Vztah-moze prist vasen casom?
-
papillonbubu
Expert
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Holubar praveze je to kus po kazdej stranke...ale...zrejme sme uz boli priatelmi tak dlho, ze sa mi voci tejto jej fyzickej pritazlivosti vybudoval akysi blok alebo ako to nazvat.
Zuzka ako to citi ona? No z toho co sme sa spolu rozpravali, a rozpravali sme sa o tom dost, je to u nej take iste. Taka...laska z rozumu. A zhodli sme sa, ze to vlastne ani nechceme, pretoze nas to k sebe netaha tak ako by malo dvoch zamilovanych ludi. A tak sme stale najlepsimi priatelmi
.
Mozno mi k tomuto zistenie, uvedomeniu sa pomohlo co som si tu precital a mozno jedna holka, ktoru poznam a pri nej som zistil presne co je ta vasen, ktora mi chyba...nic z toho, ale potreboval som to asi...pripomenut.
Zuzka ako to citi ona? No z toho co sme sa spolu rozpravali, a rozpravali sme sa o tom dost, je to u nej take iste. Taka...laska z rozumu. A zhodli sme sa, ze to vlastne ani nechceme, pretoze nas to k sebe netaha tak ako by malo dvoch zamilovanych ludi. A tak sme stale najlepsimi priatelmi
Mozno mi k tomuto zistenie, uvedomeniu sa pomohlo co som si tu precital a mozno jedna holka, ktoru poznam a pri nej som zistil presne co je ta vasen, ktora mi chyba...nic z toho, ale potreboval som to asi...pripomenut.
Tak potom by malo stacit nejake pekne pradielko, aby to vsetko vyniklo a prekonalo tentvoj blok... Co ty na to?Vigor napísal:Holubar praveze je to kus po kazdej stranke...ale...zrejme sme uz boli priatelmi tak dlho, ze sa mi voci tejto jej fyzickej pritazlivosti vybudoval akysi blok alebo ako to nazvat.
-
midnight_man
Guru
-
zuzkazuzka
VIP
-
midnight_man
Guru
-
Vigor
King
Alebo jest pesene mravce cez alobal...honotne prispevky tie posledne
.
Gothar nevyriesi...navlec si sexy pradielko na niekoho, kto je Ti ako sestra
Zuzka aj tak sa to da povedat, aj ked to bol zrejme len zablesk,neviem a neriesim to teraz. Povedal som si, ze ked sa nieco stane tak sa to stane a budem si teraz riesit ine veci v zivote. Ved mlady som a casu mam dost.
Gothar nevyriesi...navlec si sexy pradielko na niekoho, kto je Ti ako sestra
Zuzka aj tak sa to da povedat, aj ked to bol zrejme len zablesk,neviem a neriesim to teraz. Povedal som si, ze ked sa nieco stane tak sa to stane a budem si teraz riesit ine veci v zivote. Ved mlady som a casu mam dost.
-
midnight_man
Guru
-
agy
Medium Expert
Vigor .. u mna je teraz nieco trochu podobne, sme sa dali so spoluziackou dokopy teraz ani nie pol roka pred maturami skoro po styroch rokoch ... ked navyse kazdy pojde na vysku uplne niekde inde.
Kedze v jednej triede tak sa dobre pozname ... Tiez som nazaciatku rozmyslal ci to bude mat nejaky zmysel a nebola tam nejaka extremna "vasen", ako si to ty nazval...
No a ak ti na tej babe zalezi, mas ju rad a ona teba tak to skus a take veci ako nejaky "ohen" teraz neries ... mozno po case bude z tolkej vasne horiet cela vasa obec
Kedze v jednej triede tak sa dobre pozname ... Tiez som nazaciatku rozmyslal ci to bude mat nejaky zmysel a nebola tam nejaka extremna "vasen", ako si to ty nazval...
No a ak ti na tej babe zalezi, mas ju rad a ona teba tak to skus a take veci ako nejaky "ohen" teraz neries ... mozno po case bude z tolkej vasne horiet cela vasa obec