sacek napísal:kamarat skusal GAINWARD GF8600GT a GAINWARD GF8600GT zapojil ich ako dual vga a mal okolo 65fps.
//zle som skopcil z agemu.
dufam, ze si ten tvoj kamarat tie 2 kraxne nekupil, pretoze ak ano, tak ho uprimne lutujem:
2* Gainward GF8600GT = 2*3325sk = 6650sk => ASUS GeForce EN8800GT 256MB HTDP PCX = 7300 sk...
nie je o com.
cez hamachi sa to skusalo ale neslo to, neviem ci to uz nejde asi nie a chcem sa spytat s akymi zbranami hravate na multiplayeri, ktore zbrane su podla vas najlepsie?
Marek99 napísal:cez hamachi sa to skusalo ale neslo to, neviem ci to uz nejde asi nie a chcem sa spytat s akymi zbranami hravate na multiplayeri, ktore zbrane su podla vas najlepsie?
Karabina, ten lahky gulomet M60E4 ( ten ale pouzivam iba vtedy, ked niekto pouziva granatomety, lebo to neznasam ) a klasicky aj sniperka, tusim M21, ale nikdy si nedavam na nu ten ACOG Sight, pretoze sa neda potom zadrziavat dych
209.51.194.194:28960
209.51.194.196:28960
tieto dva su hardcorove... t.z. bez hudu a so smrtelnejsimi zbranami...
mate vy dalsie take ze sa tma stretava dobra partia?
ze tam byva poriadne dobra mela!? alebo skvela akcia?
moje oblubene zbnrane su
m4a carabine / ak47
mp5 / skorpion
a m60...
no musim povedat ze som si kupil origo a teraz vidim rozdiel medi origo serverom a cracknutim.Ked vas dakto da tak viete skadial a nie ako na cracknutich co kazdi druhi ma wh.Odporucam kazdim kupit cod4
RainbowSix napísal:no musim povedat ze som si kupil origo a teraz vidim rozdiel medi origo serverom a cracknutim.Ked vas dakto da tak viete skadial a nie ako na cracknutich co kazdi druhi ma wh.Odporucam kazdim kupit cod4
co to meles? Ked je na ORIGINAL servery vypnuta Killcam tak tiez nevies odkial ta dal (niekedy) ... a na cracknutych tiez ide PB cize WH je tam problem pouzivat a vobec existuje uz aj na COD4 WH? ... vyhoda originalky je v tom ze ta pusti na kazdy server to je cele
Marek99 napísal:ja chodim na hardcore 88.212.10.137:28961 antik server nemusite mat origo
harcore je dobry mod tak ako aj ten server... tusim maju este dalsie dva servery a ani na jednom nieje potreba origo cdkeya... Skoda ze marek99 je lama...
RainbowSix: Co ty zase trepes??? Cracknute 1.4 servre snad nie su??? A co sa tyka killcamu, je to vecou nastavenia, ja to priam neznasam a tak hram nerad na takych serveroch.
RainbowSix napísal:no musim povedat ze som si kupil origo a teraz vidim rozdiel medi origo serverom a cracknutim.Ked vas dakto da tak viete skadial a nie ako na cracknutich co kazdi druhi ma wh.Odporucam kazdim kupit cod4
ked je na servery zapnuty Kill cam tak po zabiti vidis ako ta zabil... ked je vypnuty nevidis.. zalezi od nastaveni
a taktiez origo je urcite lepsie... na necracknutych servroch sa hra lepsie ked viete ze su tam len normalny skill hraci... velmi tazko sa tam dostane cheater..
taktiez je potreba origa pokial hrate na vyssej urovni ako len public... myslim tym clany CB atd.
vtedy je uz nutne origo
mystique napísal:harcore je dobry mod tak ako aj ten server... tusim maju este dalsie dva servery a ani na jednom nieje potreba origo cdkeya... Skoda ze marek99 je lama...
jaj mystique prid si zahrat a uvidime kto je lepsi lamka
Call of Duty 4 bude mít neoficiální datadisk! Jmenuje se Freedom's Last Call a bude pokračovat tam, kde původní hra skončila. Grigs, Gaz a Price jsou mrtví, navíc je nepřítel stále aktivní a chystá útok. Arabští a ruští teroristé zaútočí na Spojené státy podle tzv. Planu X.
Neoficiální datadisk se má odehrávat v New Yorku, kam byl povýšený Cpt. Soap přemístěn a bojuje spolu s 22. britským Special Air Service Regimentem. Válčit se bude v ulicích velkoměsta a v chodbách metra.
Druhou postavou je vojín Ryan Jackson, který se přidá do bojů na Liberty Islandu proti ruským teroristům.
Projekt bude vyvíjen zhruba 6 měsíců, takže by měl vyjít v dobách letních prázdnin. Očekáváme ale spíše, že bude datum vydání odloženo na herními vydavately oblíbený podzim a s ním související vánoční nákupní horečku.
Moze to byt dobre pokracovanie ... ale trocha to uz natahuju zbytocne. Som zvedavi kto bude ako hlavny vodca arabov a rusov(ved COD4 boli vsetci zlikvidovany abo nie? ) uz vidim ten koniec Amici pustia ATOMOFKU na teroristov
Ale aspon bude nieco nove do tejto SUPER HRY