Existuje to????
Existuje to????
Chcel by som vediet ze ci vlastne existuje nejaky program ktory dokaze na mobile potajomky zaznamenavat smsky prichadzajuce a odchadzajuce hovori a podobne.Nieco ako je trebars na pocitaci ze sniva zmacknute klavesi.Myslim tym v jave. 
Myslim, ze taky program neexistuje a ak nahodou existuje tak asi len pre symbiany.
Nedavno ma vsak zaujalo nieco ine. Otec mi tvrdil, ze mu prisla mailom reklama na nieco ako mobil-spion. Malo to funfovat na principe, ze niekomu darujete mobil a potom ho mate kompletme pod kontrolou. Hovory, sms, lokalizacie. Netusim co by nieco take mohlo stat(lacne to nebude), lebo tu reklamu som na vlastne oci nevidel a oco to uz vymazal.
Neviem nakolko sa tomu da verit, pretoze taky telefon by porusoval napr. zakon o ochrane osobnych udajov a podobne. Mozno islo len o vtip. Usudte sami.
Nedavno ma vsak zaujalo nieco ine. Otec mi tvrdil, ze mu prisla mailom reklama na nieco ako mobil-spion. Malo to funfovat na principe, ze niekomu darujete mobil a potom ho mate kompletme pod kontrolou. Hovory, sms, lokalizacie. Netusim co by nieco take mohlo stat(lacne to nebude), lebo tu reklamu som na vlastne oci nevidel a oco to uz vymazal.
Neviem nakolko sa tomu da verit, pretoze taky telefon by porusoval napr. zakon o ochrane osobnych udajov a podobne. Mozno islo len o vtip. Usudte sami.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
bt info dokáže sledovať stlačené klávesy a prehrabávať sa v tel zozname a zozname správ. Stiahnúť do svojho mobilu si to ale nemôžeš (myslím tie dáta z obete)
Plná podpora je tuším len na SE, ja som sa cez Benq-Siemens napojil na SE w300 a išlo to v pohode
//edit: tu máte obrázok ako to vyzerá v bt info.. máte tam "stlačené klávesy" aj "čítanie sms"
Plná podpora je tuším len na SE, ja som sa cez Benq-Siemens napojil na SE w300 a išlo to v pohode
//edit: tu máte obrázok ako to vyzerá v bt info.. máte tam "stlačené klávesy" aj "čítanie sms"
-
hornblower
Light Professional
Ano je to tak da sa to existuje firma kt. vyraba taketo mobily aj na SR slovo vyraba asi nie je spravne skor upravuje.vojtk napísal:Myslim, ze taky program neexistuje a ak nahodou existuje tak asi len pre symbiany.
http://www.spyshop.sk/index.php?option= ... Itemid=133 check this velmi zaujimave vecicky
-
qwerty-xyz
ou mat 45 tisic volnych tak si radsej kupim neprestrelnu vestuhornblower napísal:Ano je to tak da sa to existuje firma kt. vyraba taketo mobily aj na SR slovo vyraba asi nie je spravne skor upravuje.
http://www.spyshop.sk/index.php?option= ... Itemid=133 check this velmi zaujimave vecicky
-
hornblower
Light Professional
-
Tomasko
Guru wannabe
nie je to nezakonne?hornblower napísal:Ano je to tak da sa to existuje firma kt. vyraba taketo mobily aj na SR slovo vyraba asi nie je spravne skor upravuje.
-
hornblower
Light Professional
-
tonek
Darca
no to asi hej ved ta hovadina o ochrane osobnych udajov..........ved aj SIS mala poje**** ze kohosi odpocuvala......ale ked sa to predava tak tam nejaky figel byt musi.Tomasko napísal:nie je to nezakonne?
glock podla toho aky.......pershing napísal:glock je sracka a je lacnejsi
za tu sumu zozenies 2, resp dezerta
ale to bolo mierne OT...........
[OT] hh.......vidiš:D:D.....ale beretta už aj kruta realita:)[/OT]