Vztah - nevie co chce?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lucas03
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lucas03 »

presne, je nerozhodna ako male detsko. Proste ju pobozkaj. Nevie co chce, ona ti nepovie ze ju mas pobozkat, proste to sprav.
Podla mna je tu ona ta nerozhodna, nie ty. ty cakas na to kym to bude uplne zjavne, to je dobre, aj ked zeny to neznasaju.
:D
DragonKan
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DragonKan »

hm no ja som zazil tjez njeco podobne, dali sme sa dokopy ale ona stale nevedela ze ci chce vjac mna alebo svojho byvaleho a pendlovala raz tak raz tak podla nalady no a nakonjec to skoncilo a nasla si njekoho uplne ineho....ono ona vje co k nej ty citis a rozhodnutje je teda na nej a jedine co mozes spravit tak je ze budes na nu mily pozorny a das jej cas...no a potom sa zase porozpravate no a ze cakas definitivnu odpoved..no a vtedy uvidis ze na com si, ci ta chce za kamarata co je pre teba urcite tazke alebo chce vjac...
lucas03
Darca
Darca

DragonKan napísal:hm no ja som zazil tjez njeco podobne, dali sme sa dokopy ale ona stale nevedela ze ci chce vjac mna alebo svojho byvaleho a pendlovala raz tak raz tak podla nalady no a nakonjec to skoncilo a nasla si njekoho uplne ineho....ono ona vje co k nej ty citis a rozhodnutje je teda na nej a jedine co mozes spravit tak je ze budes na nu mily pozorny a das jej cas...no a potom sa zase porozpravate no a ze cakas definitivnu odpoved..no a vtedy uvidis ze na com si, ci ta chce za kamarata co je pre teba urcite tazke alebo chce vjac...
tak toto nech radsej nerobi, ak som spravne pochopil tak si napisal nech pocka ako sa ona rozhodne, ci ho chce ako kamarata alebo viac. Len ona je taka nerozhodna ze vyzera ze zobere toho kto skor nieco spravi, kto ju skor pobozka.
//inac neviem naco si tu pisal, lebo vyzeras dost "vyspely", neviem ci si zoberes vobec nejake rady k srdcu.
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jumbojet »

O tej nerozhodnosti a o tom kto skor co spravi by som az tak nepisal, pretoze nepoznam podrobnosti, ani ty lucas03 a ako som uz pisal v uvodnom prispevku, tak s tym jednym chalanom uz nieco vymyslali pred pol rokom. Co to bolo neviem, nepytal som sa a ani ma to radsej nezaujima, pretoze viem o koho ide a pre moje usi je tak lepsie, ze neviem co sa medzi nimi dvomi dialo. Navyse som jej slubil, ze sa ho nic pytat nebudem a tento slub by som rad dodrzal.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

lucas03 napísal:Len ona je taka nerozhodna ze vyzera ze zobere toho kto skor nieco spravi, kto ju skor pobozka.
nemyli si preteky so vztahmi?
lucas03
Darca
Darca

no nic, ale tak on pisal ze ju chce, ja som len napisal ako mi ona pripada. tak nic. :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Jumbojet na co cakas? co tu kua sedis :D uz si mal byt s nou niekde sakra....myslim ze uz tu bolo povedane co treba ako
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ffnatic »

kámo ja som toto zažil už viackrát(Nebudem to tu rozpisovať lebo by to bolo oveľa dlhšie ako to čo si písal ty)a dám ti dobru radu "je to iba strata času riešiť niečo s nou..nájdi si inu a lepšiu..takých je ece veľa:)
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ffnatic napísal:kámo ja som toto zažil už viackrát(Nebudem to tu rozpisovať lebo by to bolo oveľa dlhšie ako to čo si písal ty)a dám ti dobru radu "je to iba strata času riešiť niečo s nou..nájdi si inu a lepšiu..takýhćh je ece veľa:)
s tymto nazorom suhlasim,...
si sa namotal, nechces ju pustit, davas si zbytocne nadeje,..
ale pre nu si uz zabudnuty mily chlapec, sktorym zial nic nechce mat,...
priznaj si to,... je konec,...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

uff - necital som ziadne reakcie predo mnou a ani sa mi nejak nechce ale...

nato ze ma 18 tak je divna, az priam detinska - keby mala takych 14 nepoviem ze sa takto sprava... ze chce po hodinke pusu a mozno zacat nieco dlhodobejsie riesit? no bud je proste taka alebo ze ulovit a za tyzden odkopnut a ty si zasa pre zmenu asi na dlhodobejsie veci s cim ona nepocitala...neviem - mne ta holka pripada divna, osobne by som dal ruky prec alebo zostal s nou kamarat ale fakt len kamarat a uvidis ako sa to bude vyvijat ked ju trosku lepsie spoznas,ked zistis aka naozaj je, to sa ani za 3 tyzdne neda spoznat,mozno si aj sam uvedomis ze to nieje ono...

//
jumbojet napísal:Fizz tu pise, ze by sa veci radikalne zmenili, keby som ju pobozkal - ano, je mi to jasne, ale situaciu vidim asi takto: Poznas chalana, ktoreho si videla 2x, zrazu pride k tebe a pobozka ta. Co spravis? Dost vela zenskym by mu vylepilo facku, inym sa to zase moze pacit, je to vsetko vec nazoru a povahy.
hmm asi tak... ale sranda ze ja som moju priatelku poznal dokopy asi 2 hodiny a povodny plan bol len taky ze sak za par dni z liecenia odchadza, je mi sympaticka a mila,ze ked budeme nahodou chvilku osamote ze jej skusim dat pusu - bol som zmiereny s fackou, vycitavymi pohladmi a nadavkami a co spravila ona? dala mi pusu spat so slovami ze nevie preco to spravila,ze keby jej toto spravil niekto iny ze mu taku vylepi... a vtedy som sa do nej zalubil.. ja viem ze to je divne ale neva :D - ale najlepsie je aj tak ked budes robit veci podla svojho srdca a nikto ti nemoze radit ze sprav toto alebo tamto
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

jumbojet: Predovšetkým. Odinštaluj si ICQ z počítača a zruš svoj ICQ účet. Ty riešiš osobné veci a vzťahy cez ICQ? Prepáč za prostorekosť, ale... Máš rozum?

Komunikácia cez ICQ je dobrá pri voľnej debate. Ako sa máš, čo si dnes robil/a. Kedy sa stretneme a pod. Ale nie je vhodné riešiť si problémy so svojou potencionálnou priateľkou. Pri takejto komunikácii odpadá ten osobný kontakt, pohľad do očí, cez písmená nedokážeš prejaviť to čo prejavia tvoje oči, mimika, pohyby. Ty to napíšeš, ale je to len polovičné vyjadrenie toho, čo chceš povedať, tá druhá a stokrát dôležitejšia časť odpadá.

Toto je prvý krok, nerieš si osobné vzťahy cez internet.

Druhá vec je tá, že si bol pomalý. Aj ja som v týchto veciach pomalý a opatrný. Nie je to chyba. Ak tej slečne na tebe záleží, časom to pochopí. Možno nie hneď, ale o pár dní jej to určite dôjde.

Chcela aby si ju pobozkal. Ja chcem vrtulník. Nemôže dostať všetko hneď a tak ako si to ona predstavuje. Jedna vec je splniť jej túžbu či prianie, druhá vec je urobiť zo seba hlupáčika, ktorý jej bude zobať z ruky. Ženám sa páči chlap ako chlap, nie baba.

To že si ju nepobozkal, nič si nepokazil. Neurobil si to minule? Urob to zajtra, pozajtra, času máš dosť. Počkaj na príležitosť a urob to. Nepýtaj sa či to chce, neokúňaj sa a hanblivosť, resp. opatrnosť daj na chvíľku bokom.
Uvedom si, čo stratíš ak ju neodložíš, a čo získaš ak sa na chvíľku prekonáš. Podľa toho čo a ako píšeš, neoľutuješ to.
A som si istý že ten bozk neodmietne. Pobozkal si ju na líce a povedal, že odchádzaš. Jej reakcia hovorí za všetko. Nechcela aby si odišiel, najviac si priala aby si ostal a pokračoval. Ale odišiel si, toto bola obrovská chyba, ale dá sa napraviť.
To že je v tom ešte jeden chlapec, na toto ani nemysli, vôbec si to nevšímaj a neber na toto ohľad.

Čo urobiť teraz? Zavolaj jej, áno zavolaj, nepíš cez ICQ. Cez ICQ ťa ľahko odbije, ak jej zatelefonuješ, bude počuť tvoj "živý" hlas, tým máš omnoho väčšiu šancu že ťa neodbije. Zavolaj jej, dohodni si s ňou stretnutie, prechádzku, teraz je pekne, je sneh, prechádzka bude pekná, ale je aj zima, tá hrá v tvoj prospech, vezmi ju zohriať sa na horúcu čokoládu do nejakej slušnej kaviarničky. A potom ju odprevaď domov.
Keď ju odprevadíš domov, uvidíš ako sa správa, podľa toho zareaguješ. Ak ste prežili krásny večer a je šťastná, že bola s tebou, pobozkaj ju tak, ako si to priala už skôr. Ak nie, a uvidíš že je otrávená, a už chce čo najskôr odísť, nechaj ju, popraj pekné sny a choď domov. Nevnucuj sa, je to zbytočné.

Veľmi ti držím palce a prajem ti aby ti to vyšlo, ak máš nejaké otázky, kľudne napíš, rád sa ti pokúsim odpovedať. :)
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jumbojet »

Nedalo mi to cele pokoja a tak som si pred spanim musel precitat rozhovor v ktorom mi napisala, ze to nepojde, ze ma ma rada ako kamarata a podobne. Az teraz som si uvedomil, ze pisala, ze na party ma nevedela zaradit, ze ci ma vazne chce alebo ze ma ma len za kamarata. Teraz som si to jasne vsimol. To co sa stalo vo stvrtok a nasledna neskorsia konverziacia na ICQ bola taka, ze mi asi 5x napisala, ze este den predtym ma chcela pobozkat a teraz ma ma len za kamarata, a ze to asi ine ani nebude, dokazuje to napriklad aj tato veta: ,,vies ja ta stale beriem len ako kamarata ... neveim preco ale stale asi budem ... ja som si vcera vazne myslela ze ti tu pusu dam ale akosi to neslo .. neviem preco". Ako si to tak opatovne citam a nechavam prejst hlavou, pricom nad tym rozmyslam, tak je to vsetko cele divne, jeden den tak, druhy den inak. Aj tak neverim, ze ma vnima len ako kamarata, ako keby som ju musel najskor presvedcit o opaku. V nedelu by som s nou mal byt, mozno aj dnes, takze uvidim a dam vediet
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

jumbojet napísal:Nedalo mi to cele pokoja a tak som si pred spanim musel precitat rozhovor v ktorom mi napisala, ze to nepojde, ze ma ma rada ako kamarata a podobne. Az teraz som si uvedomil, ze pisala, ze na party ma nevedela zaradit, ze ci ma vazne chce alebo ze ma ma len za kamarata. Teraz som si to jasne vsimol. To co sa stalo vo stvrtok a nasledna neskorsia konverziacia na ICQ bola taka, ze mi asi 5x napisala, ze este den predtym ma chcela pobozkat a teraz ma ma len za kamarata, a ze to asi ine ani nebude, dokazuje to napriklad aj tato veta: ,,vies ja ta stale beriem len ako kamarata ... neveim preco ale stale asi budem ... ja som si vcera vazne myslela ze ti tu pusu dam ale akosi to neslo .. neviem preco". Ako si to tak opatovne citam a nechavam prejst hlavou, pricom nad tym rozmyslam, tak je to vsetko cele divne, jeden den tak, druhy den inak. Aj tak neverim, ze ma vnima len ako kamarata, ako keby som ju musel najskor presvedcit o opaku. V nedelu by som s nou mal byt, mozno aj dnes, takze uvidim a dam vediet
no nechcem ti brat iluzie ale myslim ze tvoj vlak uz odisiel....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

tak tak, stojis na zlom nastupisti, k tomu by som sa priklonil aj ja dedukujuc z jej spravania
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Stojí na dobrom nástupišti, o chvíľu cezeň prejde vlak, no nezastaví na ňom, lež trošku spomalí. Jeho úlohou je stihnúť ho a včas naň naskočiť...
Maki
Darca
Darca

boze sa tu hadajte o nastupistia... on sa hlavne musi rozhodnut co vlastne chce a ist si za tym... ked prejavi vazny zaujem a bude o nu bojovat tak aj taka pojasena ako ona musi pochopit a dat jasnu odpoved...
Maki
Darca
Darca

to povedal erytrocyt... mi-chau tu myslienku uz zatratil... keby napisal ze je na zlom nastupisti ale ak chce ten vlak stihnut tak sa musi poriadne snazit aby sa dostal na to spravne tak potom ano... a ved to je jedno - vsetci vieme co treba...
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurino88 »

...no ja neviem nehcem rypat ale mas uz taky vek ze byt taky opatrny no neviem ja by som to bol inak riesil na tej party a mozno by sa to odvijalo inak
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

V diskusii o železniciach pokračujte na www.vlaky.net / www.zelpage.cz :D
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Zo zaciatku by som robil asi to co ty, ak by som teda nebol opity a nezbalil by som ju hned na tej party.

Ale potom: spravil si sice dobru vec ze si zacal hovorit o tom bozku a tak, ale chyba bola, ze si sa jej opytal ci jej bude vadit ten bozk, vobec si sa nemal pytat ale ist rovno na vec, dat jej pusu a ked by som jej to pacilo, tak si mal pokracovat, uvidel by si, na com si...
Napísať odpoveď