Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
Dante3000rpm
Medium Star
záleží od vkusuŠu-Do napísal:popravde pre mna nic zaujimave.. hodnotenie niekedy fakt klame... pretoze napriklad Bourn Ultimatum si nezasluzi take hodnotenie.. podla mna.. mne sa ten film na tolko urcite nepacil... mozno na 60%.. lepsia bola smrtonosna pasca 4 alebo Hitman
osobne by som v živote nedal Transformérom 82%
Nehovoriac ešte o Úsvite policajtov (Hot Fuzz) , ktoré má 79% , čo je dostatočne mnoho na akčnú krimi-komédiu
Pre mňa to bola veľmi nudná záležitosť , nato ako to niektorí vychválili
+ TV Markíza 28.12. 21:10 - Pelíšky - teda = dnes , dá sa povedať jeden z TOP 5 pre mňa celkovo , kto nevidel , nech neváha
-
mirak2
Hardcore addict
Hot Fuzz je trochu dlhy film, ale zaverecna polhodina je uplne zakerna nici vsetku ktora bola predtymschw33k napísal:záleží od vkusu
osobne by som v živote nedal Transformérom 82%
Nehovoriac ešte o Úsvite policajtov (Hot Fuzz) , ktoré má 79% , čo je dostatočne mnoho na akčnú krimi-komédiu
Pre mňa to bola veľmi nudná záležitosť , nato ako to niektorí vychválili
+ TV Markíza 28.12. 21:10 - Pelíšky - teda = dnes , dá sa povedať jeden z TOP 5 pre mňa celkovo , kto nevidel , nech neváha
film uz nepozeram, uz vacsinou len serialy, ale v tejto uhorkovej sezone som videl CORPSE BRIDE na zaklade sethovho odporucania a veeeeelmi sa mi to pacilo, aj napriek tomu ze dej filmu bol velmi predvidatelny tak celkovo to vo mne nechalo velmi prijemny dojem..po dlhej dobe som okrem toho mal dojem, ze film bol kraaaatky..
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
V poslednom case som asi velmi znarocnel, alebo vychadzaju smae priemerne filmy. Na vianoce sa mi toho nazbieralo docela dost, a pozrel som mozno aj zo 10 noviniek...No okrem uz spominaneho Rise of the footsoldier ma ani jedna nezaujala, pricom hodnotenia na imdb boli casto nad 7 alebo 8.
Este zaujimavy filmik je Atonement, a to hlavne vzhladom na zaver, len to miestami vie dost nudit. Hra tam ta kraska z piratov karibiku, aspon nieco.
Este medzi take lepsie filmy by som snad zaradil War a Kingdom. ako take akcne spestrenie nudneho vecera urcite posluzia
potom su tu filmy ako Invasion, Death Sentence, Eastern promises,3:10 To Yuma , breakheat kid,the flock,Rush.Hour.3 od ktorych by som ocakaval vzhladom na hodnotenie alebo obsadenie ovela viac. ale je to len subjektivne a niekomu sa budu urcite pacit
Este zaujimavy filmik je Atonement, a to hlavne vzhladom na zaver, len to miestami vie dost nudit. Hra tam ta kraska z piratov karibiku, aspon nieco.
Este medzi take lepsie filmy by som snad zaradil War a Kingdom. ako take akcne spestrenie nudneho vecera urcite posluzia
potom su tu filmy ako Invasion, Death Sentence, Eastern promises,3:10 To Yuma , breakheat kid,the flock,Rush.Hour.3 od ktorych by som ocakaval vzhladom na hodnotenie alebo obsadenie ovela viac. ale je to len subjektivne a niekomu sa budu urcite pacit
Polcas rozpadu. 7/10, hlavnym pozitivom bola samozrejme Tana
V prvych scenach posobili dialogy umelo, neskor som si na to zvykol a pocas filmu ma to vyrusilo iba parkrat (hlavne to zbytocne nadavanie). Dej filmu bol trocha monotonny, ale pre je to aj napriek spomenutym nedostatkom prvy slovensky film pri ktorom nelutujem peniaze za vstupne.
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
3:10 to Yuma.. dobry film (western) ..
a taktiez bol dobry Before Devil Knows you're Dead
samozrejme som bol MILO poteseny SAW 4kou
a aj Knocked Up v ramci zanru komedie ma viackrat rozosmiala
cize tiez odporucam
Futurama Bender's Big Score - v ramci animakov bola klasickym prikladom toho, ze Futurama u mna nikdy neklesne
vzdy je to plna 10/10 zabavy
taktiez odporucam nejake starsie filmy, co som si (ZNOVU) pozrel:
Fight Club a este 25th Hour .. obidva s genialnym Edward Nortonom
a taktiez bol dobry Before Devil Knows you're Dead
samozrejme som bol MILO poteseny SAW 4kou
a aj Knocked Up v ramci zanru komedie ma viackrat rozosmiala
Futurama Bender's Big Score - v ramci animakov bola klasickym prikladom toho, ze Futurama u mna nikdy neklesne
taktiez odporucam nejake starsie filmy, co som si (ZNOVU) pozrel:
Fight Club a este 25th Hour .. obidva s genialnym Edward Nortonom