Je toto normalne?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

jedine co mozem nato povedat je : co uz
tieto decka skopat a mozno sa uvedomia..
aston
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aston »

ja pochybujem ze sa dakedy uvedomia raz vyrastu a prejdu na inu kategoriu vytrznictva :smt067 :smt068
mishec
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mishec »

p4ra napísal:A viete, co je na tom najsmutnejsie? Ze o chvilku sa objavi nejaky mudry psycholog a psychiater a zhodnu sa, ze sa vsetko mozu filmy a pocitacove hry. Ja si osobne myslim, ze to vsetko pochadza z domu. Taketo deti vacsinou pochadzaju z nekompletnych a problematickych deti.

Nehovorim, ze deti z rozvedenych rodin nemozu byt OK a normalne, bezproblemove, len bohuzial je to casto tak, ze tomu dotycnemu synovi, dcere nema kto dohovorit. Niekto prisnejsi, ako je otec.
To je pravda, compy za to nemôžu...
BTW, compy podla mna chrania aj pred gamblerstvom(hrou na hracich automatoch), lebo napriklad taky CS ma pre nich ovela vyssiu interaktivitu, nez nejaky poker automat...
Ja som bol minule v krcme, hral som biliard a tam mladi ludia prehrali nejake prachy na automate... A ja som si povedal, co je to za pi<>vinu, jednym okom som kukol a videl som, ze aj ked je "Vyhra" lakava, tak predsa CSko je lepsie....
SORRY ZA OT....
Som spammer... :smt070
JetiX
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JetiX »

mastermind napísal:aj ja som vyrastal pred TV a tiez si myslim ze som normalny. ale skus si teraz zapnut jetix, foxkids a podobne kanaly a hned zbadas rozdiel medzi tym co sme pozerali my a co pozeraju dnesne deti
:D ja mam napriklad 16 a JetiX mam dokonca aj v nicku. samozrejme ze ho pozeravam (a normalne chodim do roboty a zarabam peniaze, dokonca mam kapelu). Nemyslim si ze som male decko, cize su aj taki ludia.
:)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Baguvix napísal:šibnuté decká :evil:
nic v zlom ale keby tak mali pisat o nasom sidlisku tak je nase sidlisko v spravach dennodenne :roll:
uz som si nejako zvykol,...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

detiska jedne nepodarene. pre narod su to nepouzitelni jedinci. vyrastu a budu len zle robit. nie som sice prorok, ale neverim, ze z chuliganov moze vyrast niekto normalny. k lopate ich postavit ked maju tolko zbytocnej energie
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ubohe, nevedia si najst smer do zivota... beru si priklad od starsich bratov a takto to ide dalej... v Trnave by bolo dobr zakazat futbal na 10 rokov mozno by to niekam viedlo :?
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

hm, keby byvaju chlapci na dedine, hned by sa inak spravali, nemali by tolko casu "nudit sa"...trebalo by im seno susit, kravy dojit, statok krmit :D drevo hotovat :P lol
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Moj pribeh je asi takyto

Kód: Vybrať všetko

A TEENAGE pupil suffered severe bruising to his head after he was assaulted at his Newport school.

The 14-year-old St Joseph's RC High School pupil was taken by ambulance to the Royal Gwent Hospital following the incident in the school's bus bay around 9am on Tuesday morning. He was released later that day.

A fellow pupil, aged 15, was arrested on suspicion of assault before being released on bail pending further inquiries.
Ibaze mam 15 a nie 14, novinary to doplietli.
Ale fakt sa to stalo mne.

Zdroj: http://www.southwalesargus.co.uk/news/s ... ssault.php
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

:D kreteni , asi by im mali zakazat kukat americke filmy ked ich rozum este nieje na takej urovni chapania . no nic podla mna by sa s tym malo zacat nieco robit lebo o par rokov to moze byt doooost zle.chlapci sa hraju na gangstrov , sak oni zistia co je to zivot
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ffnatic »

podľa mna je to na hlavu,ale tu v SR je toho oveľa viac ako sa zdá aj jeden moj kamoš sa chodí takto biť po zápasoch su to vymetenci!!! :lol:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Z tohto videa mám teda dosť...
Školký gang ubije do bezvedomia jedného chlapca a jedno dievča
Ako môžte vidieť , pokračujú v kopaní do hlavy , napriek tomu, že " súperi " sú v bezvedomí
Nemám síl sa k tomu vyjadriť , ako sa z človeka môže stať taký surový sadista
Čo dodať : " We live in a really fucked up world. "
***Video nieje vhodné pre slabšie povahy***
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

schw33k: tak toto je uz chore, boze tupe deti, fakt ta amerika zaslubena zem pre odlisnych :roll:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Sráči :nono1:

Nikdy som sa podobnym veciam nedokazal prizerat, mozno aj preto som si v minulosti narobil zopar problemov, ktore vsak nelutujem.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Toto co bolo za chore mozgy, preboha? :evil:
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

Ak ste si nevšimli, terajšie deti deti sú čím ďalej tým retardovanejšie (myslím vážne). Ako keby sa rodili bez mozgov. Napriek všetkým brutalitám čo som videl/počul/hral som si vedel domyslieť následky. Jediné riešenie ktoré má napadá je podobné Unreal Tournament .... Napchať to všetko do arény nech sa to vyvraždí aby sme sa my rozumný mohli na nich zabávať :twisted:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

olololwtfomg: Neoznacoval by som to, ze ide o retardovanost, pretoze je to viacmenej vsetko vecou vychovy a toho v akom prostredi zije. Vsetko je tiez ovlyvnene dobou v ktorej zije - internet, televizia, hry...

Este pridam eticky kodex:
"Dieťa sa učí podľa toho ako žije:
Ak žije s kritikou, učí sa odsudzovať.
Ak žije s nevraživosťou, učí sa bojovať.
Ak žije s posmechom, učí sa byť ostýchavým.
Ak žije s hanbou, učí sa byť vinným.
Ak žije s toleranciou, učí sa byť trpezlivým.
Ak žije s povzbudením, učí sa sebadôvere."
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

fu tak toto je fakt brutal..
nechapem ako moze byt niekto tak vymeteny..naozajstni dementi
kazdemu z tych typkov prajem aby raz aj oni lezali tak na chodniku a niekt ich kopal do hlavy.. :smt097 :smt097
nemam slov
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

zareagovat trestom moze byt prave tak osudova chyba ako necinnost alebo posilenie obrany napadanych obeti. Pokial je nasilnik trestany, vedie ho to k averzii voci okoliu a protispolocenskemu spravaniu. Na druhej strane zvysena obranyschopnost obete moze casto pomoct, no niekedy moze byt zamienkou pre este vacsiu agresiu utocnika.

Niekde na zaciatku uz bol spominany experiment kognitivneho ucenia sa, kedy detom (DETOM) pustili film. Decka boli v troch skupinach, kazda osobitne a kazda videla inu verziu. Prvej pustili film kde nasilnik predvadzal nasilne spravanie (robil bordel, nicil...) a na konci za to nebol potrestany. Druhym pustili to iste len na konci dotycny potrestany bol. Treti boli ako kontrolna vzorka, tym nepustili nic. Potom ich dali vsetkych dokopy a mohli sa volne hrat. Skupina ktora videla film s nepotrestanym zlym spravanim bola omnoho agresivnejsia ako ostatni.

Deti by v takychto pripadoch mali ist ak maju normalnych rodicov (a ti su dnes dost vzacni) ku psychologovi na vysetrenie a terapiu. Problem je, kolko rodicov si je ochotnych pripustit, ze ich dieta nie je dokonale? Ze skratka ma nejaku chybu a nedajboze aby oni sami niekde vo vychove urobili chybu... :?
Skuste sa niekedy stretnut so svojou ucitelkou zo zakladnej a porozpravat sa o tom ake su dnesne deti a ich rodicia.
Napísať odpoveď