ale ten 1:45 co sa vydrbal po preskoceni muriku bol na pobavenieUjo Marky napísal:Pre pobavenieKód: Vybrať všetko
http://youtube.com/watch?v=qE0M9lo6ZBk
Aky mate nazor na homosexualov?
neviem ci ma nejaka argumentacia vobec zmysel Fizz stranu dozadu napisala ze homosexualita nie je povazovana za chorobu od r 1992, ale ty si asi mudrejsi ako cela svetova zravotnicka organizacia ze?Ujo Marky napísal:Podla mna su ludia ktory su naozaj chory (homosexualy), neviem sice ci sa to da vyliecit...
A potom su taky, co su tiez chory (uz nie homosexualy ale perverzny debili) ktory chcu vyskusat nieco nove, robia zo seba zeny, nemaju problem po ulici robiv vseliake nechutne veci a behaju po uliciach na gay pride.![]()
Minule som isiel v Belehrade so svojim 6 rocnym bratrancom po meste, a on tak videl takych dvoch hajzlov a pyta sa ma ze co to je.. A co mu mam nato povedat? Ze to je uplne normalne.. ze kebyze si nahodou gay tak mi to povedz.. nato musis byt hrdy?Sak by ludstvo vymrelo. Ked gayom dame prava budu ich chciet aj pedofily a iny zvrhlici.
Pre pobavenieKód: Vybrať všetko
http://youtube.com/watch?v=qE0M9lo6ZBk
a dovolim si ti ukazat znacny rozdiel medzi homosexualom a pedofilom, sice som ho do tejto temy pisal asi 10x ale aby som ta psychicky nevytazoval hladanim mojich prispevkov ktore su vzdialene asi 10 stran, takze: homosexual nikoho do nicoho nenuti, ked si najde partnera robi snim to co spolu partneri robia, zatial co napr tebou spomenuty pedofil alebo akykolvek iny sexualny deviant praktikuje svoje zvrhle chutky na obetiach, ktore to nechcu a preto je nutne ich izolovat lebo skodia druhym...ze sa ti nepaci pohlad na dvoch gayov? tak sa nepozeraj, kam by sa spolocnost dostala keby sa mala riadit takym sposobom ako si ty nacrtol v tvojich prispevkoch? nieco velmi podobne sa dialo pred viac ako 60 rokmy a dnes je holokaust a II. svetova vojna povazovana za jedno z navjacsich zverstiev ludstva a to si tiez niekto silny myslel, ze je nieco viac, resp, ze ti ktori sa mu nepacia su nieco menej
Fall ked si precitas prve dve slova stoji tam: Podla mna. Podla mna neznamena ze je to niaka podlozena vedecka teoria
Ale nechcem sa hadat, mas svoj nazor... Z tejto temy som precital len par stran tak sa ospravedlnujem ze niesom dokladne informovany
Ale podla mna moj nazor nezavisi na niakej studiji 
PS: Clovek co mi dal -K zato ze mam zlu gramatiku by sa aspon mohol podpisat alebo je az tak zbabely?
Ako som v inej teme vysvetloval niesom rodeny Slovak takze mam este problemy s gramatikou a ospravedlnujem sa zato 
PS: Clovek co mi dal -K zato ze mam zlu gramatiku by sa aspon mohol podpisat alebo je az tak zbabely?
ved to je ta vec, tvoj nazor, nehovorim ze nemas pravo, prave naopak, ale ked ti niekto ukaze vedecky overenu teoriu a tovj nazor nevies nijak podlozit, tak tvoje prispevky maju informacnu hodnotu rapidne sa bliziacu nule, doteraz kazdy kto diskutoval trochu zapalenejsie, alebo dlhsie, ci uz na strane odporcov alebo zastancov svoj nazor podlozilUjo Marky napísal:Fall ked si precitas prve dve slova stoji tam: Podla mna. Podla mna neznamena ze je to niaka podlozena vedecka teoriaAle nechcem sa hadat, mas svoj nazor... Z tejto temy som precital len par stran tak sa ospravedlnujem ze niesom dokladne informovany
Ale podla mna moj nazor nezavisi na niakej studiji
PS: Clovek co mi dal -K zato ze mam zlu gramatiku by sa aspon mohol podpisat alebo je az tak zbabely?Ako som v inej teme vysvetloval niesom rodeny Slovak takze mam este problemy s gramatikou a ospravedlnujem sa zato
takze WHO bola do roku 1992 hlupa? nevylucili homosexualitu ako chorobu nahodou pod tlakom istych skupin, orientovanych skor homosexualne?Fall napísal:homosexualita nie je povazovana za chorobu od r 1992, ale ty si asi mudrejsi ako cela svetova zravotnicka organizacia ze?
takze ked 40rocny clovek ma pohlavny styk s 5rocnym dietatom a to dieta a zakonny zastupca s tym suhlasi, nie je pedofil?Fall napísal: homosexual nikoho do nicoho nenuti, ked si najde partnera robi snim to co spolu partneri robia, zatial co napr tebou spomenuty pedofil alebo akykolvek iny sexualny deviant praktikuje svoje zvrhle chutky na obetiach, ktore to nechcu
Urobila tak svetova zdravotnicka organizacia WHO. Ale uz v roku 1973 tak urobila aj Americka psychiatricka asociacia APA.Fall napísal:neviem ci ma nejaka argumentacia vobec zmysel Fizz stranu dozadu napisala ze homosexualita nie je povazovana za chorobu od r 1992,
A vyjadrenie APA bolo dosiahnute politickou cestou nie vedeckou. Aj sympatizanti homosexualneho hnutia a sami homosexuali toto uznavaju.
Je mozne ze existuju ludia ktory sa s homosexualitou narodia, v tomot pripade by urcite islo o chorobu. Ale je takmer iste ze niektory homosexualitu bud prijmu alebo jednoducho homosexualmi chcu byt. Ako som uz povedal vyssie, mnohe pripady ked muz "homosexual" bol zenaty a dokonca dokazal splodit dieta (co je podla mna nemozne ak sa s tym narodil).
a co s tym ma zakonnny zastupca preboha? 5 rocne dieta nie je dostatocne vyvinute aby take nieco vobec chapalo, ergo nie su v rovnocennom postaveni, co to ma s homosexualmi?jimino napísal:takze ked 40rocny clovek ma pohlavny styk s 5rocnym dietatom a to dieta a zakonny zastupca s tym suhlasi, nie je pedofil?
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
- Kontaktovať používateľa:
No podla mna to mozne je...kali520 napísal:mnohe pripady ked muz "homosexual" bol zenaty a dokonca dokazal splodit dieta (co je podla mna nemozne ak sa s tym narodil).
Skorej som mal namysli to ako dokazal sexualne zit so zenou a splodit dieta, ked to mal vrodene..I.LoVe.lOvE. napísal:No podla mna to mozne je...Napriklad sa bal, co na to povedia ludia okolo neho, keby vysiel s pravdou von, tak sa dal na inu cestu a bojoval sam proti sebe... Ci myslis, ze sa ozenil, potom sa mu to zunovalo a nasiel si chlapa?
sorry ale vacsi bullshit som uz fakt dlho neprecital a to citam hodne for, zakladne ludske prava ti nic nehovoria? prava deti...stale nic? zakonny zastupaca zastupuje dieta na pravnej urovni kym nedosiahne plnoletost, spravuje jeho materialne statky, no aj to v obmedzenej miere, pokial sa nemylim, ale to neznamena ze dieta je bez vlastneho nazoru a nema ziadne prava, to ze ma zakonneho zastupaca neznamena ze vsetko je tak ako si zmysli on a dieta je bez nazoru...jimino napísal:takze ked 40rocny clovek ma pohlavny styk s 5rocnym dietatom a to dieta a zakonny zastupca s tym suhlasi, nie je pedofil?
to ze sa niekto narodi odlisny neznamena ze je to choroba, ja som sa vzdy vyjadroval k homosexualom ktory sa ako taki narodili, ale aj ked niekto chce byt gay, nech je, nikoho tym neobmedzuje, mame predsa slobodu nazru a myslenia, ktora konci tam dke sloboda druheho/keby sa niekto chcel silou mocou chytat za slovicka/kali520 napísal:Urobila tak svetova zdravotnicka organizacia WHO. Ale uz v roku 1973 tak urobila aj Americka psychiatricka asociacia APA.
A vyjadrenie APA bolo dosiahnute politickou cestou nie vedeckou. Aj sympatizanti homosexualneho hnutia a sami homosexuali toto uznavaju.
Je mozne ze existuju ludia ktory sa s homosexualitou narodia, v tomot pripade by urcite islo o chorobu. Ale je takmer iste ze niektory homosexualitu bud prijmu alebo jednoducho homosexualmi chcu byt. Ako som uz povedal vyssie, mnohe pripady ked muz "homosexual" bol zenaty a dokonca dokazal splodit dieta (co je podla mna nemozne ak sa s tym narodil).
ano pripady ze homosexualny muz bol zenaty splodil dieta su zname aj mne, jedna sa o tzv potlacanu homosexualitu, teda clovek sam pocituje city a sexualne vzrusenie z rovnakeho pohlavia, ale potlaca to, ci uz preto lebo si mysli ze je to nespravne/co je imo chyba doby, ktora hlavne bola a este stale aj je, lebo je to povazovane za nieco zle/ alebo sa stym nevie vnutorne vyrovnat a ked ktomu dojde, tak sa homosexualita prejavi naplno ...
edit:
mozes mi prosim ukazat kto alebo co je normalne, vo vseobecnosti, ked uz tak tvrdis co normalne nie je?Ujo Marky napísal:Podla mna nieje normalny stav ked je clovek homosexual, ked nieco nieje v poriadku s clovekom moze to byt sposobene:
1. Chorobu (stav ked nieje clovek v dusevnej a fyzickej harmoniji)
2. Vrodenou chybou
Takze homosexualy normalny niesu tak ci tak...
No zajuimave ze v pripade pedofilie sa uz jedna o chorobu a zaraduje sa medzi parafiliuFall napísal:To ze sa niekto narodi odlisny neznamena ze je to choroba, ja som sa vzdy vyjadroval k homosexualom ktory sa ako taki narodili
Kazdy clovek ktory sa narodi s nejakou odlisnostou je to povazovane za chorobu. Dokonca ked sa niekto narodi aj so slabsim zrakom alebo sluchom atd je to choroba, len ta homosexualita neni, to je naozaj velmi zvlastne.Parafilie je psychiatrické a sexuologické označení pro ty varianty konstitučních, zpravidla vrozených vlastností sexuality, které jsou v příslušné kultuře (zemi a době) považovány (obecně nebo rozhodujícími institucemi) za poruchu osobnosti (její motivační složky) nebo jejichž specifické projevy jsou považovány za poruchu chování nebo za neobvyklé (nenormální). Osoba s parafilií, je-li třeba ji takto nazývat, se označuje jako parafilik.
Hlupost, to by nebol schopny splodit dieta. Ty by si bol schopny potlacat heterosexualitu (napriklad kvoli spolocnosti) a dokazal by si kvoli tomu sexualne zit s druhym muzom?Fall napísal:jedna sa o tzv potlacanu homosexualitu, teda clovek sam pocituje city a sexualne vzrusenie z rovnakeho pohlavia, ale potlaca to, ci uz preto lebo si mysli ze je to nespravne/co je imo chyba doby, ktora hlavne bola a este stale aj je, lebo je to povazovane za nieco zle/ alebo sa stym nevie vnutorne vyrovnat a ked ktomu dojde, tak sa homosexualita prejavi naplno ...
kali: nejde mi zadat odpoved s citaciou a nechce sa mi to robit manualne, ale kedze post by mal byt hned pod tym tvojim hadam to nebude problem a ked hej, co uz
takze:
pedofilia: pedofilia je porucha osobnosti, kedze dospely jedinec si "vybera" za partnera jedinca jemu neadekvatneho ci uz po psychickej alebo fyzickej stranke, zatial co gay/lezbicka si vybera jedinca plne vyspeleho aj po fyzickej aj psychickej stranke, akurat, ze rovnakeho pohlavia a nejedna sa o poruchu v zmysle horsieho zraku, zhorseneho sluchu alebo podobne, jedna sa o diferenciaciu ktoru by som si dovolil prirovnat/samozrejme tak ako ty to trosku prezeniem/ ku rozdielnej farbe vlasov, oci alebo farbe hlasu, kedze to jedinca nijak neobmedzuje a neznemoznuje mu vykon aktivit potrebnych pre zivot
dalsi bod tvojej odpovede:
nebol by som schopny potlacat heterosexualitu, lebo mi nikto nevtlkal od malicka do hlavy, ze je to zle, avsak kazdy psycholog ti povie ze osobnost cloveka sa formuje hlavne pocas detstva a teda ked je niekomu vtlkane do hlavy ze je to zle a nesmie sa to tak, preto lebo hento a tamto...tak to v sebe potlaci a kym sa stym vnutorne nevyrovna bude sa snazit zit tak ako "by mal", takato osoba teda kludne moze splodit aj dieta, sexualne vzrusenie nepochadza len z fyzickych podnetov ale aj zo psychickych, takze ludovo povedane si to "odrobi"
takze:
pedofilia: pedofilia je porucha osobnosti, kedze dospely jedinec si "vybera" za partnera jedinca jemu neadekvatneho ci uz po psychickej alebo fyzickej stranke, zatial co gay/lezbicka si vybera jedinca plne vyspeleho aj po fyzickej aj psychickej stranke, akurat, ze rovnakeho pohlavia a nejedna sa o poruchu v zmysle horsieho zraku, zhorseneho sluchu alebo podobne, jedna sa o diferenciaciu ktoru by som si dovolil prirovnat/samozrejme tak ako ty to trosku prezeniem/ ku rozdielnej farbe vlasov, oci alebo farbe hlasu, kedze to jedinca nijak neobmedzuje a neznemoznuje mu vykon aktivit potrebnych pre zivot
dalsi bod tvojej odpovede:
nebol by som schopny potlacat heterosexualitu, lebo mi nikto nevtlkal od malicka do hlavy, ze je to zle, avsak kazdy psycholog ti povie ze osobnost cloveka sa formuje hlavne pocas detstva a teda ked je niekomu vtlkane do hlavy ze je to zle a nesmie sa to tak, preto lebo hento a tamto...tak to v sebe potlaci a kym sa stym vnutorne nevyrovna bude sa snazit zit tak ako "by mal", takato osoba teda kludne moze splodit aj dieta, sexualne vzrusenie nepochadza len z fyzickych podnetov ale aj zo psychickych, takze ludovo povedane si to "odrobi"
Vkuse dokolecka ten isty argument, ale ziadna normalna odpoved na to ze preco pedofilia a ine uchylky su povazovane za chorobu a homosexualita neni. To co si teraz napisal vobec nic nevysvetluje a absloutne nic nedokazuje.Fall napísal:pedofilia: pedofilia je porucha osobnosti, kedze dospely jedinec si "vybera" za partnera jedinca jemu neadekvatneho ci uz po psychickej alebo fyzickej stranke, zatial co gay/lezbicka si vybera jedinca plne vyspeleho aj po fyzickej aj psychickej stranke, akurat, ze rovnakeho pohlavia a nejedna sa o poruchu v zmysle horsieho zraku, zhorseneho sluchu alebo podobne, jedna sa o diferenciaciu ktoru by som si dovolil prirovnat/samozrejme tak ako ty to trosku prezeniem/ ku rozdielnej farbe vlasov, oci alebo farbe hlasu, kedze to jedinca nijak neobmedzuje a neznemoznuje mu vykon aktivit potrebnych pre zivot
Zopakujem to este raz, kazdy kto sa narodi s nejakou vrodenou poruchou moze byt hocijaka ci uz psychycka alebo fyzicka, tak sa jedna o chorobu. A prirovnavat to k farbe vlasov a oci je uplna hlupost. Lebo to vsetko je len vonkajsi vyzor a geneticky predpoklad. Osobne suxualitu povazujem za tzv "siesty zmysel" alebo nieco podobne, takze ked sa jedna o poruchu sexualneho lipida a odbocuje od normalu, urcite sa jedna o chorobu a vobec to nic nema spolocne s genetikou.
No to neni az tak uplne dokazane. To ze by dokazal sexualne zit so zenou je len dohad, osobne tomu neverim. A zase to vtlkanie do hlavy nebolo za poslednych 30 rokov az take intenzivne. Akurat sa povedalo ze to neni spravne a ze je to proti prirode. Detska urcite okolo toho nemali denno denne prednasky a ani v TV nebolo nejake velka kampan proti homosexualite. Ak homosexual sa za to hanbil tak svoju potrebu uspokojit musel a partnera si nasiel aj tak ked to bolo v spolocnosti nepripustne.Fall napísal:nebol by som schopny potlacat heterosexualitu, lebo mi nikto nevtlkal od malicka do hlavy, ze je to zle, avsak kazdy psycholog ti povie ze osobnost cloveka sa formuje hlavne pocas detstva a teda ked je niekomu vtlkane do hlavy ze je to zle a nesmie sa to tak, preto lebo hento a tamto...tak to v sebe potlaci a kym sa stym vnutorne nevyrovna bude sa snazit zit tak ako "by mal", takato osoba teda kludne moze splodit aj dieta, sexualne vzrusenie nepochadza len z fyzickych podnetov ale aj zo psychickych, takze ludovo povedane si to "odrobi"
Je to normalne, lebo sucasny zivtony styl to povazuje za normalne, a zivtony styl je tvoreny z velkej miery televiziou a mediami (a v nich sa vacsinou dava prednost tzv "odbornikom na homosexualitu" alebo samim homosexualom).abstrakt napísal:odpoviem za neho, ano
ono, s pedofiliou by som nemal problem ak by nebola taka aka je, teda ak by bol ten vztah dobrovolny
a este ohladom psychickej/fyzickej choroby, rozdiel v tom je ze homosexuali nepotrebuju pomoc zvonka, teda ich zivot nie je zavisly na pomoci druhych
nie normalne to bolo a bude vzdy , ja nemozem za to ze to nechcete pochopit
a este ohladom psychickej/fyzickej choroby, rozdiel v tom je ze homosexuali nepotrebuju pomoc zvonka, teda ich zivot nie je zavisly na pomoci druhych
nie normalne to bolo a bude vzdy , ja nemozem za to ze to nechcete pochopit