Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
tomek00
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo

Príspevok od používateľa tomek00 »

Takze tato tema tu este nie je ak som dobre hladal a urcite sa oplati pospominat si na zazitky z autoskoly.

Zacnem teda ja:
Jazdil som z dvoma instruktormi, jeden stale hresil na vôkol, najprv som sa bal ale potom bola riadna sranda. Druhy mal taky problem ze videl asi zle rychlost lebo som siel unha maximalne asi 55km/h do patky som si ani raz unho nepreradil :) asi preto z 22 ludi co s nim jazdili presli len 3...

Jazdil som na Fabii a na nehynucej Felicii na ktorej som posiloval nohy zakazdym ked som stlacal pedal, ruky ked som ovladal volant a paku :)

Skusky sa podarili na prvy krat, policajt si zakadzym robil srandu zo mna, na konstrukcii ma nepocuval a vsetko som mu hovoril dva krat...

a vy? :idea:

edit: skoro som zabudol na jednu vec, jeden t-pack co bol so mnou v skupine prisiel na skusky na aute :lol: :lol: akoze odvaha a istota v jednom :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ja som mal tiez zaujimave testy. na pisomnej casti ku mne prisiel instruktor s otazkou: co nevies? na jazde mi policajt dal zacuvat medzi 2 auta. ono to bolo v pohode, problem bol ten, ze to bol mercedes a audi riaditelov vedla stojacej stavebnej firmy :D a na udrzbe to bolo stylom:
cop: na co sluzi spojka? (medzitym pisal papiere)
ja: eeee spojka sluzi...
cop: dobre mozte ist :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

hehe autoskola bola fajn ... mozno niektori poznaju znamu a jednu z naj. autoskol u nas na OA :-) ... hodina -> prdel, stary iba vtipkoval a robil si srandu z dievcat, niektorych ... na jazdach to bolo najsamhustejsie ... Citrón C3 "f dechtu", ktoremu uplne pofiderne svietili svetla a na skuskach sa prehrieval ... naj zazitky z jazd boli asi nocna cesta do Cadce a spat bez zastavky s tymi pofidernymi svetlami vdaka ktorym bolo vidno len par metrov pred auto, dalej dialnicny presun Pov. Byst. -> Piestany -> Dubnica skoro rano, ked instruktor nemal problem a zalomil ... a este na beznych jazdach v noci ked som vdaka svetlam ledva videl a on si vnutri zasvietil a cital kurzovy listok ... na skuskach pohoda, na prvy krat, konstrukcia uz spominanym stylom jedna otazka som vysypal, druhu som iba zacal a povedal ze ok ... jazda na civcisku f poho, zenska predomnou cuvala kuzele asi 5 minut, tak som zadusil, pustil radio a hral sa s telefonom ... jazda po meste tiez kafíčko, policajt ani jedno slovo ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

U mna to bolo tiez podobne, aspon vidno aka je uroven vodicov co vyjdu z autoskoly...
Len taky tip: ked su skusky v zime, tak sa nerobia kuzelky :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

GothaR napísal:U mna to bolo tiez podobne, aspon vidno aka je uroven vodicov co vyjdu z autoskoly...
Len taky tip: ked su skusky v zime, tak sa nerobia kuzelky :)
len taky tip -> videl som "vodicov" co nerobili kuzelky ... neprajem si aby taky parkoval pri mojom aute :-)
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

brat bol na autoškole a mal tam takeho typka (toho spolujazdca alebo čo to je) a furt mu hovoril hovadiny. Jedna jeho perla: pekné pi*ky máte na tom Gympli, poje**** by som ich, poje**** :D:D

//sry za nadavky iba som citoval :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ked som bol ja,tak vsetko bolo v pohode..sice som robil len na motorku,ale aj tak to bola sranda..Na teoriu som poriadne nechodil a ked som tam prisiel,tak som tam zaspaval..ten instruktor bol strasne nudny..A ked som chodil na prakticke cvicenia,tak mi vytiahol 125-ku a jazdil som si..vzdy odisiel prec,tak som si s motorkou robil co chcem..fleky a odpichy,atd..raz za cas ma prisiel skontrolovat a hned na to vytiahol 650-ku chopra a robil to iste co ja..naplne,flekoval..bola dost sranda sa nanho pozerat..Potom ma mamka bez mojho vedomie prihlasila na skusky a zabudla mi to povedat..zmienila sa o tom dva dni pred skuskami..ppc..tak som si rychlo siel zohnat testy,este vykonat udrzbu,atd..na udrzbe som tiez skoro zaspal...testy som sa ucil do testovacieho dna do tretej rana..(teda aj s udrzbou)..a prisiel den D..vyspal som sa pochabe styri hodiny..a mohol som ist testovat..prisiel pan floyd..vitam vas na blablabla...a o chvilu zacal..bla-vyhodim,bla-vyhodim..takto asi pat miut v kuse,ze za co vsetko vyhodi :D magor jeden..a keby ste poculi ten ton hlasu a este jak zul tu zuvacku(jak Bugs-bunny mrkvu :D )..potom sme sli na cvicisko a to uz bolo v pohode..len ten jeho pohlad..a zas zacal..dotknes sa kuzela-vyhodim,vyzenies ju do oatacok-vyhodim,das dole jednu nohu-vyhodim,atd.. :D ..takze celkom zabava..testy som spravil bez chyby a udrzbu nam nedal..

Raz som instruktora vytiahol do mesta..tak sme sa vozili..ale dost sa bal..brzdil mi do zakrut,ale zase na druhej strane bola sranda,bo som sa s nim povadli za jazdy.. :D bola tam 40-tka on ze pridaj,a ja ze ale ved tam je 40..a bla bla bla..potom sme sli po dedine cca 70 na prikazanej rychlosti 40 :D ..nic ine sa mi nestalo..(este volaco-ked sme zosadli,povedal "uz nikdy viac" :D ja som sa zatvaril,ze co som spravil..a on,ze robil som si srandu,bolo to super)
The End.

//-kamaratovi raz povedal,ked sa pozeral za jazdy na dievcence,ze ale pozeram na cestu,az potom na zadky :D
brm
Darca
Darca

Re: Autoškola - zazitky, skusky, policajti a vselico

Príspevok od používateľa brm »

GothaR napísal:Len taky tip: ked su skusky v zime, tak sa nerobia kuzelky :)
Robil som 18. februára a boli aj kuželky.. bol sneh (ak si teraz v KE, tak presne takáto snehová situácia bola aj vtedy), ale parkovisko bolo pekne odpratané (hore pri Hornbachu v KE)
tomek00 napísal:Jazdil som na Fabii a na nehynucej Felicii na ktorej som posiloval nohy zakazdym ked som stlacal pedal, ruky ked som ovladal volant a paku :)
A si predstav, ako niekedy museli robiť autoškolu na starých 120kach. ;) Ešte moja sestra robila prvú polovicu kurzu na 120ke.. a až potom vyfasovala Favorita. Ja zase celú dobu robil na Favorite a iba skúšky (spomínané kuželky + jazda s policajtom) bola na Felicii.. :)
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

ja si este vodicak nechystam robit, ale kamoska hovorila, ze jej niekto hovoril... (aaa nie je to podstatne)
otazka znela: z coho sa sklada podvozok?
odpoved: sedadla....
:lol:
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

ja som mal najsupis instruktora uplny haluzak dalo sa snim pokecat aj po babach sme kukaly ja som jednu na elektrickovej zastavke nevidel on ze to bolo daco a tak povedal ze ak chcem tiez vidiet musime sa otocit ja som si spravil kolecko a vydel som len jej hesku predelku jak nastupuje do elektricky :D na chvilu mi chitil volant nech sa kuknem na nu cez dvere eliny to ma asi najviac pobavilo skusky som spravil bez chyby a jazda s policajtom boli sme 5ti vo fabii ako prva isla taka mala zlatucka baba tej to 4x skapalo do kopca ja som v zadu sedel s druhou babou asi 2x vecsou jak ja skôr by som ju preskocil ako obisiel :D a este policajt sedel vzadu som sa citil dost nahovno ked policajt bol este o polku vecsi nez ta baba :DD nastastie sa jazdilo chvilku ta druha nedala prednost policajt si to asi nevsimol ja som mal pohode iseiel som od parkoviska z polusu ku pumpe cize 1x prednost 1xsemafor a sme boli tam :D ani konstrukciu nam nedaval :D takze ja som bol raaaaad a spravil som na po prveeee ;)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Mňa autoškola čaká tak za 3 mesiace, tak ešte iba uvidím. Vraj pribudli nejaké psychotesty (a som v p.. :D) a 1. pomoc. Malo by to byť v pohode, len u nás v triede čo už spolužiaci robili, tak sa veľkej väčšine nepodarilo testy spaviť na 1x. Takže to budem chcieť prelomiť :lol:.
tomek00
Light Professional
Light Professional

brm napísal:A si predstav, ako niekedy museli robiť autoškolu na starých 120kach. ;) Ešte moja sestra robila prvú polovicu kurzu na 120ke.. a až potom vyfasovala Favorita. Ja zase celú dobu robil na Favorite a iba skúšky (spomínané kuželky + jazda s policajtom) bola na Felicii.. :)
jaj no tak to muselo byt o inom, ja by som strasne chcel soferfovat taku 120-cinu, to je clovek este takpoovediac spojeny s prirodou... vsetko si musi spravit sam, nie ako terajsie auta, elektronika vsade :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ja idem začať teraz niekedy za týždeň a bol som sa preventívne prihlásiť koncom roka aby som nemusel robiť kurz prvej pomoci + kolujú také chýry že odd nového roka má ísť zasa autoškola hore. Celkom sa teším šoférovať som už šoféroval viackrát okrem auta aj autobus a trolejbus (1.x ako 12-ročný :D )- otec bývalý vodič MHD sa nezaprie :) Aj keď skúšky zrejme dosť závisia od konkrétneho fízla ako som počul tak niektorí kamoši chytili pohoďákov a niektorí naopak hajzlov takže uvidím...
tomek00 ty si do ktorej autoškoly chodil?
tomek00
Light Professional
Light Professional

Vesper napísal:tomek00 ty si do ktorej autoškoly chodil?
ja som chodil do Autoskoly Jan Koreň v Banskej Bystrici, je to dobra autoskola, nechodi tam nejako velmi vela ludi cize jazdy sa daju pisat celkom casto, ja som si robil kurz cez letne prazdniny a maval som 6 jazd za 5 dni cize spokojnost maximalna
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

brm napísal:...
No my sme robievali na tom parkovisku pri hornade nedaleko hypertesca a to bolo zamrznute :) S instruktorom som tam chodil tak pre istotu potrenovat aj na lade, ale policajt na skuskach zahlasil nieco v zmysle ze "mame tu slecny a sme gentlemani, tak ich predsa nenechame mrznut" a kuzelky neboli :)
A to tam vtedy tusim bol aj Krakovsky.
Inak instruktora som mal tiez v pohode, dalo sa s nim pokecat, pochodili sme jeho rodinu po KE, ked potreboval nieco vybavit, zenu som mu viezol z obchodu domov a tak :)
To kamos mal takeho drsnaka, ze ked isli cigani po krajnici tak mu na nich strhol volant, zatrubil a este nadaval:D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Najväčšia haluz bola tá údržba motorového vozidla a otázky typu Na čo slúži volant? Prípadne povinná výbava motorového vozidla a keď som začala menovať, tak poznámky typu, no áno lano, aby ste sa mali na čom uškrtiť a podobne :D
Na konci, keď už bolo po všetkom, tak nepovedali, že spravili ste vodičák alebo niečo aké, ale štýlom, tak Vás teda v piatok čakáme, očešte sa, umyte, navoňajte a príďte sa dať odfotiť na vodičský preukaz. :D
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

tomek00 napísal:ja som chodil do Autoskoly Jan Koreň v Banskej Bystrici, je to dobra autoskola, nechodi tam nejako velmi vela ludi cize jazdy sa daju pisat celkom casto, ja som si robil kurz cez letne prazdniny a maval som 6 jazd za 5 dni cize spokojnost maximalna

Kód: Vybrať všetko

www.autoskolakoren.sk
...koniec reklamnej vsuvky...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

kamarata mam jedneho a on od 15 na traktore po poli a podobne, takze ked prisiel do auta uz bol mazak a ked robil testy, tak sa rozbiehal stylom ze pistali gumy, policajt bol z toho mimo :lol: a predo mnou baba co robila, tak sa isla zaradit z kraja cesty do pruhu. nepozrela spatne a zozadu do nej skoro napalili policajti, takze si to hned asi po 2 metroch odstavila naspat :D
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

ja ked somrobil autoskolu .. tak tam k nam do triedy chodil jeden cigan co uz 9 mesiacov chodil stale len na teoriu .. proste sa nevedel naucit 35 testov :D .. uplny pako :D

no a co sa tyka mojich jazd .. bola haluz :)
ja som este nikdy pred tym nesedel za volantom .. teda raz ajto som sedel cca 10 sek. aj to som skoro kamaratovi odtrhol dvere :P
no a moja prva jazda bola taka, ze prisiel instruktor pred moju bytovku a vysadol si z auta a povedal, no podme za volant .. a ja vravim, ze to je moja prva .. UPLNE prva jazda .. a on .. no super tak aspon zacnes hned v premavke :D ..
to bolo este v pohode .. ale ked som na krizovatke zasmykoval kedze som nemal cit v nohe a na brzdu som stlacil tak ako na spojku :))) ..
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

ades napísal:kamarata mam jedneho a on od 15 na traktore po poli a podobne, takze ked prisiel do auta uz bol mazak a ked robil testy, tak sa rozbiehal stylom ze pistali gumy, policajt bol z toho mimo :lol: a predo mnou baba co robila, tak sa isla zaradit z kraja cesty do pruhu. nepozrela spatne a zozadu do nej skoro napalili policajti, takze si to hned asi po 2 metroch odstavila naspat :D
Z toho traktora musel mat fakt "riadny skill". Zapistali gumy a policajt mu vravi nech to toci aspon do 6000 nie? :roll:
Napísať odpoveď