Ked som bol ja,tak vsetko bolo v pohode..sice som robil len na motorku,ale aj tak to bola sranda..Na teoriu som poriadne nechodil a ked som tam prisiel,tak som tam zaspaval..ten instruktor bol strasne nudny..A ked som chodil na prakticke cvicenia,tak mi vytiahol 125-ku a jazdil som si..vzdy odisiel prec,tak som si s motorkou robil co chcem..fleky a odpichy,atd..raz za cas ma prisiel skontrolovat a hned na to vytiahol 650-ku chopra a robil to iste co ja..naplne,flekoval..bola dost sranda sa nanho pozerat..Potom ma mamka bez mojho vedomie prihlasila na skusky a zabudla mi to povedat..zmienila sa o tom dva dni pred skuskami..ppc..tak som si rychlo siel zohnat testy,este vykonat udrzbu,atd..na udrzbe som tiez skoro zaspal...testy som sa ucil do testovacieho dna do tretej rana..(teda aj s udrzbou)..a prisiel den D..vyspal som sa pochabe styri hodiny..a mohol som ist testovat..prisiel pan floyd..vitam vas na blablabla...a o chvilu zacal..bla-vyhodim,bla-vyhodim..takto asi pat miut v kuse,ze za co vsetko vyhodi

magor jeden..a keby ste poculi ten ton hlasu a este jak zul tu zuvacku(jak Bugs-bunny mrkvu

)..potom sme sli na cvicisko a to uz bolo v pohode..len ten jeho pohlad..a zas zacal..dotknes sa kuzela-vyhodim,vyzenies ju do oatacok-vyhodim,das dole jednu nohu-vyhodim,atd..

..takze celkom zabava..testy som spravil bez chyby a udrzbu nam nedal..
Raz som instruktora vytiahol do mesta..tak sme sa vozili..ale dost sa bal..brzdil mi do zakrut,ale zase na druhej strane bola sranda,bo som sa s nim povadli za jazdy..

bola tam 40-tka on ze pridaj,a ja ze ale ved tam je 40..a bla bla bla..potom sme sli po dedine cca 70 na prikazanej rychlosti 40

..nic ine sa mi nestalo..(este volaco-ked sme zosadli,povedal "uz nikdy viac"

ja som sa zatvaril,ze co som spravil..a on,ze robil som si srandu,bolo to super)
The End.
//-kamaratovi raz povedal,ked sa pozeral za jazdy na dievcence,ze ale pozeram na cestu,az potom na zadky