...laska z rozumu. A zhodli sme sa, ze to vlastne ani nechceme, pretoze nas to k sebe netaha tak ako by malo dvoch zamilovanych ludi. A tak sme stale najlepsimi priatelmi :).

Mozno mi k tomuto zistenie, uvedomeniu sa pomohlo co som si tu precital a mozno jedna holka, ktoru poznam a pri nej som zistil presne co je ta vasen, ktora mi chyba...nic z toho, ale potreboval som to asi...pripomenut.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

mne to pripada ako blby vyraz "chodenie z povinnosti"
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Vigor napísal:Holubar praveze je to kus po kazdej stranke...ale...zrejme sme uz boli priatelmi tak dlho, ze sa mi voci tejto jej fyzickej pritazlivosti vybudoval akysi blok alebo ako to nazvat.
Tak potom by malo stacit nejake pekne pradielko, aby to vsetko vyniklo a prekonalo tentvoj blok... Co ty na to?
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Nemalo by to byt skor naopak? ze vasem prave casom odchazda? a ten vztah by mal prist..
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Vigor napísal: Mozno mi k tomuto zistenie, uvedomeniu sa pomohlo co som si tu precital a mozno jedna holka, ktoru poznam a pri nej som zistil presne co je ta vasen
Takže nová osoba na obzore?
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

Asi nie pozitivna odpoved,ale ked tam raz iskra ci vasen nieje tak tam skratka nieje a casom sa neobjavi. podla mna taky vztah moze fungovat, ked ju mas naozaj rad,ale casom ti asi ta vasen zacne chybat.
midnight_man
Guru
Guru

no to je ako lizat zmrzlinu bez zmrzliny.... :(
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

alebo lizat zmrzlinu cez sklo...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Alebo jest pesene mravce cez alobal...honotne prispevky tie posledne :roll: .

Gothar nevyriesi...navlec si sexy pradielko na niekoho, kto je Ti ako sestra :)

Zuzka aj tak sa to da povedat, aj ked to bol zrejme len zablesk,neviem a neriesim to teraz. Povedal som si, ze ked sa nieco stane tak sa to stane a budem si teraz riesit ine veci v zivote. Ved mlady som a casu mam dost.
midnight_man
Guru
Guru

Vigor napísal:...Ved mlady som a casu mam dost.
casu nieje nikdy dost ;)
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

Vigor .. u mna je teraz nieco trochu podobne, sme sa dali so spoluziackou dokopy teraz ani nie pol roka pred maturami skoro po styroch rokoch ... ked navyse kazdy pojde na vysku uplne niekde inde.

Kedze v jednej triede tak sa dobre pozname ... Tiez som nazaciatku rozmyslal ci to bude mat nejaky zmysel a nebola tam nejaka extremna "vasen", ako si to ty nazval...

No a ak ti na tej babe zalezi, mas ju rad a ona teba tak to skus a take veci ako nejaky "ohen" teraz neries ... mozno po case bude z tolkej vasne horiet cela vasa obec :D
Napísať odpoveď