WRESTLING

O športe...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

alebo toto http://uk.youtube.com/watch?v=iSmU-iEAfog
ale pozerajte az do konca,na konci to bude najlepsie... :)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

je to divadielko a ludia im to zeru.. ked uz pozerat nejaky boj tak jednoznacne UFC.... to je boj a nie neaky kktkovia co sa tam po sebe hadzu ako sa dohodli...
SSemteXX
Guru
Guru

Masaker napísal:je to divadielko a ludia im to zeru.. ked uz pozerat nejaky boj tak jednoznacne UFC.... to je boj a nie neaky kktkovia co sa tam po sebe hadzu ako sa dohodli...
povies mi odkial davaju v noci UFC? :roll:
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

SSemteXX napísal:povies mi odkial davaju v noci UFC? :roll:
nepoviem lebo neviem
bollech
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bollech »

no ten wreastling to je vsetko nacvicene a len to hraju,,, davno je napisane kdo bude dalsim sampionom...je to v pohode ten W..ja som to pozeraval ked som bol mensí....vtedy bola ta éra . The rock,,Triplle HHH, Stone cold steve ostin...aj Benoit ale ten zosalel a zabil svoju zenu aj deti..a potom seba... :(
SSemteXX
Guru
Guru

ale aj tak ked je to hrane,je to proste neuveritelne dobre hrane :D
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

SSemteXX napísal:ale aj tak ked je to hrane,je to proste neuveritelne dobre hrane :D
co ja viem ci je to az tak dobre hrane. je to urcite hrane a je to aj vidiet :) ale celkom sa na tom da zabavit ked je velka nuda
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

wrestling je celkom prca ale radsej by som sa boxolval ako je*al niekoho o stol 8)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ja som big fan :oops: uvedomujem si ze je to hrane a nacvicene ale je to big prca.strasne sa na to zabavam.mojimi oblubenymi su rey misterio (brutalny akrobat), hardy boyz, triple H, undertaker, carlito ....
btw uz boli aj zapasy ked sa im to vymklo z pod kontroly. odporucam zapas mankind vs. undertaker alebo triple H vs. umaga ked mu hlavu rozje*al kladivom
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

SSemteXX napísal:ale jedno nechapem,ako to vlastne je? :D
je WWF,WWE,TNA..atd ?..aky je vlastne rozdiel? :roll:
Najznamejsia je WWE, tam sa tocia aj najvacsie peniaze a v nej sa aj zrodili hviezdy jak Hogan, Undertaker, The Rock... No a kedze sa tam tocia velke penaze tak aj inych napadlo si zaozit federaciu(resp. nezhody vo vedeni a tak podobne...). TNA je asi jedina skutocna konkurencia pre WWE a myslim, ze ako jediny maju 6-rohovy ring. Inac federacii je vela, urcite najdes kopec info ked zaguglujes.
ground-tm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ground-tm »

SSemteXX napísal:ale aj tak ked je to hrane,je to proste neuveritelne dobre hrane :D
dobre hrane??? videl si tie baby co sem dal link theking?? keby som mal na to ist tak po skonceni si vypytam vstupne! lepsie to vie aj "džeky čen" filmovat. je to len dalsi dokaz o tom aky su americania sprosty a hlavne agresivny, potom sa necudujte ze je nejaka vojna s teroristami ktorych sami vycvicili cez studenu vojnu... staci si pozriet bowling for columbine, loose change a vrtiet psom a ak to mate aspon trochu pohromade tak si z toho vyvodite nazor na pododbne veci
SSemteXX
Guru
Guru

ground-tm napísal:dobre hrane??? videl si tie baby co sem dal link theking?? keby som mal na to ist tak po skonceni si vypytam vstupne! lepsie to vie aj "džeky čen" filmovat. je to len dalsi dokaz o tom aky su americania sprosty a hlavne agresivny, potom sa necudujte ze je nejaka vojna s teroristami ktorych sami vycvicili cez studenu vojnu... staci si pozriet bowling for columbine, loose change a vrtiet psom a ak to mate aspon trochu pohromade tak si z toho vyvodite nazor na pododbne veci
tak v tom nieco je,vies ale tych sportovcov tiez za nieco platia,a urcite lepsie nez hocijakeho ineho na slovensku,a nehovor mi,ze ty by si tam nesiel tiez...sak aspon tie pekne zeny co tam su :P
ground-tm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ground-tm »

SSemteXX napísal:tak v tom nieco je,vies ale tych sportovcov tiez za nieco platia,a urcite lepsie nez hocijakeho ineho na slovensku,a nehovor mi,ze ty by si tam nesiel tiez...sak aspon tie pekne zeny co tam su :P
jasne ze platia.....aj lepsie ako slovenskych sportovcov ale musim sa priznat ze na rozdiel od vacsiny ludi šach a wrestling nepokladam za sport :wink:
a pozriet by som siel iba zo zvedavosti ci to takisto vyzera aj nazivo.

a co sa tyka tych bab, dufam ze si to myslel ironicky, lebo ak nie tak som skalopevne presvedceny ze mame iny vkus 8)
foodoo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa foodoo »

Wrestling je jedno divadlo. Ale niekedy super zahrane, clovek si najde svojho favorita a zacne to postupne sledovat.
Ja som zvykol fandit Undertaker-ovi...ale uz dlho som nepozeral.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

foodoo napísal:Wrestling je jedno divadlo. Ale niekedy super zahrane, clovek si najde svojho favorita a zacne to postupne sledovat.
Ja som zvykol fandit Undertaker-ovi...ale uz dlho som nepozeral.
haluz, ja som na tom v mladsom veku tiez fical, potom mi foter povedal ze to iba hraju a bolo po strande , mal som oblubenych - stingera a goldberga :D

Tribute to Sting

Historicky zapas Sting vs Goldberg

//jo sting uz si to nepametam bolo to davno
foodoo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa foodoo »

mystique napísal:haluz, ja som na tom v mladsom veku tiez fical, potom mi foter povedal ze to iba hraju a bolo po strande , mal som oblubenych - stingera a goldberga :D
Myslis stinga? Aj toho som mohol. Goldberga som neznasal :evil:
SSemteXX
Guru
Guru

ground-tm napísal:jasne ze platia.....aj lepsie ako slovenskych sportovcov ale musim sa priznat ze na rozdiel od vacsiny ludi šach a wrestling nepokladam za sport :wink:
a pozriet by som siel iba zo zvedavosti ci to takisto vyzera aj nazivo.

a co sa tyka tych bab, dufam ze si to myslel ironicky, lebo ak nie tak som skalopevne presvedceny ze mame iny vkus 8)
no tie dievcata,myslel som tie pekne silikonové prsia vies :D
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

tiez podla mna wrestling je divadlo, da sa na tom fajne zasmiat vsak by tam striekala z nich krv keby je to naozaj, ked som bol maly tak som veril ze je to naozaj :lol:

a najlepsie je ked zacnu wrestleri ukazovat svoje pozi/y... potom polka hladiska sa zacne uskrnat ako oni a je to dost vtipne :)
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Je aj CZW(Combat Zone Wrestling) hrany ???
Enter62
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Enter62 »

Trosku malilinko sa vo wrestlingu vyznam....je to iba show ale ti wrestleri sa snazia....teda (PODLA MNA)sa uz ani nesnazia.....ked bol stary wrestling bolo to nieco uzasne...ale teraz to ide cim dalej tim viac dole vodou....sef wrestlingu-federacie WWE (aj o WWE iba teraz kecam) je skorumpovany hajtzel a ide mu len o prachy.....nebere ohlad na to ze wrestleri musia aj oddychovat.....on proste na to kasle ide mu len o peniaze. :evil:

//autoeditácia príspevku ( 28 Jun 2008, 19:27 )
SSemteXX:medzi TNA a WWE je rozdiel. Inak WWF=WWE ale WWF uz neexistuej tak to je WWE....a WWE A TNA su proste 2 federacie..... nie je to to iste v kazdej su iny wrestleri a tak....a su aj ine federacie ale asi menej zname alebo co a to su takzvane Indy federacie.....myslim ze ROH je Indy ale niesom si isty...alebo som pocul aj o mexickej AAA federacii...
Napísať odpoveď