Existuje to????

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
command
Medium Expert
Medium Expert

Existuje to????

Príspevok od používateľa command »

Chcel by som vediet ze ci vlastne existuje nejaky program ktory dokaze na mobile potajomky zaznamenavat smsky prichadzajuce a odchadzajuce hovori a podobne.Nieco ako je trebars na pocitaci ze sniva zmacknute klavesi.Myslim tym v jave. :oops:
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

ziarlivy manzel?
o takomto niecom som veru este nepocul
impact
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa impact »

Myslim, ze ziaden telefon by toto nedovolil. Java si bezi vo vlastnom sandboxe a nema ako ovplyvnovat ine aplikacie. Avsak ludia su naozaj vynaliezavi ;)
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Myslim, ze taky program neexistuje a ak nahodou existuje tak asi len pre symbiany.
Nedavno ma vsak zaujalo nieco ine. Otec mi tvrdil, ze mu prisla mailom reklama na nieco ako mobil-spion. Malo to funfovat na principe, ze niekomu darujete mobil a potom ho mate kompletme pod kontrolou. Hovory, sms, lokalizacie. Netusim co by nieco take mohlo stat(lacne to nebude), lebo tu reklamu som na vlastne oci nevidel a oco to uz vymazal.

Neviem nakolko sa tomu da verit, pretoze taky telefon by porusoval napr. zakon o ochrane osobnych udajov a podobne. Mozno islo len o vtip. Usudte sami.
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

impact napísal:Myslim, ze ziaden telefon by toto nedovolil. Java si bezi vo vlastnom sandboxe a nema ako ovplyvnovat ine aplikacie. Avsak ludia su naozaj vynaliezavi ;)
ale nehovor!
a čo taký Bluetooth hacking??
myslím že sa to dá, ale neviem o tom že by taky program existoval.........
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

bt info dokáže sledovať stlačené klávesy a prehrabávať sa v tel zozname a zozname správ. Stiahnúť do svojho mobilu si to ale nemôžeš (myslím tie dáta z obete)
Plná podpora je tuším len na SE, ja som sa cez Benq-Siemens napojil na SE w300 a išlo to v pohode

//edit: tu máte obrázok ako to vyzerá v bt info.. máte tam "stlačené klávesy" aj "čítanie sms"
Prílohy
btinfo.png
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

vojtk napísal:Myslim, ze taky program neexistuje a ak nahodou existuje tak asi len pre symbiany.
Nedavno ma vsak zaujalo nieco ine. Otec mi tvrdil, ze mu prisla mailom reklama na nieco ako mobil-spion. Malo to funfovat na principe, ze niekomu darujete mobil a potom ho mate kompletme pod kontrolou. Hovory, sms, lokalizacie. Netusim co by nieco take mohlo stat(lacne to nebude), lebo tu reklamu som na vlastne oci nevidel a oco to uz vymazal.

Neviem nakolko sa tomu da verit, pretoze taky telefon by porusoval napr. zakon o ochrane osobnych udajov a podobne. Mozno islo len o vtip. Usudte sami.
Ano je to tak da sa to existuje firma kt. vyraba taketo mobily aj na SR slovo vyraba asi nie je spravne skor upravuje.
http://www.spyshop.sk/index.php?option= ... Itemid=133 check this velmi zaujimave vecicky
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

hornblower napísal:Ano je to tak da sa to existuje firma kt. vyraba taketo mobily aj na SR slovo vyraba asi nie je spravne skor upravuje.
http://www.spyshop.sk/index.php?option= ... Itemid=133 check this velmi zaujimave vecicky
ou mat 45 tisic volnych tak si radsej kupim neprestrelnu vestu :P
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

za tu sumu si radsej kupim glock :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

glock je sracka a je lacnejsi
za tu sumu zozenies 2, resp dezerta :D
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

hornblower napísal:Ano je to tak da sa to existuje firma kt. vyraba taketo mobily aj na SR slovo vyraba asi nie je spravne skor upravuje.
nie je to nezakonne? :roll:
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tazko povedat nezakonne je zrejme odpocuvanie ale vyroba takychto zariadeni na to zakon nemysli. Takze ak dokazes ze ta niekto odpocuval...
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

Tomasko napísal:nie je to nezakonne? :roll:
no to asi hej ved ta hovadina o ochrane osobnych udajov..........ved aj SIS mala poje**** ze kohosi odpocuvala......ale ked sa to predava tak tam nejaky figel byt musi.
pershing napísal:glock je sracka a je lacnejsi
za tu sumu zozenies 2, resp dezerta :D
glock podla toho aky.......:) ked beres 17 to je sracka ale taky 26 advance....:)......radsej staru dobru berettu........

ale to bolo mierne OT...........:D

[OT] hh.......vidiš:D:D.....ale beretta už aj kruta realita:)[/OT]
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

[OT]26 advance neni nahodou len v airsofte? :D[/OT]
Napísať odpoveď