Skinheads
jo spoty, pekny clanok na prope...
nemusis mat nic proti inym rasam aby si vedel ze ich miesanie sposobuje problemy. soc. stav romov je hlavne ich vina.. ako vysvetlis ich primitivne spravanie, napr. ked dostanu ZADARMO prideleny byt, cely ho rozjebu a pod., jasny dokaz toho ze romovia niesu ludia, na rovnakej kulturnej urovni..
nemusis mat nic proti inym rasam aby si vedel ze ich miesanie sposobuje problemy. soc. stav romov je hlavne ich vina.. ako vysvetlis ich primitivne spravanie, napr. ked dostanu ZADARMO prideleny byt, cely ho rozjebu a pod., jasny dokaz toho ze romovia niesu ludia, na rovnakej kulturnej urovni..
ale NIE KAZDY ROM JE TAKY, rozumies??masterrr napísal:jo spoty, pekny clanok na prope...
su aj normalni, je ix menej ale existuju, chapes pi*a?
taqze preco by som ix mal nenavidiet setkyx ked su aj normalni
Spoty napísal:Ach jaj. Je smuntne, ze medzi mladymi ludmi na svk sa este stale najdu chlapci, kt. nasilim riesia svoje komplexy. Prepacte mi pani (masterrr a spol)
Skuste si prečitať tento članok :
TU.
SLOBODA
zakony su na to aby sa porusovali hlavne ked je teraz potreba taketo zakony porusovat
to masterrrViRuS napísal: ale NIE KAZDY ROM JE TAKY, rozumies??
su aj normalni, je ix menej ale existuju, chapes pi*a?
taqze preco by som ix mal nenavidiet setkyx ked su aj normalni
Neviem kolko toho vies o romskej kulture tak ti nieco poviem v skratke. Romsky narod zil kocovnym sposobom zivota pokym romanovcov v ru nezvrhli bolsevici. Nastal komunisticky rezim, kt. hlasal rovnost pre all a bla bla bla. Romovia boli prinutiení vzdat sa sposobu zivota, kt. praktikovali starocia do zadu... Ludia nenavyknuty na zivot na jednom mieste boli nuteny nastahovat sa do panelakov a zit ako "my"..... to sposobilo pravdepodobne problemy, kt. snimi mame dnes.
NEMOZES HOVORIT O pod/nad RASE ,KED SA JEDNA O SPOSOB ZIVOTA ! to, ze maju inu kulturu je normalne .... Samozrejme, ze je to otrasne ked rom dostane byt.... znici ho .... neospravedlnujeho jeho minulost ani nic ine. Vrie mi krv v zilach ked vidim Lunik 9 v TV , ale vziadnom pripade sa to nesmie riesit NASILIM, chapes ?
to Sheep
mam romskych susedov, romku spoluziacku. nie su ziadnym kvetom v spolocnosti, ale nie su ani o nic horsi ako bieli na ich socialnej urovni.
to Virus
nenadavaj, vulgarizmami akurat tak tvoje vyjadrenie straca na vahe;)
No jo su iny, ale preto ich nebudem mlatit ! mali by ste sa ucit riesit problemy na vyssej urovni.
super srandamasterrr napísal:ViruSnej.eb ma uz s tym, hipicke pycoviny
...ja som za kratky proces
..alebo by som ciganom daroval uzemie ke by mali vlastny stat, okolo toho na hraniciach ostnaty drot a nech si ziju
![]()
bola by sranda sledovat ako dlho vydrzia.. mozno by sa tam pozrali sami
![]()
dalsi prispevok svedciaci o "inteligencii" skinheada
Spoty napísal: to masterrr
Neviem kolko toho vies o romskej kulture tak ti nieco poviem v skratke. Romsky narod zil kocovnym sposobom zivota pokym romanovcov v ru nezvrhli bolsevici. Nastal komunisticky rezim, kt. hlasal rovnost pre all a bla bla bla. Romovia boli prinutiení vzdat sa sposobu zivota, kt. praktikovali starocia do zadu... Ludia nenavyknuty na zivot na jednom mieste boli nuteny nastahovat sa do panelakov a zit ako "my"..... to sposobilo pravdepodobne problemy, kt. snimi mame dnes.
NEMOZES HOVORIT O pod/nad RASE ,KED SA JEDNA O SPOSOB ZIVOTA ! to, ze maju inu kulturu je normalne .... Samozrejme, ze je to otrasne ked rom dostane byt.... znici ho .... neospravedlnujeho jeho minulost ani nic ine. Vrie mi krv v zilach ked vidim Lunik 9 v TV , ale vziadnom pripade sa to nesmie riesit NASILIM, chapes ?
to Sheep
mam romskych susedov, romku spoluziacku. nie su ziadnym kvetom v spolocnosti, ale nie su ani o nic horsi ako bieli na ich socialnej urovni.
to Virus
nenadavaj, vulgarizmami akurat tak tvoje vyjadrenie straca na vahe;)
No jo su iny, ale preto ich nebudem mlatit ! mali by ste sa ucit riesit problemy na vyssej urovni.
no navyssej urovni sa to uz riesi ale podla mna to nebude mat uspech pokial to nezacnu podporovat ludia (spolocnost) a nie byt ovplivnovany mediami a nazormi posratych zidov. ked sa ludia dozvedia pravdu bude neskoro...
heeeejjj ????? ja som si vzdy myslel, ze zakony su nato, aby sa dodrziavali a postupom casu sa novelizovali podla potrieb spolocnosti. hmmmmmm ty asi vela zakonov nedodrzujes ked sa riadis takym pravidlom vsak ?whitek napísal:zakony su na to aby sa porusovali hlavne ked je teraz potreba taketo zakony porusovat
akych posratych zidov chlape ??? ty si naozaj tak zakomplexovany alebo co ??? a co sa riesi na vyssej urovni ? uz ich nemlatite ? rovno ich strielate hej ? mon die a ty sa za seba nehanbis ? zda sa mi, ze vam naozaj tie mozgy vymyvaju......whitek napísal:
no navyssej urovni sa to uz riesi ale podla mna to nebude mat uspech pokial to nezacnu podporovat ludia (spolocnost) a nie byt ovplivnovany mediami a nazormi posratych zidov. ked sa ludia dozvedia pravdu bude neskoro...
sorry za prudkost
Spoty ja to chapem. Iny sposob zivota je v tomto pripade absolutna zaostalost a neschopnost prisposobit sa k bielym ludom (u nas). Cigosi udajne pred x rokmi odisli z indie, lbo tam boli tiez uplne najspodnejsia vrstva
Pokial ide o POD/NAD rasu, ja to nehovorim, ale ten ich iny sposob zivota musi vychadzat aj s tychto rasovych rozdielov, ..alebo je to sposob zivota, ze su to vacsina dementi..?
to vies oni vyssiu uroven ako nasilie nepoznaju...Spoty napísal: akych posratych zidov chlape ??? ty si naozaj tak zakomplexovany alebo co ??? a co sa riesi na vyssej urovni ? uz ich nemlatite ? rovno ich strielate hej ? mon die a ty sa za seba nehanbis ? zda sa mi, ze vam naozaj tie mozgy vymyvaju......
sorry za prudkost
ViRuS napísal: ano, pravda sa zle pocuva
zjavne mam pravdu ktoru mi nedokazes/te vyvratit
jasne ze sa to zle pocuva ked som to pocul uz asi 150-krat.uz ma to nebavy. ked v spravach vydim ze rom na roma povie ze ty si cigan a ja som rom tak to je vrchol. oni sa zacinaju rozdelovat na odpad a vecsi odpad.
tak existuje len zly cigan a horsi cigan
ano je to sposob zivota.... clovek sa biologicky nevyvija niekoľko 1000ciek rokov, co znamena, ze ked zoberes dieta(novorodena) z pred 2000rokov a vychovas ho v dnesnej dobe SPOLOCNOSTI tak z neho vyrastie bytost na nerozpoznanie od nas... z coho vypliva, ze to je v sposobe zivota.masterrr napísal:Spoty ja to chapem. Iny sposob zivota je v tomto pripade absolutna zaostalost a neschopnost prisposobit sa k bielym ludom (u nas). Cigosi udajne pred x rokmi odisli z indie, lbo tam boli tiez uplne najspodnejsia vrstvaPokial ide o POD/NAD rasu, ja to nehovorim, ale ten ich iny sposob zivota musi vychadzat aj s tychto rasovych rozdielov, ..alebo je to sposob zivota, ze su to vacsina dementi..?
riesi sa to uz inak. vies na vyssej urovni zamena politicka.ViRuS napísal: to vies oni vyssiu uroven ako nasilie nepoznaju...
ked sme pri tom strielani tak vcera som bol vonka a jeden fetak mi dal ku hlave pistol tak ak ma chces nasrat tak len povec mozme si to niekedy vybavit. ked fetak ma bude ohrozovat zbranou tak sa to moue aj vymenit.
Ale oni maju geneticke predpoklady ku tomu svojmu sposobu zivota..Spoty napísal: ano je to sposob zivota.... clovek sa biologicky nevyvija niekoľko 1000ciek rokov, co znamena, ze ked zoberes dieta(novorodena) z pred 2000rokov a vychovas ho v dnesnej dobe SPOLOCNOSTI tak z neho vyrastie bytost na nerozpoznanie od nas... z coho vypliva, ze to je v sposobe zivota.