oslovenie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
YELLA
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

oslovenie

Príspevok od používateľa YELLA »

mam taky problem, nevem ako mam spravne oslovit dievca, minule isla pekna baba v autobuse a nevedel som ako sa jej mam prihovorit alebo co, poradte mi pls :(

urcite uz tu asi taka tema bola ale bohuzial neviem prco mi nefunguje hladanie tak som to dal ako novu temu
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ked budes niekde na diske cakat pred weckom a pojde pekne dievca odtial tak najlepsie zacat: "Caw srala si?" :D
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Cucoriedka, ceresnicka, hrusticka, jahodka... podla designu :D
YELLA
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

k6 napísal:Cucoriedka, ceresnicka, hrusticka, jahodka... podla designu :D
nie tak, ja som myslel ze ked k nje pridem ako zacat konverzaciu, ako sa ma alebo co???
TheTruth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TheTruth »

ked sa spytas ako sa ma tak ti odpovie dobre a koniec...skus si skor na nej nieco vsimnut...napriklad ak cita nejaku knihu (asi malokto ale mozno :D) tak sa jej zajato spytaj co to cita a skus konverzovat o tej knizke...a medzi tym sa spytaj na meno, kde vystupuje a popripade vystupis s nou a odprevadis ju domov...alebo ak len tak stoji tak skus na nej nieco pochvalit...napriklad ze paci sa mi tvoj sveter, kde si ho kupila chcel by som kupit nieco podobne sestre...atd...kolo toho...takto nejako by som to spravil asi ja :wink:
k6
VIP
VIP

Tak ma napada... toto sa tu uz raz riesilo... Skus k nej prist a zacni vetou
Niekto z tohto fora kedysi napísal:"Cestovny listok prosim..." :mafia:
Uspech takmer zaruceny :) Bud Ta posle kade lahsie, alebo sa zasmeje a uz mas navrch. Potom staci povedat... "ale nie, len som nevedel ako zacat no a co mi ine zostavalo, ked Ta chcem pozvat na kavu?" Bud sa chyti alebo nie. Pokial jej nebudes vylozene nesympaticky, v podstate nema dovod odmietnut. Je to sice dost priame, ale zabera to. Minimalne mne sa v zivote viac osvedcilo ist na vec priamo, ako vymyslat bajky o svetroch a peknych topankach.
tukilluki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tukilluki »

k6 ma pravdu- musi to byt originalne trochu drze ale vtipne takze napriklad - vidim ze sa uz nemozes dockat kedy ta oslovim a tak som tu.... a dalsie take jednoduche hluposti :D
YELLA
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

he celkom dobreee :D ak este niekoho nieco take napada dak sem s napadmy :D to by som aj vyskusal :D 8)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja by som prišla a povedala niečo v zmysle: "Nepoznáme sa náhodou? Nie? Tak to by sme mali zmeniť, môžem ťa pozvať na čaj?" :) Buď sa chytí alebo nie.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

k6 ma pravdu. treba potom hned priamo..
kludne si vymysli hocijaku kravinu, terajsiu (dufam este :D) som oslovil pri (vypnutych) reprakoch s tym, ze preco mi stoji na kabli, ze mi tade nejde stava a repraky nehraju..
sice najprv nechapala a chvilu jej to trvalo dokym jej to doslo, ale potom to uz bolo dobre :D ano ano, trapne, ja viem :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

k6 napísal:Cucoriedka, ceresnicka, hrusticka, jahodka... podla designu :D
ja len doplnim melon, dyna, hrozno (taka nabubrala a bez konkretneho tvaru), kiwi a tak no :lol:
k teme: jeden chalan spravil v mhd to, ze do jednej slecny "nahodou" drgol lenze neodhadol silu takze ju zvalil na zem :) ale inak nieco ako mimovolne reci: to je dnes ale kosa a zacnes nejaku konzervaciu, bud sa chyti alebo nie
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

TheTruth napísal:ked sa spytas ako sa ma tak ti odpovie dobre a koniec...skus si skor na nej nieco vsimnut...napriklad ak cita nejaku knihu (asi malokto ale mozno :D)
Tak to vyriesi asi takto:

-Ahoj, citas Tolstoja?
-Nie..
-Ani ja, mame toho fakt vela spolocneho atd. :D

sorry za OT :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

"Ahoj, mas sa? Mas krasne oci, to su tvoje?" : D
"Uz dlhsiu dobu sa ti chcem neak prihovorit, ale stale neviem, ako na to. Nevies poradit?"
"Cau, mas pekne oci, skoda ze su len dve."

: )
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

kinjeril napísal:"Ahoj, mas sa? Mas krasne oci, to su tvoje?" : D...
Na margo tych oci dovolim si mensie OT, nedavno sa mi kamrat chvalil ze sa na diskoteke piatim nezavislym babam prihovoril:
"Ahoj, pekne oci, su tvoje?"
Styri z nich mu odpovedali:
"Nie vyprane v Pervolle".
Viem ze OT ale nebite ma..
k6
VIP
VIP

Fabo napísal:-Ahoj, citas Tolstoja?
-Nie..
-Ani ja, mame toho fakt vela spolocneho atd. :D
:smt046 to mi pripomina tu reklamu...
- Ahoj, Ty mas dziny - ja mam dziny... to je nahodicka... nedame to dokopy?

Ono to znie dementne, ale stale je to ovela originalnejsie, ako sa spytat, kolko je hodin. Pre drsnejsie povahy doporucujem napriklad:
- Pocuj, mohla by si si presadnut tak, aby som Ta nemal na ociach? Uz trikrat som kvoli Tebe zle vystupil.
Alebo este ma napadla kamaratova oblubena "finta". Aby to malo spravnu stavu, musi sa to vyslovit tak rychlo, ze dievca nestihne zareagovat, ale pochopi.
- Ahoj, ze Ty si bola minule na markize? Ci nie? Jaj nie to si nebola Ty. No nevadi. Kavu pijes?
No a specialita pre tych odvaznejsich. Kedze vsetko je dnes uz "otrepane", isty znamy nedavno skusil na jednu slecnu v elektricke uplne netradicny pristup.
- Ahoj, chcel som sa Ta spytat taku osobnu vec. Kurite doma drevom alebo uhlim?
Akoze ja som tam stal a neveril som vlastnym usiam, ze to fakt zapotil. A baba sa zasmiala a vravi mu, ze ci robi prieskum do skoly... a hned sa chytil, ze nie, ale ze chcel byt taky netradicny. Ona ze "tak to sa ti podarilo, ako sa volas?" a uz to slo. Fakt som nechapal. A to bola baba co sme ju videli prvy raz, stavil som sa s nim o tequilu, ze po nej nevystartuje.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

sorry chalani OT, ale to s tymi ocami nemozem si pomoct ale na mna to posobi negativne aj keby to povedal najsamkrajsi chalan..proste to su presne tie kalerabove kecy ktore hustite kazdej babe do hlavy . nemyslite si ze ich nepozname ..siria sa rychlo
proste radsej zacat nieco neutralne..to s tou knihou, alebo hoci s pocasim ..no lepsie jak halusky kt omielate kazdej , citit to !!!
dufam ze to nevyznelo velmi negativne :lol: :wink:
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Napriklad, moj kamarat. Ked sa mu pacila nejaka baba, rovno isiel za nou, a otazka : AHOJ, neskocila by si so mnou niekedy na kavicku ??? ...no, lenze on bol taka povaha, ze sa vedel vynajst v kazdej situacii a dokazal sa bavit o vsetkom, s babami.... Proste, musis zvolit taku taktiku, aby si v nej vedel pokracovat a rozvijat rozhovor dalej.....
Ako pisali ini, su rozne taktiky : Jemne (oci) povies jej, ze ma krasne oci, a na povie DAKUJEM.... no... co dalej ? DRSNA TAKTIKA : Mozes si odsadnut ? uz som koli tebe 3 krat zle vystupil --a ona si odsadne... A CO DALEJ ??? ZENY....to su komplikovane bytosti :)
k6
VIP
VIP

energy00 napísal:DRSNA TAKTIKA : Mozes si odsadnut ? uz som koli tebe 3 krat zle vystupil --a ona si odsadne... A CO DALEJ ???
... nic. Nepochopila = nizke IQ = nemam zaujem. Aj tak sa da :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ludia vy mu takto radite ale...jedna vec je vediet co povedat a uplne ina vec je odhodlat sa k tomu ha. ja napr by som ledva vykoktal ze kolko je hodin (a to asi len keby som fakt nevedel :lol: ) a nieto este ze to o tych ociach apod :D . pravdaze bavime sa o stave za triezva... :roll:
Napísať odpoveď