NHL (aktualne)

O športe...
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

Co sa to deje ? Zase brutalny zakrok. Tentoraz zakrok Coltona Orra na Matta Cullena. Sak ho skoro zabil. Pre tych ktori nevideli, tak tuto je video. Ja by som takymto hracom zakazal hrat.
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Drago napísal:Co sa to deje ? Zase brutalny zakrok. Tentoraz zakrok Coltona Orra na Matta Cullena. Sak ho skoro zabil. Pre tych ktori nevideli, tak tuto je video. Ja by som takymto hracom zakazal hrat.
no zákrok opäť škaredý od toho primitíva sa nič iné čakať neda len ma tak napadlo, že kde bol tento malýčky hajzlik v minulej sezone ked sa nikto nevedel v zápase Rangers vs Capitals postaviť Donaldovi Brasherovi a musel to urobiť až Brendan Shanahan a tento Orr a jemu podobný Hollweg sedeli na striedačke tiško pri spoluhračoch a nevedeli sa mu postaviť a teraz si vyskakujú na slabších protihráčov :?: to je už hotový nonsens a NHL ak chce zachovať čistotú hry tak musí takéto zákroky trestať, pretože toto nie je výsledok zdravej agresivity ale chorej mysle :evil:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nie je to tam prilis vidiet, takze nechcem prilis hovorit o skaredom zakroku. Ak som dobre videl, bolo to presne v case ked nahraval puk, cize ho mal este asi na hokejke ked dostal ten naraz, takze o nedovolene branenie neslo, ale dalo by sa odpiskat trest na udery do hlavy a krku, len je otazne ci sa to v NHL piska. Urcite to vsak nebolo fer od hraca, ktory tento zakrok zasadil, pretoze isiel dost po hlave a take zakroky sa musia trestat.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

rovnako ako hojko neviem ci mozno rozpravat o necistom zakroku, nesiel do suboja bez puku, nesiel do suboja sa laktom, ak som dobre videl a rozumel komentatorov tak ho trafil ramenom, toto bol zle nacasovany hit, nic viac, nic menej..stane sa, toto myslim ze nebol likvidacny zakrok
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Už boli oveľa horšie zákroky,aj ked ani toto nebolo nič pekné,ale jednoznačne nešiel tu o úmysel.
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

spike97 napísal:Už boli oveľa horšie zákroky,aj ked ani toto nebolo nič pekné,ale jednoznačne nešiel tu o úmysel.
Ze neslo o umysel?......a o co islo..ved si donho surovo nabehol ked mal hlavu dole a zasiahol ho do hlavy...to nemohlo byt nechtiac....Orr je znamy zakerak,ale toto uz presiahlo vsetko,dufam ze bude tvrdo potrestany :evil:
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

belo15 napísal:Ze neslo o umysel?......a o co islo..ved si donho surovo nabehol ked mal hlavu dole a zasiahol ho do hlavy...to nemohlo byt nechtiac....Orr je znamy zakerak,ale toto uz presiahlo vsetko,dufam ze bude tvrdo potrestany :evil:
Tak potrestaný musí byť...a ked sleduješ nhl zápasy,tak takéto zákroky sú za 1 zápas aj viac ako 10.Niekedy sa hráč v pohode postaví,teraz na neštastie to išlo trošku ťažšie.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

spike97 napísal:Tak potrestaný musí byť...a ked sleduješ nhl zápasy,tak takéto zákroky sú za 1 zápas aj viac ako 10.Niekedy sa hráč v pohode postaví,teraz na neštastie to išlo trošku ťažšie.
Otras mozgu a dolamany nos sa ti zda byt cistym zakrokom ?
J.O.S.E
King
King

spike97 napísal:Tak potrestaný musí byť...a ked sleduješ nhl zápasy,tak takéto zákroky sú za 1 zápas aj viac ako 10.Niekedy sa hráč v pohode postaví,teraz na neštastie to išlo trošku ťažšie.
Kamo sorry, nenaražaš nahodou na wrestling - 10 podobných zákrokov :?: ja sledujem zápasy NHL často naposledy dnes v zázname Pittsburgh - Washington a môžem ti povedať že takýto zákrok som tam nevidel ani jeden :wink:, niekedy sa hrač postaví :?: tak napr. tu:

dosť podobný zákrok na hlavu a trestu hodný :)

Hojko - tvoje hodnotenie ma dosť prekvapilo, pričom hovoríš o tom, že nechceš veľmi posudzovať ale zákrok na hlavu to bol, no tak ja si myslím, že hrač typu Colton Orr /ty sa do NHL rozumieš, tak musíš vedieť čo je to za hrača/ - tento hrač technický typ nie je a ked nema čo ponúknuť tak urobi také svinstvo aké si mal možnosť vidieť :wink:
Navyše v NHL sa podľa nových pravidiel majú trestať prísne zakroky ak si si nevšimol najmenšie háčiky sa trestajú a cieľom je zrýchliť hru aby neboli obmedzení hrači technického charakteru - proste aby sa títo hráči nebali hrať hokej aj pre krásu, bez toho že ich Knock-outuje nejaký kretén - tento zákrok bol evidentne ako si písal na hlavu a krk - to sa posudzuje v NHL ako napadnutie a tresta sa to :wink: ak sa nemýlim
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Drago: Ty nemozes vediet ako zakrok dopadne. Mam kamaratov, ktory hraju v nasej extralige, takze viem o com hovorim. Hoci i normalny zakrok v blizkosti mantinelu, slabucke narazenie dokaze spravit neprijemnosti, ci uz je to vyskocene rameno, zranenie kolena, nos, ruka..., nikdy nevies ako to dopadne. To iste sa tyka aj hlavy, kolkokrat hrac prechadzajuci okolo mantinelu inkasuje tvrdy uder a nic sa nedeje, inokedy zase nie je pripraveny a sekne mu s hlavou. Proste je to zlozitejsie ako to vyzera a kto hral hokej, tak vie o com pisem.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

spike97 trochu prehana ale inac nemam za zle co povedal..su proste hraci ktori idu na lad s cielom niekoho zburat (zlozit na lad, nie poslat do nemocnice) a proste niekedy to vide zle a skonci to ako teraz...to bol klasicky hit..pripomina mi to toto:

to co JOSE pastol to nieco uplne ine, neskory hit a ocividne isiel Janssen do neho laktom..+ trafil ho tak ze kaberle narazil hlavou do mantinelu
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

bolo to tvrde, ale ciste. proste v nhl a nikde vo vrcholovom hokeji sa hlava dole nenosi :wink: .

http://sports.espn.go.com/broadband/vid ... 8&n8pe6c=1
J.O.S.E
King
King

správa

mirak2 napísal:to co JOSE pastol to nieco uplne ine, neskory hit a ocividne isiel Janssen do neho laktom..+ trafil ho tak ze kaberle narazil hlavou do mantinelu
Tvrdíš, že je to odlišný zákrok - snad iba v tom, že pri Jansenovi na videu vidno, že mal dosť času aby porozmýšľal čo chce urobiť :wink: ale ja ti tu napíšem postrehy, v čom sa tieto videa zhodujú
1, ruky obidvoch /janssena aj orra/ boli privisoko (orr je maličký v porovnani s Janssenom a je evidentne že ruky mu vyleteli)
2, ani jeden z nich nemal snahu získať puk ale zložiť protihráča (pri hokejových kvalitách tychto darebákov sa ani nečudujem že nebol záujem o puk)
3. výsledkom sú otrasy mozgu u obidvoch postihnutých

Chalani, asi sa zhodneme, že hráč zodpoveda za svoje správanie na ľade :wink:, podľa mňa ak chcel a mal záujem o puk Colton Orr tak mal ho trebarz atakovať hokejkou sekanim do ruk a podobne, lenže jemu o puk a ani o to aby zastavil útok súpera nešlo, kto sleduje aspon trochu zápasy Rangers tak musí vedieť že Orr, Hollweg a Betts tvoria útok s názvom CheckingLine ktorých úlohou je nahnať strach súperovim hračom trochu ich pootlkať a v prípade zleho stavu vyprovokovať bitku za účelom motivovania mužstva - takže môžme písať o tom, že proste on mal urobiť nejaký ten hit ale, tí ktorí sa ho zastavate - tak ten hit poriadne zbabral a mohol sa mu vyhnuť, ale tento Orr je maličky ma nižšiu váhu a keby že to je čistý hit tak nepotrebuje ruky a Matt Cullen takto nedopadne - to je zrejme :) :wink:

http://www.nhl.cz/index.php?view=clanek ... &id=116285

odporučam prečítať 6-ty odsek :!:
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

krija napísal:bolo to tvrde, ale ciste. proste v nhl a nikde vo vrcholovom hokeji sa hlava dole nenosi :wink: .

http://sports.espn.go.com/broadband/vid ... 8&n8pe6c=1
Aj podla mňa...aspoň niekto tu somnou súhlasí,a nie sú všetci len proti mne.

A ako som už pred tým napísal,takých zákrokov,je plno v zápasoch,lenže sú na nich pripravený a končí to len narazením na mantinel a bez zranení :wink:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

J.O.S.E, tak aj ja to zhrniem do niekolkych bodov:
-hlava musi byt vzdy hore
-cullen bol na puku, to z neho robi legitimny ciel hitu
-a co je podstatne, nebol knock-outovany laktom (ani inou castou ruky), ale zrazili sa hlavami
-cullen tu celovku neustal a isiel k zemi
-bol to cisty hit
belo15
Light Star
Light Star

krija napísal:J.O.S.E, tak aj ja to zhrniem do niekolkych bodov:
-hlava musi byt vzdy hore
-cullen bol na puku, to z neho robi legitimny ciel hitu
-a co je podstatne, nebol knock-outovany laktom (ani inou castou ruky), ale zrazili sa hlavami
-cullen tu celovku neustal a isiel k zemi
-bol to cisty hit
opakujem to nebol cisty hit...nezrazili sa hlavami,ale Colton Orr isiel rukami do oblasti hlavy a krku,to nebol ani tak hit ako utok na hlavu :evil:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

belo: asi si v zivote nehral hokej resp. si nikdy nevidel/nedal bodycheck..ked ides na niekoho presne oproti nemu tak ho vies sundat len tak hrudou? tie ruky si tam das stale aby si neublizil sam sebe (vyrazenie dychu/zlomenie rebier)..
prave som to video pozrel podrobnejsie..skutocne sa zrazili helmami..nechcem povedat ze to je Cullenova chyba ze mal hlavu dole, ale obcas puk spracovat bez ocneho kontaktu sa proste neda..a okrem toho dal hlavu dole aby sa pozrel na puk a tesne predtym ako ho Orr trafil mu puk odisiel z hokejky a pozeral sa kusok vedla..kazdopadne ziadna suspendacia, uz to DKZ bolo prisne..ale nedaval by som to za chybu rozhodcom pretoze sa to udialo velmi rychlo a nemohli to vidiet uplne dokonale
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Mozem plne suhlasit s mirakom, kto hral hokej alebo hokejbal, tak vie, ze vzdy si da clovek pred seba ruky, je to uz taky reflex. Aspon tym clovek zabrani vyrazeniu dychu, zraneniu a podobne..., pretoze hoci ma hrac vestu, nie je to nic prijemne, takze preto sa davaju ruky.
J.O.S.E
King
King

správa

Ked si Colton Orr dal tie ruky preto aby sa nezranil tak spôsobil to že jeho hit ako to píšete a s čím ja nesúhlasím bol ešte tvrdší teda tými rukami trafil Cullena do oblasti krku a hlavy, čím mu spôsobil to čo mu spôsobil :x
Ja si osobne myslím, že dosť čisto sa snaží predvádzať svoje hity obranca Calgary Dion Phaneuf napr. hit na čecha Jiriho Hudlera - na tomto hite vidno ako treba mať ruky :wink:

btw. kapitán Colorada Joe Sakic bude svojmu mužstvu chýbať ešte dva mesiace :cry:

http://www.nhl.cz/index.php?lng=CZ&id=1 ... &short=AKT
belo15
Light Star
Light Star

mirak2 napísal:belo: asi si v zivote nehral hokej resp. si nikdy nevidel/nedal bodycheck..ked ides na niekoho presne oproti nemu tak ho vies sundat len tak hrudou? tie ruky si tam das stale aby si neublizil sam sebe (vyrazenie dychu/zlomenie rebier)..
prave som to video pozrel podrobnejsie..skutocne sa zrazili helmami..nechcem povedat ze to je Cullenova chyba ze mal hlavu dole, ale obcas puk spracovat bez ocneho kontaktu sa proste neda..a okrem toho dal hlavu dole aby sa pozrel na puk a tesne predtym ako ho Orr trafil mu puk odisiel z hokejky a pozeral sa kusok vedla..kazdopadne ziadna suspendacia, uz to DKZ bolo prisne..ale nedaval by som to za chybu rozhodcom pretoze sa to udialo velmi rychlo a nemohli to vidiet uplne dokonale
hokej hram uz 9 rokov,o tych rukach berem ze si ich hokejisti davaju pred seba aby sa chranili,ale potom nech sa tu nepise ze zrazili hlavami....a myslim ze to az taky reflex od Orra nebol..ak hej tak bol dost nestastny reflex...co ma pri tomto hracovi nezda
Napísať odpoveď