Zdravím!
Mám taký malý problém ohľadom AMX módu. Urobím si mapu a chcem hrať s botmi. Ale... Nemôžem, dám si príkaz bot_add a botov mi nepridá. Prosím vás dalo by sa nejako spraviť aby fungovali boti aj keď mám AMX Mód?
ThX
pffu páni
cel som di teraz objednať steam.. ale
ked som zadal všetky potrebné udaje z mojej karty tak nakoniec to bolo zamietnuté mojou bankou.. nechápem..
kurna ako si to mám objednať?
triple napísal:pffu páni
cel som di teraz objednať steam.. ale
ked som zadal všetky potrebné udaje z mojej karty tak nakoniec to bolo zamietnuté mojou bankou.. nechápem..
kurna ako si to mám objednať?
Je zde několik možných důvodů, proč nebyla karta přijata. Většinou je to z důvodu nízkého limitu pro internetový obchod nebo neaktivního internetového obchodu. Z vlastních zkušeností není problém u ČSOB, tam je služba aktivní s limitem tuším 15000,- (může se lišit dle typu účtu). V případě České spořitelny není taky problém, musíte si ale pravděpodobně zajít na pobočku zvýšit limit, v základu je většinou nastaven na 0,-.
no jo len takto je to o 500 viac..a je k tomu aj day of defeat ale ja cem iba css
asi to bude tým že internet banking síce mám (sporiteľna) ale pri každej transaskcií potrebujem použiť Grid kartu.. tam bude problém.. asi
btw neviete prečo mi zmizli všetky mapy zo zoznamu odkedy som s kamarátom hral cez LAN? Nemôže to mať niečo spoločné s tým že som si tú hru trošku upravil?
alfonz napísal:btw neviete prečo mi zmizli všetky mapy zo zoznamu odkedy som s kamarátom hral cez LAN? Nemôže to mať niečo spoločné s tým že som si tú hru trošku upravil?
mno ak si si nieco upravil je mozne ze si nieco dodrba*l
CHCEl by som sa vás opýtať či niekto neviete že prečo mi nejde cs. 1.6 ked mám vistu je na to niečo??? mám non steam a nejde mi csko napíše že program hl. prestal pracovať a vyhodí ma preinštalujem csko a zase ma vyhodí....