REPRODUKTORY- Pomoc pri kupe
-
T1mm1nko
Light Expert
REPRODUKTORY- Pomoc pri kupe
ahojte prosim vas chcem si kupit niake repraky najlepsie asi 2+1 chcem hlavne aby tam boli počut basy myslim tym subwofer a chcem sa spytat niesom niaky narocny na zvuk ale tak aspon kolko by to malo mat ten subwofer wattov?? moc sa do toho nerozumiem ..dakujem ..okolo tych 2000 sk do 2500sk...diki
Co stale mate s tymi logitechmi? Ved napriklad proti Creativom sa mozu ist schovat, predovsetkym co sa tyka kvality podania basov a to aj v rovnakej cenovej kategorii!
ad Subwoofer - cim viac wattov, tym lepsie. Zvlast pokial pocuvas elektronicku hudbu. Do bytu je podla mna minimum aspon tych 15-20W. Aj ked optimum sa podla mna pohybuje tak okolo 50W.
Pokial do repra mozes investovat tolko penazi, preco neuvazujes nad 5.1? Ved za 2700Sk uz mozes mat legendarne Genius SW-HF 5.1 5000. http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 50U8000A38
A to uz stoji za to, ich vykon je vo svojej kategorii vynikajuci.
ad Subwoofer - cim viac wattov, tym lepsie. Zvlast pokial pocuvas elektronicku hudbu. Do bytu je podla mna minimum aspon tych 15-20W. Aj ked optimum sa podla mna pohybuje tak okolo 50W.
Pokial do repra mozes investovat tolko penazi, preco neuvazujes nad 5.1? Ved za 2700Sk uz mozes mat legendarne Genius SW-HF 5.1 5000. http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 50U8000A38
A to uz stoji za to, ich vykon je vo svojej kategorii vynikajuci.
ja s logitechmi nemam nic
.. len som napisal, co asi vacsina poradi
btwm tie geniusy, no neviem, ale podla mna sa to z toho cz eshopu nebude velmi vyhodne, nakolko ma ta krabica s reprakmi cez 20kg (mal som dost, ked som ju niesol asi 50m
), taktiez nie je mala, cize postovne nebude tvorit zanedbatelnu ciastku
na slovensku ich kupis aj do tych 3300-3500 sk
btwm tie geniusy, no neviem, ale podla mna sa to z toho cz eshopu nebude velmi vyhodne, nakolko ma ta krabica s reprakmi cez 20kg (mal som dost, ked som ju niesol asi 50m
na slovensku ich kupis aj do tych 3300-3500 sk
Ten cesky eshop som dal len ako link na vyrobok a parametre. Napr. v hej.sk ich za 2700Sk realne kupis. Dam aj link, len im to teraz nejak laguje.
// EDIT: http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/3 ... 00-svetle/
cena s 19% DPH:
2 769.00 Sk
// EDIT: http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/3 ... 00-svetle/
cena s 19% DPH:
2 769.00 Sk
k6 plz neporovnavaj znacky ale konkretne modely
Ano creative ma AJ dobre modely, rovnako ako AJ logitech. Netvrdim ze jedno je lepsie ako druhe. AJ ked sa najdu maniaci co zacnu porovnavat dva TOP produkty ktore si AJ tak nemozu zaobstarat... Rozhodne by som svoje Z-5500 neskusal porovnavat so ziadnymi Creative, AJ ked firma creative ma velmi schopne repraky, s rozumnejsim pomerom cena/vykon.
A k tym odporucanym Z4kam - mozno su nepatrne lepsie ako Z3, ale rozhodne lepsie nevyzeraju. Ten hrackarsky design Z4 vyzera ozaj komicky
A k tym odporucanym Z4kam - mozno su nepatrne lepsie ako Z3, ale rozhodne lepsie nevyzeraju. Ten hrackarsky design Z4 vyzera ozaj komicky
ano uplne suhlasim, isty znalec o tych repro napisal "mohli by ich predavat skor v IKEI ako v elektre ako esteticku sucast nabytku z funkciou hrat"
Tie repro ma bratranec, v tej cene nevynikaju ani kvalitou zvuku, vykon je zavadzajuci a su to asi najkazivejsie repro na trhu.Ale proti designu nenamietam
Tie repro ma bratranec, v tej cene nevynikaju ani kvalitou zvuku, vykon je zavadzajuci a su to asi najkazivejsie repro na trhu.Ale proti designu nenamietam
-
snaque
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
hej su v BA...smejo napísal:dovolim si nesuhlasit, ja som s nimi uplne spokojny, aj co sa designu tyka, to uz je cast nabytku
btw, k6 - hej maju aj kamenny shop? (neviem, pytam sa) - pokial nie, tak ani tu to postovne nebude najnizsie, suma sumarum cena bude okolo 3k
tovar si mozes vybrat aj osobne...
Kuriér UPS (do 50 kg) = 149.00 Sk
V moznostiach dodavky je aj osobny odber, takze urcite maju. Inak myslim si, ze za podobnu cenu najdes tieto repro aj inde.smejo napísal:btw, k6 - hej maju aj kamenny shop?
Musim trosku aj suhlasit. Keby bola dostupna rovnaka zostava akurat 2.1 (vykon + parametre), bolo by to idealne.Johnnny napísal: a pokial to chce na hudbu kupovat 5+1 je volovina.
Praveze Creative ma vseobecne cistejsi, konturnejsi a presnejsi bas oproti logitechu. Zrejme zalezi od modelu, takze sa to neda pausalizovat. Ale vo vacsine pripadov si za tymto tvrdenim stojim.Johnnny napísal:A myslim ze creative maju kusok vernejsie podanie ako logitech, ale co sa tyka bassov takzo
-
jin
VIP
bollech napísal:Ja som pocul že ten Logitech x-230 je fajn a dobre hra...aj ja si ho chcem kupit
-
DanielDevil
Addict
Re: REPRODUKTORY- Pomoc pri kupe
este otazka.......co od tych reprakov ocakavas???? na co maju byt urcene???? na hry??? hudbu?? aky styl???? osobne by som si radsej kupil 2.0 a kvalitneee!!!!!!!!T1mm1nko napísal:ahojte prosim vas chcem si kupit niake repraky najlepsie asi 2+1 chcem hlavne aby tam boli počut basy myslim tym subwofer a chcem sa spytat niesom niaky narocny na zvuk ale tak aspon kolko by to malo mat ten subwofer wattov?? moc sa do toho nerozumiem ..dakujem ..okolo tych 2000 sk do 2500sk...diki
-
Traktorista
Guru
Re: REPRODUKTORY- Pomoc pri kupe
ver tomu z v tejto cenovej kategorii je jedno ci 2,0 alebo 2,1...WildDuck napísal:este otazka.......co od tych reprakov ocakavas???? na co maju byt urcene???? na hry??? hudbu?? aky styl???? osobne by som si radsej kupil 2.0 a kvalitneee!!!!!!!!