ale pozerajte az do konca,na konci to bude najlepsie...
WRESTLING
no ten wreastling to je vsetko nacvicene a len to hraju,,, davno je napisane kdo bude dalsim sampionom...je to v pohode ten W..ja som to pozeraval ked som bol mensí....vtedy bola ta éra . The rock,,Triplle HHH, Stone cold steve ostin...aj Benoit ale ten zosalel a zabil svoju zenu aj deti..a potom seba... 
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja som big fan
uvedomujem si ze je to hrane a nacvicene ale je to big prca.strasne sa na to zabavam.mojimi oblubenymi su rey misterio (brutalny akrobat), hardy boyz, triple H, undertaker, carlito ....
btw uz boli aj zapasy ked sa im to vymklo z pod kontroly. odporucam zapas mankind vs. undertaker alebo triple H vs. umaga ked mu hlavu rozje*al kladivom
btw uz boli aj zapasy ked sa im to vymklo z pod kontroly. odporucam zapas mankind vs. undertaker alebo triple H vs. umaga ked mu hlavu rozje*al kladivom
Najznamejsia je WWE, tam sa tocia aj najvacsie peniaze a v nej sa aj zrodili hviezdy jak Hogan, Undertaker, The Rock... No a kedze sa tam tocia velke penaze tak aj inych napadlo si zaozit federaciu(resp. nezhody vo vedeni a tak podobne...). TNA je asi jedina skutocna konkurencia pre WWE a myslim, ze ako jediny maju 6-rohovy ring. Inac federacii je vela, urcite najdes kopec info ked zaguglujes.SSemteXX napísal:ale jedno nechapem,ako to vlastne je?
je WWF,WWE,TNA..atd ?..aky je vlastne rozdiel?
dobre hrane??? videl si tie baby co sem dal link theking?? keby som mal na to ist tak po skonceni si vypytam vstupne! lepsie to vie aj "džeky čen" filmovat. je to len dalsi dokaz o tom aky su americania sprosty a hlavne agresivny, potom sa necudujte ze je nejaka vojna s teroristami ktorych sami vycvicili cez studenu vojnu... staci si pozriet bowling for columbine, loose change a vrtiet psom a ak to mate aspon trochu pohromade tak si z toho vyvodite nazor na pododbne veciSSemteXX napísal:ale aj tak ked je to hrane,je to proste neuveritelne dobre hrane
tak v tom nieco je,vies ale tych sportovcov tiez za nieco platia,a urcite lepsie nez hocijakeho ineho na slovensku,a nehovor mi,ze ty by si tam nesiel tiez...sak aspon tie pekne zeny co tam suground-tm napísal:dobre hrane??? videl si tie baby co sem dal link theking?? keby som mal na to ist tak po skonceni si vypytam vstupne! lepsie to vie aj "džeky čen" filmovat. je to len dalsi dokaz o tom aky su americania sprosty a hlavne agresivny, potom sa necudujte ze je nejaka vojna s teroristami ktorych sami vycvicili cez studenu vojnu... staci si pozriet bowling for columbine, loose change a vrtiet psom a ak to mate aspon trochu pohromade tak si z toho vyvodite nazor na pododbne veci
jasne ze platia.....aj lepsie ako slovenskych sportovcov ale musim sa priznat ze na rozdiel od vacsiny ludi šach a wrestling nepokladam za sportSSemteXX napísal:tak v tom nieco je,vies ale tych sportovcov tiez za nieco platia,a urcite lepsie nez hocijakeho ineho na slovensku,a nehovor mi,ze ty by si tam nesiel tiez...sak aspon tie pekne zeny co tam su
a pozriet by som siel iba zo zvedavosti ci to takisto vyzera aj nazivo.
a co sa tyka tych bab, dufam ze si to myslel ironicky, lebo ak nie tak som skalopevne presvedceny ze mame iny vkus
haluz, ja som na tom v mladsom veku tiez fical, potom mi foter povedal ze to iba hraju a bolo po strande , mal som oblubenych - stingera a goldbergafoodoo napísal:Wrestling je jedno divadlo. Ale niekedy super zahrane, clovek si najde svojho favorita a zacne to postupne sledovat.
Ja som zvykol fandit Undertaker-ovi...ale uz dlho som nepozeral.
Tribute to Sting
Historicky zapas Sting vs Goldberg
//jo sting uz si to nepametam bolo to davno
no tie dievcata,myslel som tie pekne silikonové prsia viesground-tm napísal:jasne ze platia.....aj lepsie ako slovenskych sportovcov ale musim sa priznat ze na rozdiel od vacsiny ludi šach a wrestling nepokladam za sport![]()
a pozriet by som siel iba zo zvedavosti ci to takisto vyzera aj nazivo.
a co sa tyka tych bab, dufam ze si to myslel ironicky, lebo ak nie tak som skalopevne presvedceny ze mame iny vkus
-
ledenaster
Medium Professional
Trosku malilinko sa vo wrestlingu vyznam....je to iba show ale ti wrestleri sa snazia....teda (PODLA MNA)sa uz ani nesnazia.....ked bol stary wrestling bolo to nieco uzasne...ale teraz to ide cim dalej tim viac dole vodou....sef wrestlingu-federacie WWE (aj o WWE iba teraz kecam) je skorumpovany hajtzel a ide mu len o prachy.....nebere ohlad na to ze wrestleri musia aj oddychovat.....on proste na to kasle ide mu len o peniaze. 
//autoeditácia príspevku ( 28 Jun 2008, 19:27 )
SSemteXX:medzi TNA a WWE je rozdiel. Inak WWF=WWE ale WWF uz neexistuej tak to je WWE....a WWE A TNA su proste 2 federacie..... nie je to to iste v kazdej su iny wrestleri a tak....a su aj ine federacie ale asi menej zname alebo co a to su takzvane Indy federacie.....myslim ze ROH je Indy ale niesom si isty...alebo som pocul aj o mexickej AAA federacii...
//autoeditácia príspevku ( 28 Jun 2008, 19:27 )
SSemteXX:medzi TNA a WWE je rozdiel. Inak WWF=WWE ale WWF uz neexistuej tak to je WWE....a WWE A TNA su proste 2 federacie..... nie je to to iste v kazdej su iny wrestleri a tak....a su aj ine federacie ale asi menej zname alebo co a to su takzvane Indy federacie.....myslim ze ROH je Indy ale niesom si isty...alebo som pocul aj o mexickej AAA federacii...