*****HERO***** napísal:Ako je to s komunikaciou medzi alikmi a hordou ?
Lebo ked napise nieco alik tak horde to napise nieco ine. Ale co ? Tie slova, ktore sa zobrazia horde ked alik nieco napise su nahodne alebo je na to nejaky slovnik ? Napriklad ked alik napise "lol" horde napise "kek". Tak ako je to ? Ja si myslim ze ked sa "lol" zmeni na "kek" tak by to mohlo byt ze kazde pismenko alikov znamena ine pismenko u hordy . L u alikov = K u hordy O u alikov = E u hordy L u alikov = K u hordy
a tak to sedi
.. nemyslite ze by to mohlo byt tak ? To som posudil iba z tej premeny lol na kek
teda sry, poplietol som alikov z hordou .. ale teoreticky by to mohlo byt to iste .. uz sa mi to nechce opravovat .. takto to ma byt
když člen Hordy napíše lol, hráčovi Aliance se objeví kek
no su to nezmyselne slova, neni to ako ty pises, nie je to zase ani nahodne, ale asi je to tak ze ked to slovo niekto napisal tak sa zapisalo do databazy a vygenerovalo sa mu prislusne slovo ako ho budu vidiet ostatny co nerozumeju danej reci a potom ked to slovo niekto zopakuje tak sa to v DB vyhlada, najde a napise ako je to ulozene, uvediem ti priklad, ak alik v Commonskej reci napise LOL tak to hordak uvidi ako BUR
L = B
O=U
L=R <-a toto tu nesedit s tym prvym
Bandurka napísal:nooo, tak som sa prisiel popytat, co mi poradite...
nvm si vybrat za koho hrat, healujem fajn, co hovori za priesta, ale zase expit ako holy je na hovno, warriora som mal teraz, magea nescem, toho ma brasko, tak mi asi zostava rogue, druid, warlock a palach, este hunter tak skuste poradit z osobnych skusenosti, za co je fajn viem ze je fajn vsetko, ale tak neviem sa rozhodnut, hunter ma peta a to mi pride fajn ze nie je sam:D, zase lock je nadupany, no prosim o nazory )
To je ťažko takto ti poradiť, závisí na tom čo ťa najviac láka.. no napríklad ten lock je na solo hranie úplne úžasný a v pvp je tiež super, druid má zase velmi vela štýlov hrania.. ešte si tam shamana zabudol ten je tiež dobrý, ak ťa baví healovať neznamená že musíš mať holy priesta na lvling je best shadow a uheluješ s ním hocijaký dungeon do lvl 70, ale zo začiatku je strašne zranitelný zase..
no neviem tak na skusanie by som asi dal toho druida je celkom dobry podla mna....ma vela foriem....bear to si ako warrior....potom cat to si zase ako rogue....dire bear lepsia forma warriora, ked mal full equip tak sa da dat aj cez 20K armor s tym...tak celkom slusny tank...potom je moonkin tu som neskusal lebo som len lvl26 a este sa vie aj celkom uhealit.....Moze byt dobry aj hunter toho som neskusal....Warlocka som neskusal ale v pvp mam problem s druidom na neho ....Je to uz len na tebe koho si vyberies...najlepsie je ist na daky fun server a vsetkych si vyskusat a ten co ti najviac sekne s tym budes potom hrat....To je asi vsetko co som chcel napisat
poznam take deticky,naprikad vcera v Crossroads prislo asi 8 70 alikov po 10 minutach dostali na prdel a zacali nam tam spamovat aky sme ko*ot,takto sa fakt ukaze charakter cloveka
// k tomu healu,ja mam rozohraneho teraz sp priesta a chodim ako heal na dungy takze v pohodicke,otazka koho vziat ako heal je podla mna dost zlozita mas resto shamana/druida,holy palata/priesta kazdy ma nejake to svoje +,ale kto z nich je najlepsi na heal sa neodvazujem trvrdit
ja len dodam ze skoda ze neni moznost pre alika naucit sa napr orcish language a pre hordaka napr common, by bola prdel, aspon by funkcia Yell bola aj k niecomu dobra
SchYzo napísal:ja len dodam ze skoda ze neni moznost pre alika naucit sa napr orcish language a pre hordaka napr common, by bola prdel, aspon by funkcia Yell bola aj k niecomu dobra
da sa to ked mas kamarata Game Mastra, inak sa to neda, no sice da sa, ak hras na RP serveroch tak tam byvaju lekcie cudzych jazykov
no ak chceš byť najlepší healwer tak ja sa smelo odvážim tvrdiť, že najlepší je holy priest. neni o čom. Ale tie ostatné chary su výnimočné práve v tom, že môžu byť i slabší (sekundárni-pomocní) healeri, ale majú "aj to ostatné"
-=wolf=- napísal:to neviem, na oficialnom RP servery som este nehral
tak je to iste, na ofiku sa to 100% neda pytal som sa admina ale odkazal ma na jedno forum kde je peticia za to ci ma byt ta featurka pridana do hry, budem hlasovat jednoznacne za ano!
ja ako warriov v HC dungoch mam rad holy paladina ako healera tie jeho overhealy su imba nedochadza mu skoro manna vela toho uhealuje ked sa nahodou nejaky creep odtrhne nelahne hned ako priest alebo druid v tedy je to uz wipe
Hovniak napísal:ja ako warriov v HC dungoch mam rad holy paladina ako healera tie jeho overhealy su imba nedochadza mu skoro manna vela toho uhealuje ked sa nahodou nejaky creep odtrhne nelahne hned ako priest alebo druid v tedy je to uz wipe
Hovniak napísal:ja ako warriov v HC dungoch mam rad holy paladina ako healera tie jeho overhealy su imba nedochadza mu skoro manna vela toho uhealuje ked sa nahodou nejaky creep odtrhne nelahne hned ako priest alebo druid v tedy je to uz wipe
ako paladfinovi mi pri pokusoch o väcsie healovanie vzdy dochádzala mana. ale zase nemal som talenty v holy tak nvm no...
Sepiroth napísal:ako paladfinovi mi pri pokusoch o väcsie healovanie vzdy dochádzala mana. ale zase nemal som talenty v holy tak nvm no...
kvoli comu tu bude vsak ^_^,pamatam si na jeden dung to bolo este pred patchom kde sa nedali pozriet targetove talenty,tak palat mal na sebe nejaky ten heal equip dal 3x holy light najvacsi rank a bol skoro bez many,takze Holy urcite nebol.To sa potom necuduj ze vela nehelaujes,Holy palat je dobry healer,staci mat vysoky + healing a vyhealujes Flashom.
H@wk napísal:lol , tak je jasne ze naj. na heal je priest omg ...
priest ma tusim najsilnejsi heal ale imo rozhodne neni najlepsi healer, aspon v raidoch sa viac ceni palach pretoze nepadne po jednej dvoch ranach ako je to u slabeho priesta...