vlnenie obrazovky samsung 931bw

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
zigo24
Novice
Novice

vlnenie obrazovky samsung 931bw

Príspevok od používateľa zigo24 »

kupil som si novy monitor Samsung 931bw, 2 ms odozva, 2000:1... mam vsetko pekne nastavene, vsetko prebieha ok, ale raz za cas mi proste zacne vlnit obrazovku ako keby bola slaba frekvencia alebo ja neviem co... mam to v analogovom vstupe a GeForce 5200 FX 128 MB myslite, ze to moze byt slabsou grafickou kartou alebo je chyba v PC?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

moze to byt nejakym spotrebicom ktory ma vysoky odber... mozno zastrckou..
zigo24
Novice
Novice

doteraz som mal monitor Belinea mal uz aspon 8 rokov problem ziadny nebol tak ma toto trochu zarazilo... zeby tento samsung vela zral? mam tu zasuvku v nej su repraky a predlzovacka v ktorej je monitor a pocitac... mal som tam est e predlzovacku na lampu a tlaciaren ktora bola vypnuta no monitor to robil napriek tomu... teraz som vybral tu zastrcku neviem ci to pomoze... dost ma to hneva... ono akoby vzdy ked isiel vlnit obraz tak je minisekundicku cierna obrazovka a zacne vlnit a potom to svojvolne prejde
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ani pri 60Hz by to nemalo robit ic to vratit...
zigo24
Novice
Novice

mam to na 75 hz myslel som ze tym vyriesim problem ale vyzera to ze nie... ked ten hnup to raz robi raz nie, chcel by som im to hodit do hlavy ale ak ma odbiju ze chyba sa neprejavila pocas bla bla...
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

pocuj vyskusaj to na inu zastrcku v byte/dome a uvidís ci to aj tam bude robit a zapoj tam len pc a monitor
zigo24
Novice
Novice

tak a je to v keli... ovplyvnuje to napr. aj mikrovlnka ktora je vzdialena cez cely byt a je na inej faze ako zastrcky v mojej izbe... teda aspon myslim
Napísať odpoveď