Mat ci nemat lasku
Mat ci nemat lasku
ludia myslite si ze je lepsie mat frajerku ktoru lubite alebo nemat a zit si svoj zivot taky aky chcete odpadava vam kopec starosti spojenych s frajerkou nehovorim teraz ze nejsu aj dobre veci urcite je ich stjasne vela ale tie zlee veci ked sa hadate potom strasne bolia pri sdrci a to je niekedy dost neprijemne....
skutocna laska nikdy nie je na obtiaz. ak skutocna nie je, moze sa ti zdat, ze ti je na obtiaz. myslim si, ze si tu pravu este nenasiel a preto si zatial zo vztahov sklamany.
tento pohlad je aj dost sebecky, pretoze vacsina ludi chce na zemi nieco zanechat. v podobe potomstva. a aj s potomstvom prichadza zodpovednost. omnoho vacsia ako o tvoju polovicku.
vela stastia
tento pohlad je aj dost sebecky, pretoze vacsina ludi chce na zemi nieco zanechat. v podobe potomstva. a aj s potomstvom prichadza zodpovednost. omnoho vacsia ako o tvoju polovicku.
vela stastia
Presne tak. Ale podla mna je o trochu lepsie nejaku frajerku mat. Nemozes si potom sice robit uplne co chces, ale aspon mas blizku dusu. Mat frajerku moze byt aj nakladne, ale co uz clovek pre tie zeny nespravizelovoc napísal:podla toho co ti vyhovuje. niekedy je lepsie mat frajerku a zase niekedy je dobre ju nemat. obe moznosti maju svoje +/- niekedy je unavne riesit blbe nalady frajerky alebo nejake jej trivialnosti ale zase ked je fajn tak je o to lepsie. sam ssa musis rozhodnut.
-
midnight_man
Guru
Bralo sa to uz vo viacerych temach..jednoznacne ANO. Mysliet si ze holka je "na obtiaz" alebo ze su s nou starosti je troska kratkozrake,je*o casom zistis ze ti ta holka chyba a velmi rad by si riesil tie starosti ktore su s tym spojene tak si to nehaj ulezat v hlave a sam prijdes na to
bud rad ak ta to este netrapi lebo ver mi ze zacne 
No je to tak nestastne polozena otazka, ja by som to chapal skor v zmysle, ci je tazke zit bez frajerky. Je jasne, ze nie je mozne po uzavreti tejto temy s tym, ze je dobre mat frajerku, ist na ulicu a cim skor si nejaku najst, len aby bola. A ak by sa to uzavrelo, tak aby teraz niekto neodmietol super babu len preto, ze sa chce este vyburit.kinjeril napísal:Neak mi unika zmysel temy. Riesis tu vztah medzi dvoma ludmi, ako keby to bol modny trend. Ci je dobre mat priatelku/la? Uotafa...!? Ak sa nieco taketo spytas, nie si pripraveny na nieco take, imo. Preto - neries.
mat... tam sa neda nic ine povedat... dlhych 18 rokov zivota som bol akoby prazdny a tuzil po naplneni a teraz aj ked sa mi pri priatelke vynaraju iste neprijemne veci ktore mozu nas vztah zamotat tak je to uzasny pocit niekoho naozaj lubit a ked niekto lubi teba
// a ako sa vravi - so zenou zle, bez nej este horsie... takze asi tak
:D
// a ako sa vravi - so zenou zle, bez nej este horsie... takze asi tak
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
A ja som vedel, že sa tu už podobná otázka kedysi riešila
http://www.hojko.com/naco-hladat-babu-t ... 20frajerku
Môj názor - MAŤ!!
//Edit: Chudák chalan sa už ani neozval
http://www.hojko.com/naco-hladat-babu-t ... 20frajerku
Môj názor - MAŤ!!
//Edit: Chudák chalan sa už ani neozval
heh no kukaaj uz sa ozyvam
tak niekto sa tu pytal (k6) ze kolko mam rokov no ja mam 18 rokov a myslim si ze mam dost rozumu na niektore veci a neodsudzujem ludi ako ty na zaklade jednej vety vo fore a nikdy by som nepovedal nekomu ze asi nemal ziadnu babu viac ako tyzden no moj my sme spolu uz 4 mesiace co je podla mna nie je jeden tyzdne ako hovoris ty tak neodsudzuj hned druhych ok?