priesvitne pozadie
-
vladino001
Light Professional
priesvitne pozadie
Ako sa da docieliť že zoberem si neaký obrázok / fotku a bude tam osoba či čo a pozadie by som vybral a spravil tak aby bolo priehladne čiže ked ju niekde dam tak nech je vidieť osoba a pozadie čo je za tým obrázkom.
hladal som nenašiel som, dá sa to vlastne?
hladal som nenašiel som, dá sa to vlastne?
-
vladino001
Light Professional
No bohužial eeTheking napísal:...takto si to myslel ?
tento priloženy obrazok by som chcel : to biele pozadie spraviť tak aby tam nebolo ale aby bolo piehladne (v tomto prípade bledo modre), žiže ak to daš niekam na net tak bude vidieť iba ten kačer snowboard a ten sneh a namiesto toho bieleho bude vidno pozadie stranky. (dufam že som zrozumitelne to teraz definoval)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Designer
Light Professional
Jednoducho chces transparentne pozadie ... Docielis to tak ze ze si to rupnes do Ps-ka alebo ineho grafickeho programu a s pouzitim viacerych nastrojov ako su - laso , pero , guma , postupne povyberas to pozadie tak aby ti ostal iba ten kacer - transparentne pozadie v Ps-ku sa zobrazuje ako sivo-biela sachovnica - ak vysledok docielis tak to potom treba ale ulozit vo formate ktory dovoluje transparentnost zvycajne PNG alebo aj GIF ... 
-
vladino001
Light Professional
JJ presne tak transparentne pozadie a v akych softoch to treba? PS mi nič nehovoriDESIGNER napísal:Jednoducho chces transparentne pozadie ... Docielis to tak ze ze si to rupnes do Ps-ka alebo ineho grafickeho programu a s pouzitim viacerych nastrojov ako su - laso , pero , guma , postupne povyberas to pozadie tak aby ti ostal iba ten kacer - transparentne pozadie v Ps-ku sa zobrazuje ako sivo-biela sachovnica - ak vysledok docielis tak to potom treba ale ulozit vo formate ktory dovoluje transparentnost zvycajne PNG alebo aj GIF ...
-
audiotrack
VIP
-
vladino001
Light Professional
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
audiotrack
VIP
prečo tu všetci spomínate gumu? Konkrétne ja som to robil taktl: vybral som kúzelnú paličku a klikol na pozadie (keďže je jednofarebné, vybralo mi celé pozadie). Potom pravý klik a vybral som doplnok výberu. Tým pádom som mal označeného káčera. Znovu pravý klik a vybral som vrstva kopírovaním. Teraz som mal dve vrstvy: na jednej pôvodný obrázok, na druhej iba káčer. Tú spodnú (pôvodnú) vrstvu som zmazal a hotovo. Záležitosť 5 klikov a 7 sekúnd.
-
Designer
Light Professional
Nj mas pravdu ale ja som preto spominal gumu , pero atd. lebo ak bude pozadie zlozitejsie tak to uz nebude len o kuzelnej palicke ...
Ak je jednofarebne pozadie tak to ide v poho , len ak mete zvolenu kuzelnu palicku tak hore je kolonka tolerance tam treba dat nejakych 20 , alebo podla toho ako to najlepsie urobi ..
Ak je jednofarebne pozadie tak to ide v poho , len ak mete zvolenu kuzelnu palicku tak hore je kolonka tolerance tam treba dat nejakych 20 , alebo podla toho ako to najlepsie urobi ..
-
vladino001
Light Professional
presne tak som to spravil ale 7 sekund ee cca 30saudiotrack napísal:prečo tu všetci spomínate gumu? Konkrétne ja som to robil taktl: vybral som kúzelnú paličku a klikol na pozadie (keďže je jednofarebné, vybralo mi celé pozadie). Potom pravý klik a vybral som doplnok výberu. Tým pádom som mal označeného káčera. Znovu pravý klik a vybral som vrstva kopírovaním. Teraz som mal dve vrstvy: na jednej pôvodný obrázok, na druhej iba káčer. Tú spodnú (pôvodnú) vrstvu som zmazal a hotovo. Záležitosť 5 klikov a 7 sekúnd.
funguje to Thank
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
blazer
Professional
jasne mas pravdu ja sa nehadam, len tam je dost neprijemna ta tolerancia, musis to dobre odhadnut inac budes mat skarede okraje ci uz okusane, alebo zostane trochu bielej naokolo.Dante3000rpm napísal:ja som pisal iba o tom kacerovi a nie o zlozitom pozadi, pri tomto pripade upkne staci guma a zaberie to jeden click a jednu sekundu
...skoncime to, vsetko je vzriesene, vsetci mame pravdu
-
frederick123
Star