Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Sparko
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja by som neporovnaval ofik s free servrami, nikdy to nebude to iste darmo ze tam uz ide o par spellov viac atd .... staci mi ked pocujem kamarat no ta hram druida a nabugoval som mu 50 k armoru a dal som piatich alikov alebo zacal mi rozpravat bajky a priesviedcat ma ze to tak ma byt , ked som hral na free servri tak som si vela krat myslil ze tam to tak ma byt prisiel som na ofik a zistil som ze je to opak, takze nebudem verit cloveku co hraje na free servri , trebars si vezmi niektore talenty nemozes vediet ci uz vas idu spravne priklad warrior sword spec 5% na procnutie extra dmg povedz jak to odsledujes ze ide prave tych 5%? a nieje to zabugovane alebo inych kopec prikladov proste free server sa len snazi priblizit ofiku ...
a mi je celkom trapne ked niekto zajebe screen ma tam shit veci pozrem nieco z t6 pritom by to na ofiku farmil dobry rok a ide machrovat nepovedz ze si postupne killovat dungy od HC az po BT alebo hej prides do BT a ilidana date 3-4 a samozrejme tankuje ta priest alebo mag popripade warrior s 2h
a mi je celkom trapne ked niekto zajebe screen ma tam shit veci pozrem nieco z t6 pritom by to na ofiku farmil dobry rok a ide machrovat nepovedz ze si postupne killovat dungy od HC az po BT alebo hej prides do BT a ilidana date 3-4 a samozrejme tankuje ta priest alebo mag popripade warrior s 2h
-
xH4wK
Cely si trapny ... si lama , tvoj nick ta vystihujeHovniak napísal:a mi je celkom trapne ked niekto zajebe screen ma tam shit veci pozrem nieco z t6 pritom by to na ofiku farmil dobry rok a ide machrovat nepovedz ze si postupne killovat dungy od HC az po BT alebo hej prides do BT a ilidana date 3-4 a samozrejme tankuje ta priest alebo mag popripade warrior s 2h
A poviem ti este jedno , radsej si budem hrat na free , blizzlike serveri ako si ako idiot platit 500+ mesacne za BLBU H R U... a je mi jedno ci funguje ten a ten talent , stale je to o skille a nie o niektorych talentoch prip. equipe.
-
NuSuey
Professional
Re: skusenost s oficialnym serverom
samozrejme ze sa NEMAS coho bat.. len asi vtedy ked si sa chcel prihlasit bol zrejme ten tvoj realm OFFLINE (to sem tam robia na par hodin - pri problemoch a Maintendance)Kosh napísal:no, tak som si kupil original WOW, ze prejdem z free na officialny server. najprv som si dal 10 dnovy trial, akoze aby som mal 10 dni zdarma. spravil som si postavu na serveri Auchindoun, vyexpil na lvl 13, vypol hru a isiel spat, dnes som vstal, pustil WOW, a ponuklo mi to realm list, a Auchindoun nikde. podla realm status na wow europe je online, taktiez brat ho ma v zozname normalne napisany, aj sa nanho moze normalne pripojit.
tymto teda po skonceni trialu nemienim ucet kupenym cislom aktivovat, pretoze co ked sa mi to stane aj potom? ze si spravim postavu, hram hram, a naraz server zmizne spomedzi realmov - to mozem s prepacenim okakat.
kupenu hru si mozem vystavit v policke a tesit sa s pohladu na nu, to je tak vsetko, 690 korun splachnutych do zachoda
cize sa neboj ..
http://forums.worldofwarcraft.com/board ... 5725&sid=1
btw. co ste vy za lamy?
offik vs neoffik ?
neoffik JE, bude a ostane zabugovanym miestom, ktore sa NEDA porovnat s offikom..
a coze sa tu ohradzujes ze niesi hlupy aby si platil 500sk za mesiac? vies, vo vacsine pripadov - ak zarabas, tak ta nejake trapne par stoviek na mesiac trapia VIES AKO VELMi?
btw. hral som na neofiku (zopar servrov) uz zopar rokov, az som sa dostal k offiku.. cize VIEM o tychto veciach dost
zopar rokov znaci asi tak zaciatok roku 2005 ..
chlapci vy si fakt nedokazete priznat ze AJ vas server je zabugovany ako svina
-
xH4wK
Som obycajny dmger (mag) leadera raidu robit nemusim a ani nemam potrebu , chodim na raidy pre zabavu , a je az zabava ked nam zomru priesti ale to je jedno , tvoje kecy sa mi nepacia , a budem ich ignorovat.Hovniak napísal:tak mi to vysvetli rad si vypocujem velkeho skilled raid leadra nech sa blba lama priuci
-
Wishmaster
Medium Professional
-
Hotwire
Addict
hawk...to nebolo koli gramatike ale koli prejavu, pletu sa ti tie dva pojmy...
aby som nebol OT tak dodam ze za wow sa neplati 500+sk ak to platis cez kreditku, tam platis v prepocte len okolo 300 a to tak vela neni. to sa radsej raz do mesiaca nejdem z*ebat ale dam to na nieco co sice je k nicomu (ak neratam zabavu a zabijanie casu) ale aspon mi to nenici pecen
//edit: a som za zmenu zamerania tejto temy aby sa tu pisalo LEN o ofice, lebo free servery su piratske a kazdy tu furt trepe o tom ze warez sa tu neriesi ale toto dokazuje pravy opak
aby som nebol OT tak dodam ze za wow sa neplati 500+sk ak to platis cez kreditku, tam platis v prepocte len okolo 300 a to tak vela neni. to sa radsej raz do mesiaca nejdem z*ebat ale dam to na nieco co sice je k nicomu (ak neratam zabavu a zabijanie casu) ale aspon mi to nenici pecen
//edit: a som za zmenu zamerania tejto temy aby sa tu pisalo LEN o ofice, lebo free servery su piratske a kazdy tu furt trepe o tom ze warez sa tu neriesi ale toto dokazuje pravy opak
-
Grond
Medium Professional
presne ja som toto uz davno navrhoval ale nejak sa to nebralo ....SchYzo napísal:hawk...to nebolo koli gramatike ale koli prejavu, pletu sa ti tie dva pojmy...
nechcem zase rozvirit flame ,ale na hojku sa nema propagovat warez a podobne a tu sa doslova robia reklamy na piratske servre ....
-
Wishmaster
Medium Professional
No, ale aj cela europa uz ma problem sa prihlasit 
a blizzardacke stanovisko:
/edit 0,02 - stale nic :-/
a blizzardacke stanovisko:
Kód: Vybrať všetko
Hello everyone,
At the moment we are experiencing login and authentication issues, meaning that if you are disconnected, or newly trying to login to the game, you will not be able to do so. We are working diligently to resolve this issue as soon as possible so that you can all enjoy playing once again.
We apologise for this inconvenience, and hope you can bear with us for now.
Thanks,
The Gamemaster Team
Edit: Correct date used!
Edit: It seems there are secondary issues, which we are now investigating. We apologise for the wait time for many players, but we can assure you we are doing all in our power to get these systems back as soon as possible.-
xH4wK