Call of Duty 4
-
lekoklatik
VIP
Ja chcem len povedat ze moj PC:
Intel Pentium 4 2.02Ghz
Ram 1GB
Radeon 9800 SE 128MB
miesta na disku mam dost
tuto hru nezvlada. Sice ide ale je absolutne vsetko na low alebo off s rozlisenim 640xneviem na kolko (nepamatam si toto rozlisenie) a nieje to take skarede ako som si myslel ale neskutocne to trha. Absolutne nehratelne. Az na trening
To len ak by nahodou niekto potreboval vediet ci mu to pojde na aspon pribliznej zostave aku mam ja. Tod vse
Intel Pentium 4 2.02Ghz
Ram 1GB
Radeon 9800 SE 128MB
miesta na disku mam dost
tuto hru nezvlada. Sice ide ale je absolutne vsetko na low alebo off s rozlisenim 640xneviem na kolko (nepamatam si toto rozlisenie) a nieje to take skarede ako som si myslel ale neskutocne to trha. Absolutne nehratelne. Az na trening
To len ak by nahodou niekto potreboval vediet ci mu to pojde na aspon pribliznej zostave aku mam ja. Tod vse
moj bratranec ma P4 3,00 GHZ, 1GB RAm ,ATI 9550 256 MB a neseka mu to na low da sa to hratlekoklatik napísal:Ja chcem len povedat ze moj PC:
Intel Pentium 4 2.02Ghz
Ram 1GB
Radeon 9800 SE 128MB
miesta na disku mam dost
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som to presiel na Sempron 2500+, 1GB ram a readeon 9600Pro 256MB. Vsetko low (textury high) + 800x600. Ale nejake veci som natweakoval cez konzolu a potom to bolo v pohode hratelne. Problem som mal iba na zaver sniperskej misie, ked som cakal na vrtulnik.. tam som sa musel cheatnut nedalo sa presekat, ale inac pohoda
(fps nebolo bohvieco samozrejme)
-
PeterCA
Medium Star
jj... ja som to mal behom pol dna prejdenemishenko napísal:No ja nie som moc na hry posledne roky, ale toto som si zahral. Som si zabezpecil aku taku grafiku a poigral sa.
Takisto ako dakto spominal, na jedno posedenieA nasledne som dal aj MOHAA Airborne, bo prve diely ma bavili, ale teda kvalita neporovnatelna. COD4 je uplne ina trieda ...
-
lekoklatik
VIP
No bez sekania mohlo ist ale o tom 1680x1050 pochybujemkvetacik napísal:Intel C2D E6750, GeForce 8600GT 512Mb, 2GB RAM full detaily na 1680x1050 bez sekania
8600GT vs 7900GT rad by som vedel tvoje fps ... pocitam ze to bolo okolo 25-30 a sekanie niekedy bolo
A k teme - tu je super stranka mate tam aj nove skiny pre zbrane, postavy a podobne drobnosti COD4HQ
-
PeterCA
Medium Star
tvoj problem ze pochybujesromerot napísal:No bez sekania mohlo ist ale o tom 1680x1050 pochybujem
8600GT vs 7900GT rad by som vedel tvoje fps ... pocitam ze to bolo okolo 25-30 a sekanie niekedy bolo![]()
A k teme - tu je super stranka mate tam aj nove skiny pre zbrane, postavy a podobne drobnosti COD4HQ
-
PeterCA
Medium Star
niesu to dristy... fakt sa malo kedy stalo ze to "seklo"... uz musela byt fakt akcia...hojko napísal:Dristy. Mam doma E4500, 2GB RAM a 7900GT, vidim, ako ta hra chodi nie len na 1680x1050, ale aj na 1280x960... Je to hroza hrat, ak je vsak pre niekoho 20-30 fps plynulost, tak nech sa paci.
edit: na tie testy by som sa teda nespoliehal ze ta 7900GT je lepsia jako 8600GT... myslite si o mne co chcete hosi
-
hojko
Site Admin
A na co sa mam spoliehat ak nie na benchmarky, najma ak su na takom prestiznom webe ako je Toms Hardware??? Mas to tam jasne napise, mas tam jasne grafy a tvoj subjektivny pocit na co sa spoliehat a na co nie je uplne nepodstatny a neobjektivny. Ja verim benchmarkom, najma pokial ich najdem na viacerych weboch a viem, ze strankam ako je prave Toms sa da verit. Mam doma spominanu 7900GT, co je vykonnejsia karta ako low-endova 8600GT a vidim ako mi to ide doma na PC.
-
PeterCA
Medium Star
jako si aj napisal hore ze mi to moze ist bez sekania na 800x600 na low detailochhojko napísal:A na co sa mam spoliehat ak nie na benchmarky, najma ak su na takom prestiznom webe ako je Toms Hardware??? Mas to tam jasne napise, mas tam jasne grafy a tvoj subjektivny pocit na co sa spoliehat a na co nie je uplne nepodstatny a neobjektivny. Ja verim benchmarkom, najma pokial ich najdem na viacerych weboch a viem, ze strankam ako je prave Toms sa da verit. Mam doma spominanu 7900GT, co je vykonnejsia karta ako low-endova 8600GT a vidim ako mi to ide doma na PC.
viem ze si expert ale viem co vidim