cavte chcel by som sa spytat ake podporuje video formaty lebo som skonvertoval video co som si stiahol asi do 10 formatov a nejde mi to do toho prehravaca nakopcit, vsetky formaty boli takeho formatu ako sa pise na www.sony.com a co som mal v manualy, ak niekto viete ake formaty to podporuje tak budem vdacny ked napisete, diky
WMA,AAC-LC to su asi video formaty ze ?? ja pozivam progrma Total Video Converter a tam nieco take neni
//ja som tam mal trailer na spidermana 3 ale som si nevsimol aky to je format a vymazal som to, teraz pozeram do toho convertera a tieto dva formaty WMA,AAC-LC tam mam iba ako audio
makaveli napísal:mam sony NW-A805, tak to bude podobne.. pouzivam alive video converter, pri tychto nastaveniach mi to krasne ide:
diky, skusim to
//skusil som to s trial verziou ale video mi tam aj tak neslo dat toto mi napisalo
//jedine co som do toho prehravaca nakopcil bol subor s koncovkou wmv alebo tak nejak, ta mi zasa ale neisla otvorit v prehravaci, vypisovalu ze v zlozke nic neni:) nechapem to
1. checkni si ss, aby si nemusel robit s trial verziou
2. skonvertuj to podla toho ako som ti napisal
3. do toho prehravaca to musi ist do zlozky "x:\video" (x je jednotka tvojho prehravaca)
necuduj sa, ze ti tam nejde prehrat wmv, ked to ten prehravac nepodporuje...
compleX napísal:ale podporuje mp4 a tie mi tiez nejdu prehrat
ani podla presne podla toho navodu ako som ti napisal...? tiez nezabudaj na to, ze to nemozes dat do hocijakeho precinka... postupuj podla toho co som ti napisal a musi to ist
stale to nejde tu ti dam screen, nakopiroval som to tam kde to ma byt, teda chcel som, stiahny si aj to video ma 1,5 mb ci ti to pojde http://www.sendspace.com/file/r6lhia
s tymto videom som to skusal (je uz prekonvertovane)
compleX napísal:cez total commander mi to tam nenajde ten mp3 prehravac
tak to tam nakopci cez program image converter.. mal by si ho dostat od sony k tomu prehravacu.. sony to dava na konvertovanie videii, ale su tam slabe moznosti nastavenia