Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
aruN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Sparko napísal:paladin vzivote enda 13k healom
aha takze Awake z Nihilum bugoval ked critol 16k holy lightom? :)

//Aj ja si obcas na palata zanadavam,ale naopak som rad ked mi stoji za chrbtom a healuje ma.Ty nie ? :P
21tomy21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

hmm.. dosť zaleži ako vieš s palom hrať..ja hrám wow iba s palom už asi 5rokov takže už niečo o tom viem
Sparko

Príspevok od používateľa Sparko »

Storm Keeper napísal:mam taky pocit ze ta jeden alebo par paladinov strasne gankovali a nedokazal si ich zabit alebo proste nieco podbne a si nasraty... tvoja vec ok, ale o tom je palat.. meleeckar ho nezabije ... priesta ano... ale palatovi das silence a moze si ist fajcit ... ako uz to pochop vsetci healeri su dobry ...
edit a videl som aj takych prot palatov co schovali full t5 warrov od vrecka
a povedz mi jediny dvovod preco palat nemoze dat 13k healom? aj to sa stava vies ked ma niekto +1900 healing ...
a bud taky dobry ked nic neviem o wow daj mi link na armory na tvoju postavu alebo mi ukaz s nou screen ked si taky chytry..
Takze velmi sa mylis ze meleeckar nezabije paladina...uz milion krat som videl ako dal napriklad warr paladina a protec warr este lahsie...za druhe vzivote neda paladin 16k healom to musel byt fakt bugger...radsej preferujem retri. palacha...ten da v pohode maga atd... no a chceli ste vidiet screeny mojich postav ok nech sa paci...
No mam 3 postavy tak kazdu sem hodim...
Prílohy
Za rogua hram asi najcastejsie .....dam s nim v podstate all okrem dobreho warra a palacha a dobry warrov a palachov fakt mame.....
Za rogua hram asi najcastejsie .....dam s nim v podstate all okrem dobreho warra a palacha a dobry warrov a palachov fakt mame.....
Sparko

Takze tu mam maga...zanho som uz dlho nehral iba ked tak v PVP... veci nemam najlepsie len t5 kebyze si nazbieram t6 tak v pohode dam pyrom aj 9k :)
Prílohy
WoWScrnShot_122907_150515.jpg
Sparko

No a tu mam priesta zanho hram najkratsie... nemam bohviejake veci... je to v podstate Healer + PVPer....
Prílohy
WoWScrnShot_122907_150736.jpg
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

pocuj co ty vies o wowku ked ani nehras na ofiku prosim ta? :?
nemas gildu equip jak howado ... + na armory niesy... chod odrbavat niekoho ineho
+ vytiahnuty attack staffkou :lol: :lol:
nic nabindovane ... kokos to by ta ani do raidu nezobrali ...
najprv sa nauc hrat potom zacni nieco hovorit ...
Sparko

Co myslis ze je taky velky rozidel v offi a neoffi ? Nebudem vyhadzovat zbytocne drahe peniaze len aby som cely den sedel pri PC a hnil som ako ty... a uz ked ide o to hral som na offiku ... a myslim si ze to je v podsatte jedno... a nezabudni mi davat k- ako to robia male deti ako ty...

hh a vobec nechapem co si myslel to ze som vytiahnuty atack stafkou ci co...pocuj nauc sa hrat wow a potom tu spamuj... nejsom naj hrac na servery su tam omnoho lepsi hraci ale chcel by som vidiet teba fakt... take lami ako si ty tak tych uz poznam dost...

plus ked vidim tvojho uboheho priesta je mi fakt smiesno...fakt nemas sa cim chvalit...taky priest ako ty da healom max 5000 to vidim aj podla tych statov

hahaaaaaa porovnaj si tvojho uboheho priesta a porovnaj si mojho napriek tomu ze zanho hravas neviem jak dlho , mas lepsie veci , tak napriek tomu je to ubohe fakt...
Jake
Light Professional
Light Professional

Nechcem sa ta nijako dotknut :) ale mysli si co chces a ehm, zacinas byt trapny sak ani nevies de ta tvoja T6 hlava pada ...
a len pre zaujimavost ako si farmil repku s netherwingom??
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

sparko ty si pripad...a k tomu tie tvoje double posty... pre ostatnych ak je niekto zvedavy na mna tak na armory vyhladajte nick Exia na realme Twilight"s hammer, ale mam na nom modre veci akurat bo som protection a nie moc dlho
//edit pvp veci mam lepsie
//edit2: to ja sa tu o wowku uz nehadam...len sa udivujem nad jeho dementnym stylom pisania, fakt ine prirovnanie mi nenapada len dementny
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

vy ste prípady všetci traja. Fakt kebyže počujem takúto diskusiu niekde tak si pomyslím, že desaťročné totálne závislácke detičky a naťahujú kto je lepší vo wowku.... :lol:
Sparko

Trapny su akurat ti dvaja.... nie fakt vobec neviem kde pada t6 headka fakt som taka lama vo wowku mam 3 postavi ale fakt nic neviem....ste obaja ubohy ... jediny kto by sa mal naucit hrat wow ste vy dvaja...
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

To treba presviedcat ludi co su na offic ludmi co su na free toto nemoze byt tak,on to nedal nikdy,toto tak nemoze byt ....

Ta tvoja roguna je PvE ako som si vsimol t6 a ostatne PvE veci a mas maly hit rating ... co som si vsimol tak mas na liste Sinister Strike a Hemo,to pouzivas obidva naraz?

L2edit.

Vopred dik za karmu
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

skusenost s oficialnym serverom

Príspevok od používateľa Kosh »

no, tak som si kupil original WOW, ze prejdem z free na officialny server. najprv som si dal 10 dnovy trial, akoze aby som mal 10 dni zdarma. spravil som si postavu na serveri Auchindoun, vyexpil na lvl 13, vypol hru a isiel spat, dnes som vstal, pustil WOW, a ponuklo mi to realm list, a Auchindoun nikde. podla realm status na wow europe je online, taktiez brat ho ma v zozname normalne napisany, aj sa nanho moze normalne pripojit.

tymto teda po skonceni trialu nemienim ucet kupenym cislom aktivovat, pretoze co ked sa mi to stane aj potom? ze si spravim postavu, hram hram, a naraz server zmizne spomedzi realmov - to mozem s prepacenim okakat.

kupenu hru si mozem vystavit v policke a tesit sa s pohladu na nu, to je tak vsetko, 690 korun splachnutych do zachoda
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Storm Keeper napísal:pocuj co ty vies o wowku ked ani nehras na ofiku prosim ta? :?
nemas gildu equip jak howado ... + na armory niesy... chod odrbavat niekoho ineho
+ vytiahnuty attack staffkou :lol: :lol:
nic nabindovane ... kokos to by ta ani do raidu nezobrali ...
najprv sa nauc hrat potom zacni nieco hovorit ...
ja som hral na ofiku ale momentalne nehram + nepouzivam makra a mam niekedy pocit ze viem toho viac ako vy :roll: nieje to o tom kde hras a ci pouzivas bindy alebo nie, ide o to co dokazes zahrat a ake su tvoje vedomosti o tvojom classe + o classe proti ktoremu ides
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

omg , offic a free uz v tejto dobe nieje takmer ziadny rozdiel ... takze nvm co sa tu hadate ... mozes hrat aj 110 rokov WoW a aj tak budes lama ...
Sparka poznam , a hrame na rovnakom serveri , on to vie hrat narozdiel od vas ...
Jake
Light Professional
Light Professional

Ospravedlnujem sa vsetkym ktorych urazilo tvrdenie ze vsetci healeri su si rovny a zalezi len od gearu od skillu :( neofik ktory vladne svetu na ktorom hra 8+ milionov ludi to vie najlepsie, co ja chudak z ofiku ktory ani nevie hrat svoju classu co mozem namietat? Nuz nic no, som asi lama... Ja co som s nikym na neofiku nikdy v zivote nehral som dostal pokarhanie ach boze ze neviem hrat svoju classu, asi koncim s wowkom lebo take ponizenie a utrpenie neznensiem :( :shock:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hawk mne je jedno ako hra alebo co nech hra aj superman, mne vadi to ako sa vyjadruje, ved jeho pisomny prejav je na urovni maleho decka a aj sa tak sprava ked urazene dava k- kazdemu kto ma trochu iny nazor, typicky priklad herneho asociala...
/edit: chorobu co, ale mas pravdu mal by sa ist dat liecit. a ja si nemyslim ze som pojedol vsetku mudrost sveta ale ten typek hra na nejakom modifikovanom piratskom serveri a hadze tu mudrosti, a ty sa ho zastavas len preto lebo ho poznas to chapem takze z tebou sa hadat nebudem, si v pohode viem to sak som s tebou hral BF2 hawk ale si zaujaty tak pls na tuto temu uz nic nenapis. a ani ja uz nic k tomu nechcem napisat tak pls nikto uz neprovokujte a nenadavajte...vratte sa s5 k teme o wow
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Pretoze trepete sprostosti , a myslite si ze ak si ako dmnti platite 500+ sk za mesiac za blbu HRU tak ste zjedli vsetku murdost sveta :-D Tak netrep o "hernom asocialovi" pretoze to moze byt len clovek ktory rocne vyhodi za 1 hru 6000+ sk ...
BTW O vyjadrovani pomlc , moze mat chorobu a nemoze za to ako pise.(Dyslexia, dysgrafia)
Sparko

Trepes fakt blbosti jediny kto tu pise ako male decko si tu ty...a s tou karmu ma fakt nestvy lebo si jediny kto dava k- a este mi pise nadavky to spravy...fakt ubohe...

BTW ziadnu chorobu nemam takze neviem o co vam ide :D
a za druhe sa uvedom lebo toto ma fakt nasere ze niaky debilny maly typek tu pi*** ze hram na niakom modifikovanom piratskom serveri ...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

prosimta...ako mozem davat k- ked sam som v minuse :lol: odkedy tu mam ucet este som nikomu nedal k+ ani k- :lol: :lol: a pls ku mne uz vazne NIC nepis nechcem sa hadat ok?
Napísať odpoveď