kupil som si novy monitor Samsung 931bw, 2 ms odozva, 2000:1... mam vsetko pekne nastavene, vsetko prebieha ok, ale raz za cas mi proste zacne vlnit obrazovku ako keby bola slaba frekvencia alebo ja neviem co... mam to v analogovom vstupe a GeForce 5200 FX 128 MB myslite, ze to moze byt slabsou grafickou kartou alebo je chyba v PC?
doteraz som mal monitor Belinea mal uz aspon 8 rokov problem ziadny nebol tak ma toto trochu zarazilo... zeby tento samsung vela zral? mam tu zasuvku v nej su repraky a predlzovacka v ktorej je monitor a pocitac... mal som tam est e predlzovacku na lampu a tlaciaren ktora bola vypnuta no monitor to robil napriek tomu... teraz som vybral tu zastrcku neviem ci to pomoze... dost ma to hneva... ono akoby vzdy ked isiel vlnit obraz tak je minisekundicku cierna obrazovka a zacne vlnit a potom to svojvolne prejde
mam to na 75 hz myslel som ze tym vyriesim problem ale vyzera to ze nie... ked ten hnup to raz robi raz nie, chcel by som im to hodit do hlavy ale ak ma odbiju ze chyba sa neprejavila pocas bla bla...
tak a je to v keli... ovplyvnuje to napr. aj mikrovlnka ktora je vzdialena cez cely byt a je na inej faze ako zastrcky v mojej izbe... teda aspon myslim