podal som v tipsportSilmer napísal:tusim , ze napr v nike nemozes ..
ale vo fortune sa to da
Stavkovanie
ci vole odkAL ASA TO DOZVEDEL?master23 napísal:mam jedneho znameho ktoreho otec podal, 2.svajciarsku ligu vo futbale, dal 2 , kurz bol cca 4, vklad :4 000 SK (dal 4 tikety , takze 4x4 000SK=16 000SK), najprv mu to nechceli ani zobrat (podal v nike), a co sa stalo? jasne , vysledok vedel dopredu -sak zkorumpovany zapas, a vyhral 64 000SK, pekne
edit/: ten kto mi dal k- nech mi vysvetli komentar , lebo akosi som tomu nepochopil
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
aj ja mam jedneho znameho ktoreho brat ma sesternicu a jeho otca znamy , ktori ma kamosa a bratranca s 3 kolena vyhral 100000 milionov skmaster23 napísal:mam jedneho znameho ktoreho otec podal
...podla mna bloody
//edit: chistate sa niekto podat na Hossu ? tusim 4 zapasy bez streleneho golu..
ja ho mozno dam, ale skor co idem dat zajtra tak:Silmer napísal:aj ja mam jedneho znameho ktoreho brat ma sesternicu a jeho otca znamy , ktori ma kamosa a bratranca s 3 kolena vyhral 100000 milionov sk...
![]()
...podla mna bloodyale ked to vravis..
//edit: chistate sa niekto podat na Hossu ? tusim 4 zapasy bez streleneho golu..
Stastny - 6 zapasov bez golu
Boyes - 5 zapasov bez golu
mozno Langkow - 6 zapasov bez golu
dneska mi usiel
D. Roy z Buffala 6. zapas bez golu
dalej davam do pozornosti Thorntona so Sharks - 9 zapasov bez golu, heatley - 3 zapasy bez golu
-
Hiei
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
je to pravda!poznam matematicky vzorec ako vyhravat na stavkovej kancelarii velke peniaze.funguje stopercentne,neda sa prehrat.moj mercedes G pred domom je toho dokazomholenda napísal:da sa aj vyhravat... ale to sa tomu treba venovat na plno, sledovat urice sporty a mat aj znalosti z matematiky... moj znamy sa tomu venoval asi 5 rokov na plno a postavil si z toho dom...