Je toto normalne?
To je pravda, compy za to nemôžu...p4ra napísal:A viete, co je na tom najsmutnejsie? Ze o chvilku sa objavi nejaky mudry psycholog a psychiater a zhodnu sa, ze sa vsetko mozu filmy a pocitacove hry. Ja si osobne myslim, ze to vsetko pochadza z domu. Taketo deti vacsinou pochadzaju z nekompletnych a problematickych deti.
Nehovorim, ze deti z rozvedenych rodin nemozu byt OK a normalne, bezproblemove, len bohuzial je to casto tak, ze tomu dotycnemu synovi, dcere nema kto dohovorit. Niekto prisnejsi, ako je otec.
BTW, compy podla mna chrania aj pred gamblerstvom(hrou na hracich automatoch), lebo napriklad taky CS ma pre nich ovela vyssiu interaktivitu, nez nejaky poker automat...
Ja som bol minule v krcme, hral som biliard a tam mladi ludia prehrali nejake prachy na automate... A ja som si povedal, co je to za pi<>vinu, jednym okom som kukol a videl som, ze aj ked je "Vyhra" lakava, tak predsa CSko je lepsie....
SORRY ZA OT....
Som spammer...
mastermind napísal:aj ja som vyrastal pred TV a tiez si myslim ze som normalny. ale skus si teraz zapnut jetix, foxkids a podobne kanaly a hned zbadas rozdiel medzi tym co sme pozerali my a co pozeraju dnesne deti
-
qwerty-xyz
Moj pribeh je asi takyto
Ibaze mam 15 a nie 14, novinary to doplietli.
Ale fakt sa to stalo mne.
Zdroj: http://www.southwalesargus.co.uk/news/s ... ssault.php
Kód: Vybrať všetko
A TEENAGE pupil suffered severe bruising to his head after he was assaulted at his Newport school.
The 14-year-old St Joseph's RC High School pupil was taken by ambulance to the Royal Gwent Hospital following the incident in the school's bus bay around 9am on Tuesday morning. He was released later that day.
A fellow pupil, aged 15, was arrested on suspicion of assault before being released on bail pending further inquiries.Ale fakt sa to stalo mne.
Zdroj: http://www.southwalesargus.co.uk/news/s ... ssault.php
Z tohto videa mám teda dosť...
Školký gang ubije do bezvedomia jedného chlapca a jedno dievča
Ako môžte vidieť , pokračujú v kopaní do hlavy , napriek tomu, že " súperi " sú v bezvedomí
Nemám síl sa k tomu vyjadriť , ako sa z človeka môže stať taký surový sadista
Čo dodať : " We live in a really fucked up world. "
***Video nieje vhodné pre slabšie povahy***
Školký gang ubije do bezvedomia jedného chlapca a jedno dievča
Ako môžte vidieť , pokračujú v kopaní do hlavy , napriek tomu, že " súperi " sú v bezvedomí
Nemám síl sa k tomu vyjadriť , ako sa z človeka môže stať taký surový sadista
Čo dodať : " We live in a really fucked up world. "
***Video nieje vhodné pre slabšie povahy***
Sráčischw33k napísal:***Video nieje vhodné pre slabšie povahy***
Nikdy som sa podobnym veciam nedokazal prizerat, mozno aj preto som si v minulosti narobil zopar problemov, ktore vsak nelutujem.
-
olololwtfomg
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ak ste si nevšimli, terajšie deti deti sú čím ďalej tým retardovanejšie (myslím vážne). Ako keby sa rodili bez mozgov. Napriek všetkým brutalitám čo som videl/počul/hral som si vedel domyslieť následky. Jediné riešenie ktoré má napadá je podobné Unreal Tournament .... Napchať to všetko do arény nech sa to vyvraždí aby sme sa my rozumný mohli na nich zabávať 
-
hojko
Site Admin
olololwtfomg: Neoznacoval by som to, ze ide o retardovanost, pretoze je to viacmenej vsetko vecou vychovy a toho v akom prostredi zije. Vsetko je tiez ovlyvnene dobou v ktorej zije - internet, televizia, hry...
Este pridam eticky kodex:
"Dieťa sa učí podľa toho ako žije:
Ak žije s kritikou, učí sa odsudzovať.
Ak žije s nevraživosťou, učí sa bojovať.
Ak žije s posmechom, učí sa byť ostýchavým.
Ak žije s hanbou, učí sa byť vinným.
Ak žije s toleranciou, učí sa byť trpezlivým.
Ak žije s povzbudením, učí sa sebadôvere."
Este pridam eticky kodex:
"Dieťa sa učí podľa toho ako žije:
Ak žije s kritikou, učí sa odsudzovať.
Ak žije s nevraživosťou, učí sa bojovať.
Ak žije s posmechom, učí sa byť ostýchavým.
Ak žije s hanbou, učí sa byť vinným.
Ak žije s toleranciou, učí sa byť trpezlivým.
Ak žije s povzbudením, učí sa sebadôvere."
fu tak toto je fakt brutal..schw33k napísal:***Video nieje vhodné pre slabšie povahy***
nechapem ako moze byt niekto tak vymeteny..naozajstni dementi
kazdemu z tych typkov prajem aby raz aj oni lezali tak na chodniku a niekt ich kopal do hlavy..
nemam slov
-
Stoporko
VIP
zareagovat trestom moze byt prave tak osudova chyba ako necinnost alebo posilenie obrany napadanych obeti. Pokial je nasilnik trestany, vedie ho to k averzii voci okoliu a protispolocenskemu spravaniu. Na druhej strane zvysena obranyschopnost obete moze casto pomoct, no niekedy moze byt zamienkou pre este vacsiu agresiu utocnika.
Niekde na zaciatku uz bol spominany experiment kognitivneho ucenia sa, kedy detom (DETOM) pustili film. Decka boli v troch skupinach, kazda osobitne a kazda videla inu verziu. Prvej pustili film kde nasilnik predvadzal nasilne spravanie (robil bordel, nicil...) a na konci za to nebol potrestany. Druhym pustili to iste len na konci dotycny potrestany bol. Treti boli ako kontrolna vzorka, tym nepustili nic. Potom ich dali vsetkych dokopy a mohli sa volne hrat. Skupina ktora videla film s nepotrestanym zlym spravanim bola omnoho agresivnejsia ako ostatni.
Deti by v takychto pripadoch mali ist ak maju normalnych rodicov (a ti su dnes dost vzacni) ku psychologovi na vysetrenie a terapiu. Problem je, kolko rodicov si je ochotnych pripustit, ze ich dieta nie je dokonale? Ze skratka ma nejaku chybu a nedajboze aby oni sami niekde vo vychove urobili chybu...
Skuste sa niekedy stretnut so svojou ucitelkou zo zakladnej a porozpravat sa o tom ake su dnesne deti a ich rodicia.
Niekde na zaciatku uz bol spominany experiment kognitivneho ucenia sa, kedy detom (DETOM) pustili film. Decka boli v troch skupinach, kazda osobitne a kazda videla inu verziu. Prvej pustili film kde nasilnik predvadzal nasilne spravanie (robil bordel, nicil...) a na konci za to nebol potrestany. Druhym pustili to iste len na konci dotycny potrestany bol. Treti boli ako kontrolna vzorka, tym nepustili nic. Potom ich dali vsetkych dokopy a mohli sa volne hrat. Skupina ktora videla film s nepotrestanym zlym spravanim bola omnoho agresivnejsia ako ostatni.
Deti by v takychto pripadoch mali ist ak maju normalnych rodicov (a ti su dnes dost vzacni) ku psychologovi na vysetrenie a terapiu. Problem je, kolko rodicov si je ochotnych pripustit, ze ich dieta nie je dokonale? Ze skratka ma nejaku chybu a nedajboze aby oni sami niekde vo vychove urobili chybu...
Skuste sa niekedy stretnut so svojou ucitelkou zo zakladnej a porozpravat sa o tom ake su dnesne deti a ich rodicia.