• AirSoft •

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sepiroth »

ja mam v pci, že mi na to nedaju zaruku...nech sa mi to trebars po polroku alebo roku trocha dokazí, ja do toho vrazím ďalšiu tisícku a bude to fachať ďalej...

Právo SR definuje, čo je to "Dekoračná zľava"-je to zľava na výrobok, ktorý je vonkajšie nejako poškodený, no naďalej funguje, a na jeho funkčnosť sa vzťahuje normálna dvojročná záruka. Príklad, ked maju v značkovej predajni nejaké tričko s malou dierkou, alebo v elektre poškriabanú chladničku, atď...
To, čo robia AS obchody, je troch iníé kafe, a nazval by som takým, polo-legálnym.síce si s tým kryjú chrbát ale fakt neviem, ako by s tým obstáli pred inšpekciou, prípadne súdom atď.
Pomery by som charakterizoval asi tak, že platí istý druh tichej dohody:
zákazníci sú spokojný, pretože za štvrtinovú cenu dostávajú funkčný materiál.
obchodníkom to vyhovuje, nakoľko pri tomto druhu materiálnu je vyššia pravdepodobnosť výskytu závad a teda sa vyhnú stratám spôsobeným reklamáciami atď.

-avšak, mne prišiel nefunkčný tovar. :evil: dnes je už normálny pracovný deň, ta dúfam, že sa im konečne dovolám, na maily nereagujú zatiaľ...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

no neviem, ja beriem vsetky AEG na dekoracku...tam sa nema co dosrat, a ked sa doserie tak sa to da smahom ruky opravit... :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

jasné, berieš, ale s tým, že ti pošlú normálnu zbraň, tú istú, ktoru by ti poslali, keby si to bral normalne a nie na dekoračku. nepošlú ti iba telo s vybrakovanými vnútornosťami, na tom je to založené... :? a mne niečo také vlastne spravili....fakt by som to nepovedal práve na Muničák...
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

ved prave ty si zaplatil za funkcnu dekoraciu a dostal si nefunkcnu. oni negarantuju jej funkcnost po dobu 2 rokov nie ze ju dostanes nefunkcnu. to ti rovno mohli poslat rozslapanu zbran na kusky.
bollech
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bollech »

hehe...mne je z toho slova zle moj kamarat mi o tom kazdy den rozprava..a mam za tych par rokov fakt dost nehnevajte...
pershing
Guru
Guru

nesom to ja? :D
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

2Sepiroth - som si zobral z muničaku JG MP5, na tuto zbran som počul dobré ohlasy aj v ČR aj u nás, držal som ju aj som z nej strieľal, v poho, akurat chalan čo ju mal tak baterka mu odišla po 3 akciach(čital som to viackrat že china batery su nahovno) tak to dal reklamovať, bez reptania mu ju vymenili........dosrala sa hned pri nabijani(roztopila sa), tak to zasa reklamoval, to už mali nejaké pindy ale poslali mu novú(s takym typkom čo to tam vybavuje sa dohodli že to tam len pošle-baterku-a nemusi tam znova chodiť jako je*o). tato vydržala cca. 3-5 akcii a potom *dead* ........ :roll: tak sa nasral,reku už to znva reklamovať nebude, tak behli sme do fly-fanu(modelarstvo :))batery pack mu tam urobili na mieru, naje*ali konektor(stalo ho to 650 Sk) je to niečo medzi SD a LARGE(je to namieru, presne natesno pod hlaven) držímu to už 4 mesiacom, ´je to 1700 mAh drži to dosť gulí.........taže aj ja sa pomaličky pripravujem na to že vymením baterku, bo sa to furt neoplatí reklamovať......inač gun mu ide v pohode, nestretol sa so sebevačšim problemom..........

btw:\ jak že na tuto temu furt zabudam?? :lol:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

no tak dúfam, že išlo iba o dáky omyl a naozaj mi ju vymenia :) ak sa stane to, čo vravíš, že baterka mi potom odíde, tzak nebudem zase reklamovať ale zájdem do Hobby, to vlastni kamosov foter tak mi hadam daju daku zlavu aj :D
inak mi napisali, ze je im luto co sa stalo ale na dialku mi nevedia pomoct, ze najlepsie by bolo, keby som im to tam poslal a ich technik sa na to mrkne a ak zistia zavadu spôsobenu výrobcom, zbran mi samozrejme vymenia, tak som im ju dnes pekne zabalil a poslal... skoda je len to, ze cierna sa mi páči omnoho viac jak tá piesková a ak mi ju vymenia asi mi pošľú tu pieskovu...no co, kupim rovno v modelarstve aj farbicky a zamalujem alebo co :D:D
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

taže čera došiel gun : JG MP5-J AEG link v muničaku tu
hned po vybalení:vedel som že sa so zbranou manipuilovalo:1) BB-čka čo som bral k tomu boli vo vnutri krabice. 2) Istiaci polystyren nebol na mieste kde mla povodne byt. 3) Baterka bola nabitá
hned som volal do muničaku a ich vysvetlenie je taketo:
  • Každú zbraň výroby ACM, testujeme na funkčnosť. Pred zaslaním zbraň skúšame na prázdno strieľať určitú dobu.
taže striľal som odvestošesť
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

samozrejme, to je známy fakt, že ich trestuju na finkčnosť a to by mi nevadilo. lenže moja bola prasknutá, poškriabaná a baterka nebola nabitá-ani nabiť nešla... už su to dva dni, čo som im ten balik posielal, som teda zvedavý...
pershing
Guru
Guru

inac som cital na wargames ze ta Jckova mp5 je fest na hovno :D ale nerad kazim radost :D
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pershing napísal:inac som cital na wargames ze ta Jckova mp5 je fest na hovno :D ale nerad kazim radost :D
jedna pani povedala :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
doplene to na predchadzajucej strane
Stenky
Professional
Professional

podla toho ktoru mas.......

pozri Porovnanie ACM zbrani

CFB/Goldenbow/JG MP5 Series - below average (3/8)

JG/Goldenbow New MP5 Series - truly exceptional (8/8)
baal

Príspevok od používateľa baal »

zasveti ma niekto do tajov airsoftu paintball hravam casto ale toto sa mi zda byt lepsie mam v plane si kupit cz 75 co mi o nej poviete alebo co mi odporucite chcem za malo penazi trochu muziky . na zaciatok
pershing
Guru
Guru

z manualov ti CZ75 rozhodne nemozem odporucit, tazko sa obtahuje..
nalepsi kratky manual od TM je Colt 1911 a Glock 17
baal

a aky je rozdiel medzi manualmi elektrickymi a plynoviymi ?
Stenky
Professional
Professional

baal napísal:a aky je rozdiel medzi manualmi elektrickymi a plynoviymi ?
manual - natahujes na kazdu jednu strelu (pistole, dlhe + kratke zbrane a snajpy)
elektrika (AEG) - naladujes gule, zapojis baterku a kropis o 100 6 (pistole a dlhe + kratke zbrane)
plyn - naplnis plynom a strielas bez toho aby si musel obtahovat po vysteloch (pistole, snajpy)

vacsinou sa hrava s AEG (su asi najrozumnejsie kadenciou, silou atd) plyn a manual sa berie ako zalozna zbran, vacsinou pistol (aj elektricka pistol). snajpri maju bud plynovu alebo manualnu snajpu a daku zaloznu pistol (plyn elektro).

za cenu znackoveho manualu si schopny si kupit cinsku AEG coz je pre zaciatocnikov vcelku vhodne.... niektore sa spolahlivostou a kvalitou blizia znackovym.
pershing
Guru
Guru

ani nie, manual stoji 9 kila... :roll:
keby dlhy, tak to uz ina kava :P
baal

chcem pistol poradte mi uz nieco take co aj bude strielat a nerozsype sa to hned nieco na zaciatok dobre ak mate nieco na predaj ponuknite moje to byt aj pouzite .
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hocičo z dielne tokyo marui-> kratke manualy su na tom vykonnostno zrhuba rovnako, len "telo" je ine...najlepšie su Beretta M92f, Glock17, SOCOM pre vačšiu ruku................TM na manualy je firma rokmi a skusenostami overena:)..............a keby chceš viac chod na wargames.sk tam je forum, tam je to všetko popisane:):):D
Napísať odpoveď