urcite uz tu asi taka tema bola ale bohuzial neviem prco mi nefunguje hladanie tak som to dal ako novu temu
oslovenie
oslovenie
mam taky problem, nevem ako mam spravne oslovit dievca, minule isla pekna baba v autobuse a nevedel som ako sa jej mam prihovorit alebo co, poradte mi pls
urcite uz tu asi taka tema bola ale bohuzial neviem prco mi nefunguje hladanie tak som to dal ako novu temu
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ked sa spytas ako sa ma tak ti odpovie dobre a koniec...skus si skor na nej nieco vsimnut...napriklad ak cita nejaku knihu (asi malokto ale mozno
) tak sa jej zajato spytaj co to cita a skus konverzovat o tej knizke...a medzi tym sa spytaj na meno, kde vystupuje a popripade vystupis s nou a odprevadis ju domov...alebo ak len tak stoji tak skus na nej nieco pochvalit...napriklad ze paci sa mi tvoj sveter, kde si ho kupila chcel by som kupit nieco podobne sestre...atd...kolo toho...takto nejako by som to spravil asi ja 
Tak ma napada... toto sa tu uz raz riesilo... Skus k nej prist a zacni vetou
Bud Ta posle kade lahsie, alebo sa zasmeje a uz mas navrch. Potom staci povedat... "ale nie, len som nevedel ako zacat no a co mi ine zostavalo, ked Ta chcem pozvat na kavu?" Bud sa chyti alebo nie. Pokial jej nebudes vylozene nesympaticky, v podstate nema dovod odmietnut. Je to sice dost priame, ale zabera to. Minimalne mne sa v zivote viac osvedcilo ist na vec priamo, ako vymyslat bajky o svetroch a peknych topankach.
Uspech takmer zarucenyNiekto z tohto fora kedysi napísal:"Cestovny listok prosim..."![]()
k6 ma pravdu. treba potom hned priamo..
kludne si vymysli hocijaku kravinu, terajsiu (dufam este
) som oslovil pri (vypnutych) reprakoch s tym, ze preco mi stoji na kabli, ze mi tade nejde stava a repraky nehraju..
sice najprv nechapala a chvilu jej to trvalo dokym jej to doslo, ale potom to uz bolo dobre
ano ano, trapne, ja viem 
kludne si vymysli hocijaku kravinu, terajsiu (dufam este
sice najprv nechapala a chvilu jej to trvalo dokym jej to doslo, ale potom to uz bolo dobre
ja len doplnim melon, dyna, hrozno (taka nabubrala a bez konkretneho tvaru), kiwi a tak nok6 napísal:Cucoriedka, ceresnicka, hrusticka, jahodka... podla designu
k teme: jeden chalan spravil v mhd to, ze do jednej slecny "nahodou" drgol lenze neodhadol silu takze ju zvalil na zem
Na margo tych oci dovolim si mensie OT, nedavno sa mi kamrat chvalil ze sa na diskoteke piatim nezavislym babam prihovoril:kinjeril napísal:"Ahoj, mas sa? Mas krasne oci, to su tvoje?" : D...
"Ahoj, pekne oci, su tvoje?"
Styri z nich mu odpovedali:
"Nie vyprane v Pervolle".
Viem ze OT ale nebite ma..
Fabo napísal:-Ahoj, citas Tolstoja?
-Nie..
-Ani ja, mame toho fakt vela spolocneho atd.
- Ahoj, Ty mas dziny - ja mam dziny... to je nahodicka... nedame to dokopy?
Ono to znie dementne, ale stale je to ovela originalnejsie, ako sa spytat, kolko je hodin. Pre drsnejsie povahy doporucujem napriklad:
- Pocuj, mohla by si si presadnut tak, aby som Ta nemal na ociach? Uz trikrat som kvoli Tebe zle vystupil.
Alebo este ma napadla kamaratova oblubena "finta". Aby to malo spravnu stavu, musi sa to vyslovit tak rychlo, ze dievca nestihne zareagovat, ale pochopi.
- Ahoj, ze Ty si bola minule na markize? Ci nie? Jaj nie to si nebola Ty. No nevadi. Kavu pijes?
No a specialita pre tych odvaznejsich. Kedze vsetko je dnes uz "otrepane", isty znamy nedavno skusil na jednu slecnu v elektricke uplne netradicny pristup.
- Ahoj, chcel som sa Ta spytat taku osobnu vec. Kurite doma drevom alebo uhlim?
Akoze ja som tam stal a neveril som vlastnym usiam, ze to fakt zapotil. A baba sa zasmiala a vravi mu, ze ci robi prieskum do skoly... a hned sa chytil, ze nie, ale ze chcel byt taky netradicny. Ona ze "tak to sa ti podarilo, ako sa volas?" a uz to slo. Fakt som nechapal. A to bola baba co sme ju videli prvy raz, stavil som sa s nim o tequilu, ze po nej nevystartuje.
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
sorry chalani OT, ale to s tymi ocami nemozem si pomoct ale na mna to posobi negativne aj keby to povedal najsamkrajsi chalan..proste to su presne tie kalerabove kecy ktore hustite kazdej babe do hlavy . nemyslite si ze ich nepozname ..siria sa rychlo
proste radsej zacat nieco neutralne..to s tou knihou, alebo hoci s pocasim ..no lepsie jak halusky kt omielate kazdej , citit to !!!
dufam ze to nevyznelo velmi negativne

proste radsej zacat nieco neutralne..to s tou knihou, alebo hoci s pocasim ..no lepsie jak halusky kt omielate kazdej , citit to !!!
dufam ze to nevyznelo velmi negativne
Napriklad, moj kamarat. Ked sa mu pacila nejaka baba, rovno isiel za nou, a otazka : AHOJ, neskocila by si so mnou niekedy na kavicku ??? ...no, lenze on bol taka povaha, ze sa vedel vynajst v kazdej situacii a dokazal sa bavit o vsetkom, s babami.... Proste, musis zvolit taku taktiku, aby si v nej vedel pokracovat a rozvijat rozhovor dalej.....
Ako pisali ini, su rozne taktiky : Jemne (oci) povies jej, ze ma krasne oci, a na povie DAKUJEM.... no... co dalej ? DRSNA TAKTIKA : Mozes si odsadnut ? uz som koli tebe 3 krat zle vystupil --a ona si odsadne... A CO DALEJ ??? ZENY....to su komplikovane bytosti
Ako pisali ini, su rozne taktiky : Jemne (oci) povies jej, ze ma krasne oci, a na povie DAKUJEM.... no... co dalej ? DRSNA TAKTIKA : Mozes si odsadnut ? uz som koli tebe 3 krat zle vystupil --a ona si odsadne... A CO DALEJ ??? ZENY....to su komplikovane bytosti