Poškodené sektory HDD
Poškodené sektory HDD
Myslíte si, že je problém, ak mám HDD s toľkými poškodenými sektormi? Lebo nerád by som prišiel o dáta na ňom...Takže mal by som ho vrátiť predávajúcemu alebo si ho nechať a príp. ich nejakým spôsobom opraviť?
+malinko sa prehrieva
+malinko sa prehrieva
-
xH4wK
Re: Poškodené sektory HDD
Po prve spustit kontrolu disku + auto opravy , a nasledne spustit HDD Regenerator , a nie , uz viac nekupuj maxtor , ale moja rada by ti mala pomoct pouzivat ho nadalejPilifo napísal:Myslíte si, že je problém, ak mám HDD s toľkými poškodenými sektormi? Lebo nerád by som prišiel o dáta na ňom...Takže mal by som ho vrátiť predávajúcemu alebo si ho nechať a príp. ich nejakým spôsobom opraviť?
+malinko sa prehrieva
-
xH4wK
Preco vzdy vsetko beriete tak pesimisticky ? Mal som podobny problem pred rokom , pouzil som HDD Regenerator a bezim na tom disku uz 3 roky ... takze ? Nevidim preco zasahujete do niecoho s cim nemate skusenosti...k6 napísal: K teme: Disk sa s Tebou luci. Pokus sa pomocou uvedenych postupov odzalohovat co mas a urychlene kup novy.
(Btw kupil som si chladic
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No ved to neber tak dramaticky. Nepovedal by som ze nemam skusenosti, skor Ty mas stastie ze Ti dodnes ten disk slape. Je to vseobecny nazor, ze pokial sa na disku zjavia necakane vadne sektory, treba ratat s jeho nahlym uplnym odchodom.H@wk napísal:Nevidim preco zasahujete do niecoho s cim nemate skusenosti...
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nie, neoplatiPilifo napísal:No dobre, ale oplatí sa mi to robiť, keď som teraz kúpil ten HDD??To ho radšej vrátim...
Edit: Prave sa babram aj ja s rovnakym problemom na notasi, len s tym rozdielom, ze zatial akykolvek program vypisal, ze ma prilis vela chyb na odstranenie, pripadne sa tie programy ani nespustia alebo sa restartnu a robim to pomocou nastrojov na Hirensboot cd a UBCD.
Edit2: Ospravedlnujem sa zakladatelovi temy, ze sem pisem aj ja. Len ma zaujima, co spravia na reklamacii, ked je disk zly a s nastrojom od Hitachi mi ponuklo dve moznosti a to oprava sektorov alebo low level format. Vymienaju tie disky, ci spravia to , co mozem teraz aj ja? Dakujem