NHL (aktualne)
správa
no zákrok opäť škaredý od toho primitíva sa nič iné čakať neda len ma tak napadlo, že kde bol tento malýčky hajzlik v minulej sezone ked sa nikto nevedel v zápase Rangers vs Capitals postaviť Donaldovi Brasherovi a musel to urobiť až Brendan Shanahan a tento Orr a jemu podobný Hollweg sedeli na striedačke tiško pri spoluhračoch a nevedeli sa mu postaviť a teraz si vyskakujú na slabších protihráčovDrago napísal:Co sa to deje ? Zase brutalny zakrok. Tentoraz zakrok Coltona Orra na Matta Cullena. Sak ho skoro zabil. Pre tych ktori nevideli, tak tuto je video. Ja by som takymto hracom zakazal hrat.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nie je to tam prilis vidiet, takze nechcem prilis hovorit o skaredom zakroku. Ak som dobre videl, bolo to presne v case ked nahraval puk, cize ho mal este asi na hokejke ked dostal ten naraz, takze o nedovolene branenie neslo, ale dalo by sa odpiskat trest na udery do hlavy a krku, len je otazne ci sa to v NHL piska. Urcite to vsak nebolo fer od hraca, ktory tento zakrok zasadil, pretoze isiel dost po hlave a take zakroky sa musia trestat.
Ze neslo o umysel?......a o co islo..ved si donho surovo nabehol ked mal hlavu dole a zasiahol ho do hlavy...to nemohlo byt nechtiac....Orr je znamy zakerak,ale toto uz presiahlo vsetko,dufam ze bude tvrdo potrestanyspike97 napísal:Už boli oveľa horšie zákroky,aj ked ani toto nebolo nič pekné,ale jednoznačne nešiel tu o úmysel.
Tak potrestaný musí byť...a ked sleduješ nhl zápasy,tak takéto zákroky sú za 1 zápas aj viac ako 10.Niekedy sa hráč v pohode postaví,teraz na neštastie to išlo trošku ťažšie.belo15 napísal:Ze neslo o umysel?......a o co islo..ved si donho surovo nabehol ked mal hlavu dole a zasiahol ho do hlavy...to nemohlo byt nechtiac....Orr je znamy zakerak,ale toto uz presiahlo vsetko,dufam ze bude tvrdo potrestany
Kamo sorry, nenaražaš nahodou na wrestling - 10 podobných zákrokovspike97 napísal:Tak potrestaný musí byť...a ked sleduješ nhl zápasy,tak takéto zákroky sú za 1 zápas aj viac ako 10.Niekedy sa hráč v pohode postaví,teraz na neštastie to išlo trošku ťažšie.
dosť podobný zákrok na hlavu a trestu hodný
Hojko - tvoje hodnotenie ma dosť prekvapilo, pričom hovoríš o tom, že nechceš veľmi posudzovať ale zákrok na hlavu to bol, no tak ja si myslím, že hrač typu Colton Orr /ty sa do NHL rozumieš, tak musíš vedieť čo je to za hrača/ - tento hrač technický typ nie je a ked nema čo ponúknuť tak urobi také svinstvo aké si mal možnosť vidieť
Navyše v NHL sa podľa nových pravidiel majú trestať prísne zakroky ak si si nevšimol najmenšie háčiky sa trestajú a cieľom je zrýchliť hru aby neboli obmedzení hrači technického charakteru - proste aby sa títo hráči nebali hrať hokej aj pre krásu, bez toho že ich Knock-outuje nejaký kretén - tento zákrok bol evidentne ako si písal na hlavu a krk - to sa posudzuje v NHL ako napadnutie a tresta sa to
-
hojko
Site Admin
Drago: Ty nemozes vediet ako zakrok dopadne. Mam kamaratov, ktory hraju v nasej extralige, takze viem o com hovorim. Hoci i normalny zakrok v blizkosti mantinelu, slabucke narazenie dokaze spravit neprijemnosti, ci uz je to vyskocene rameno, zranenie kolena, nos, ruka..., nikdy nevies ako to dopadne. To iste sa tyka aj hlavy, kolkokrat hrac prechadzajuci okolo mantinelu inkasuje tvrdy uder a nic sa nedeje, inokedy zase nie je pripraveny a sekne mu s hlavou. Proste je to zlozitejsie ako to vyzera a kto hral hokej, tak vie o com pisem.
-
mirak2
Hardcore addict
spike97 trochu prehana ale inac nemam za zle co povedal..su proste hraci ktori idu na lad s cielom niekoho zburat (zlozit na lad, nie poslat do nemocnice) a proste niekedy to vide zle a skonci to ako teraz...to bol klasicky hit..pripomina mi to toto:
to co JOSE pastol to nieco uplne ine, neskory hit a ocividne isiel Janssen do neho laktom..+ trafil ho tak ze kaberle narazil hlavou do mantinelu
to co JOSE pastol to nieco uplne ine, neskory hit a ocividne isiel Janssen do neho laktom..+ trafil ho tak ze kaberle narazil hlavou do mantinelu
-
krija
VIP
bolo to tvrde, ale ciste. proste v nhl a nikde vo vrcholovom hokeji sa hlava dole nenosi
.
http://sports.espn.go.com/broadband/vid ... 8&n8pe6c=1
správa
Tvrdíš, že je to odlišný zákrok - snad iba v tom, že pri Jansenovi na videu vidno, že mal dosť času aby porozmýšľal čo chce urobiťmirak2 napísal:to co JOSE pastol to nieco uplne ine, neskory hit a ocividne isiel Janssen do neho laktom..+ trafil ho tak ze kaberle narazil hlavou do mantinelu
1, ruky obidvoch /janssena aj orra/ boli privisoko (orr je maličký v porovnani s Janssenom a je evidentne že ruky mu vyleteli)
2, ani jeden z nich nemal snahu získať puk ale zložiť protihráča (pri hokejových kvalitách tychto darebákov sa ani nečudujem že nebol záujem o puk)
3. výsledkom sú otrasy mozgu u obidvoch postihnutých
Chalani, asi sa zhodneme, že hráč zodpoveda za svoje správanie na ľade
http://www.nhl.cz/index.php?view=clanek ... &id=116285
odporučam prečítať 6-ty odsek
Aj podla mňa...aspoň niekto tu somnou súhlasí,a nie sú všetci len proti mne.krija napísal:bolo to tvrde, ale ciste. proste v nhl a nikde vo vrcholovom hokeji sa hlava dole nenosi.
A ako som už pred tým napísal,takých zákrokov,je plno v zápasoch,lenže sú na nich pripravený a končí to len narazením na mantinel a bez zranení
opakujem to nebol cisty hit...nezrazili sa hlavami,ale Colton Orr isiel rukami do oblasti hlavy a krku,to nebol ani tak hit ako utok na hlavukrija napísal:J.O.S.E, tak aj ja to zhrniem do niekolkych bodov:
-hlava musi byt vzdy hore
-cullen bol na puku, to z neho robi legitimny ciel hitu
-a co je podstatne, nebol knock-outovany laktom (ani inou castou ruky), ale zrazili sa hlavami
-cullen tu celovku neustal a isiel k zemi
-bol to cisty hit
-
mirak2
Hardcore addict
belo: asi si v zivote nehral hokej resp. si nikdy nevidel/nedal bodycheck..ked ides na niekoho presne oproti nemu tak ho vies sundat len tak hrudou? tie ruky si tam das stale aby si neublizil sam sebe (vyrazenie dychu/zlomenie rebier)..
prave som to video pozrel podrobnejsie..skutocne sa zrazili helmami..nechcem povedat ze to je Cullenova chyba ze mal hlavu dole, ale obcas puk spracovat bez ocneho kontaktu sa proste neda..a okrem toho dal hlavu dole aby sa pozrel na puk a tesne predtym ako ho Orr trafil mu puk odisiel z hokejky a pozeral sa kusok vedla..kazdopadne ziadna suspendacia, uz to DKZ bolo prisne..ale nedaval by som to za chybu rozhodcom pretoze sa to udialo velmi rychlo a nemohli to vidiet uplne dokonale
prave som to video pozrel podrobnejsie..skutocne sa zrazili helmami..nechcem povedat ze to je Cullenova chyba ze mal hlavu dole, ale obcas puk spracovat bez ocneho kontaktu sa proste neda..a okrem toho dal hlavu dole aby sa pozrel na puk a tesne predtym ako ho Orr trafil mu puk odisiel z hokejky a pozeral sa kusok vedla..kazdopadne ziadna suspendacia, uz to DKZ bolo prisne..ale nedaval by som to za chybu rozhodcom pretoze sa to udialo velmi rychlo a nemohli to vidiet uplne dokonale
správa
Ked si Colton Orr dal tie ruky preto aby sa nezranil tak spôsobil to že jeho hit ako to píšete a s čím ja nesúhlasím bol ešte tvrdší teda tými rukami trafil Cullena do oblasti krku a hlavy, čím mu spôsobil to čo mu spôsobil
Ja si osobne myslím, že dosť čisto sa snaží predvádzať svoje hity obranca Calgary Dion Phaneuf napr. hit na čecha Jiriho Hudlera - na tomto hite vidno ako treba mať ruky
btw. kapitán Colorada Joe Sakic bude svojmu mužstvu chýbať ešte dva mesiace
http://www.nhl.cz/index.php?lng=CZ&id=1 ... &short=AKT
Ja si osobne myslím, že dosť čisto sa snaží predvádzať svoje hity obranca Calgary Dion Phaneuf napr. hit na čecha Jiriho Hudlera - na tomto hite vidno ako treba mať ruky
btw. kapitán Colorada Joe Sakic bude svojmu mužstvu chýbať ešte dva mesiace
http://www.nhl.cz/index.php?lng=CZ&id=1 ... &short=AKT
hokej hram uz 9 rokov,o tych rukach berem ze si ich hokejisti davaju pred seba aby sa chranili,ale potom nech sa tu nepise ze zrazili hlavami....a myslim ze to az taky reflex od Orra nebol..ak hej tak bol dost nestastny reflex...co ma pri tomto hracovi nezdamirak2 napísal:belo: asi si v zivote nehral hokej resp. si nikdy nevidel/nedal bodycheck..ked ides na niekoho presne oproti nemu tak ho vies sundat len tak hrudou? tie ruky si tam das stale aby si neublizil sam sebe (vyrazenie dychu/zlomenie rebier)..