Mat ci nemat lasku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
miso2911
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Mat ci nemat lasku

Príspevok od používateľa miso2911 »

ludia myslite si ze je lepsie mat frajerku ktoru lubite alebo nemat a zit si svoj zivot taky aky chcete odpadava vam kopec starosti spojenych s frajerkou nehovorim teraz ze nejsu aj dobre veci urcite je ich stjasne vela ale tie zlee veci ked sa hadate potom strasne bolia pri sdrci a to je niekedy dost neprijemne....
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

skutocna laska nikdy nie je na obtiaz. ak skutocna nie je, moze sa ti zdat, ze ti je na obtiaz. myslim si, ze si tu pravu este nenasiel a preto si zatial zo vztahov sklamany.

tento pohlad je aj dost sebecky, pretoze vacsina ludi chce na zemi nieco zanechat. v podobe potomstva. a aj s potomstvom prichadza zodpovednost. omnoho vacsia ako o tvoju polovicku.

vela stastia
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

MAŤ
600príspevkooooov
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

jednoznačne mať. odkedy sa so mnou holka rozišla nemám zmysel. potrebujem ženuu :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

podla toho co ti vyhovuje. niekedy je lepsie mat frajerku a zase niekedy je dobre ju nemat. obe moznosti maju svoje +/- niekedy je unavne riesit blbe nalady frajerky alebo nejake jej trivialnosti ale zase ked je fajn tak je o to lepsie. sam ssa musis rozhodnut.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Rad by som vedel, kolko rokov ma clovek, ktory sa toto spyta. A ci vydrzal aspon s jedinym dievcatom dlhsie, ako par tyzdnov. Asi nie, inak by sa nepytal. Ako bolo spomenute vyssie:
skutocna laska nikdy nie je na obtiaz
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

zelovoc napísal:podla toho co ti vyhovuje. niekedy je lepsie mat frajerku a zase niekedy je dobre ju nemat. obe moznosti maju svoje +/- niekedy je unavne riesit blbe nalady frajerky alebo nejake jej trivialnosti ale zase ked je fajn tak je o to lepsie. sam ssa musis rozhodnut.
Presne tak. Ale podla mna je o trochu lepsie nejaku frajerku mat. Nemozes si potom sice robit uplne co chces, ale aspon mas blizku dusu. Mat frajerku moze byt aj nakladne, ale co uz clovek pre tie zeny nespravi :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Neak mi unika zmysel temy. Riesis tu vztah medzi dvoma ludmi, ako keby to bol modny trend. Ci je dobre mat priatelku/la? Uotafa...!? Ak sa nieco taketo spytas, nie si pripraveny na nieco take, imo. Preto - neries.
zit si svoj zivot taky aky chcete odpadava vam kopec starosti spojenych s frajerkou
:smt043
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Bralo sa to uz vo viacerych temach..jednoznacne ANO. Mysliet si ze holka je "na obtiaz" alebo ze su s nou starosti je troska kratkozrake,je*o casom zistis ze ti ta holka chyba a velmi rad by si riesil tie starosti ktore su s tym spojene tak si to nehaj ulezat v hlave a sam prijdes na to :) bud rad ak ta to este netrapi lebo ver mi ze zacne 8)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

kinjeril napísal:Neak mi unika zmysel temy. Riesis tu vztah medzi dvoma ludmi, ako keby to bol modny trend. Ci je dobre mat priatelku/la? Uotafa...!? Ak sa nieco taketo spytas, nie si pripraveny na nieco take, imo. Preto - neries. :smt043
No je to tak nestastne polozena otazka, ja by som to chapal skor v zmysle, ci je tazke zit bez frajerky. Je jasne, ze nie je mozne po uzavreti tejto temy s tym, ze je dobre mat frajerku, ist na ulicu a cim skor si nejaku najst, len aby bola. A ak by sa to uzavrelo, tak aby teraz niekto neodmietol super babu len preto, ze sa chce este vyburit.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

VZTAH JE LEPSI CI BERIES VYHODY ALEBO NEVYHODY STALE Z TOHO VYJDE AKO TA LEPSIA MOZNOST :)
omo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa omo »

jednoznacne mat ale pokial mas vztah napr. taky ako ja ze mam pocit ze ju lubim len ja a ona ma ma ako vyplnanie volneho casu tak to neni ta prava holka :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mat... tam sa neda nic ine povedat... dlhych 18 rokov zivota som bol akoby prazdny a tuzil po naplneni a teraz aj ked sa mi pri priatelke vynaraju iste neprijemne veci ktore mozu nas vztah zamotat tak je to uzasny pocit niekoho naozaj lubit a ked niekto lubi teba

// a ako sa vravi - so zenou zle, bez nej este horsie... takze asi tak :D:D
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

urcite MAT.... obcas su nejeka nezhody,blbe hadky a pod. ale to preto ze nam na sebe zalezi. a je super pocit vediet ze ta ma dakto rad :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Mať mať :) Tiež som si vždy tĺkol do hlavy že je lepšie byť sám, aspoň ušetríš..No raz som skúsil a veru teraz mi to chýba :( :( Je to super pocit keď máš niekoho na kom ti záleží a jemu taktiež na tebe ..len nie vždy sú vzťahy také ľahké..v dnešnej dobe už ani nevravím :D
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

priateľka má tvoj život obohacovať, nie obmedzovať ho...

samozrejme na takýto vzťah treba mať isté predpoklady, ako je duševná vyspelosť oboch partnerov...

jimino, kinjeril to tiež dobre povedali...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

A ja som vedel, že sa tu už podobná otázka kedysi riešila :wink:
http://www.hojko.com/naco-hladat-babu-t ... 20frajerku
Môj názor - MAŤ!!

//Edit: Chudák chalan sa už ani neozval :P
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

heh no kukaaj uz sa ozyvam :) tak niekto sa tu pytal (k6) ze kolko mam rokov no ja mam 18 rokov a myslim si ze mam dost rozumu na niektore veci a neodsudzujem ludi ako ty na zaklade jednej vety vo fore a nikdy by som nepovedal nekomu ze asi nemal ziadnu babu viac ako tyzden no moj my sme spolu uz 4 mesiace co je podla mna nie je jeden tyzdne ako hovoris ty tak neodsudzuj hned druhych ok?
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

urcite MAT.. keci o tom ze strata casu su nezmysel
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

reci typu nemat hovoria ti co este nemali ,neskusili
ja som sama stale..taze neviem akeje to mat niekoho..ale nehovorim ze nechcem ...len neprisiel..zatial :wink:
Napísať odpoveď