Dead_Warrior napísal:Ale to neni len chyba v potravinach podla mna je toa j chyba v ludoch a tomu ako sa stravuju a ze enmaju niektory pohyb tj dokopy zdravy zivotny styl....si zoberte nasi predkovia mohli ziest len tak na posedenie slaninu,klobasky a dalsie taketo potraviny a dosili sa podaktroy akych vysokych vekov ale na tu dobu sa aj dost pohybovali v TV nebezali serialy, telenovely,reality show a dalsie veci..boli skoro cele dni na poli a makali a ked vecer mali cas tak sa rozpravali medzi sebou viac alebo sa zabavali inak ako TV(pokial mali/nemali TV).... takze aj zivotny styl je podla mna v tomto rozhodujuci....
s tymto suhlasim sme traja bratia vsetci sme sportovali momentalne uz len ja a trocha najstarsi brat a jediny kto neni chori som ja naopak stredny brat odkedy ma holku nerobi nic a uz ho polozi prva choroba co stretne. a k tym potravinam no co uz musime papat tie Ecka lebo nam nic ine neostava ale treba si strazit mnozstvo preto je nejlepsia kombinacia bio a e potravin

to znamena masove a taketo produkty radsej od znamich z dediny a sladkosti a podobne veci z obchodu tam si nepomoze clovek:-). BTW co sa tyka produktov LIDL je lacny koli tomu ze vela veci ma povod v polsku a ze to nakupuju na kontajnery a akciovy tovar putuje medzi statmi takze nepotrebuju sklady (co je unas v akcii tento tyzden tak to je v akcii o tyzden neskor napr v rakusku a podobne) btw nakupujem rozky v pekarni a hned citim ked dakto nestihol pekaren a kupil rozky v potravinach
EDIT// DPC zalozme temu o srani

tak napr ja mamvam pravidelnu stolicu okolo 7:20 rano cez vikend neskorsie

ale mal som obdobie ked som maval o 11.20 co bolo cez vyucovanie a raz som si prdol a fest som nevedel ci mi neuslo...

neuslo

ale ako bolo spominane ze sniva sa mi ze stim no tak ked som mal cca 10 sa mi to snivalo a postal som sa ale mne sa to vtedy stalo behom mesiaca 3x potom som radsej prestal pit vacsie mnozstvo pred spankom

. ale to je moja nocna mora ze spis s babou abo u baby a daco taketo sa ti stane abo ako v trainspotttingu ked sa ten jeden posral