REPRODUKTORY- Pomoc pri kupe

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
T1mm1nko
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

REPRODUKTORY- Pomoc pri kupe

Príspevok od používateľa T1mm1nko »

ahojte prosim vas chcem si kupit niake repraky najlepsie asi 2+1 chcem hlavne aby tam boli počut basy myslim tym subwofer a chcem sa spytat niesom niaky narocny na zvuk ale tak aspon kolko by to malo mat ten subwofer wattov?? moc sa do toho nerozumiem ..dakujem ..okolo tych 2000 sk do 2500sk...diki
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

90% uzivatelov fora ti tu bude odporucat logitech x-230..
za tu cenu mozno splasis aj logitech z4

btw, skus trosku pohladat, takychto tem tu je pozehnane
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Co stale mate s tymi logitechmi? Ved napriklad proti Creativom sa mozu ist schovat, predovsetkym co sa tyka kvality podania basov a to aj v rovnakej cenovej kategorii!

ad Subwoofer - cim viac wattov, tym lepsie. Zvlast pokial pocuvas elektronicku hudbu. Do bytu je podla mna minimum aspon tych 15-20W. Aj ked optimum sa podla mna pohybuje tak okolo 50W.

Pokial do repra mozes investovat tolko penazi, preco neuvazujes nad 5.1? Ved za 2700Sk uz mozes mat legendarne Genius SW-HF 5.1 5000. http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 50U8000A38
A to uz stoji za to, ich vykon je vo svojej kategorii vynikajuci.
smejo
Addict
Addict

ja s logitechmi nemam nic :) .. len som napisal, co asi vacsina poradi
btwm tie geniusy, no neviem, ale podla mna sa to z toho cz eshopu nebude velmi vyhodne, nakolko ma ta krabica s reprakmi cez 20kg (mal som dost, ked som ju niesol asi 50m :D), taktiez nie je mala, cize postovne nebude tvorit zanedbatelnu ciastku
na slovensku ich kupis aj do tych 3300-3500 sk
k6
VIP
VIP

Ten cesky eshop som dal len ako link na vyrobok a parametre. Napr. v hej.sk ich za 2700Sk realne kupis. Dam aj link, len im to teraz nejak laguje.

// EDIT: http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/3 ... 00-svetle/

cena s 19% DPH:
2 769.00 Sk
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

k6 plz neporovnavaj znacky ale konkretne modely :) Ano creative ma AJ dobre modely, rovnako ako AJ logitech. Netvrdim ze jedno je lepsie ako druhe. AJ ked sa najdu maniaci co zacnu porovnavat dva TOP produkty ktore si AJ tak nemozu zaobstarat... Rozhodne by som svoje Z-5500 neskusal porovnavat so ziadnymi Creative, AJ ked firma creative ma velmi schopne repraky, s rozumnejsim pomerom cena/vykon.

A k tym odporucanym Z4kam - mozno su nepatrne lepsie ako Z3, ale rozhodne lepsie nevyzeraju. Ten hrackarsky design Z4 vyzera ozaj komicky :)
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

tie genius suxxx, totalny, tam nie je o com, a pokial to chce na hudbu kupovat 5+1 je volovina.
A myslim ze creative maju kusok vernejsie podanie ako logitech, ale co sa tyka bassov takzo.A na koniec pokial si zatazeny na bassy , udajne by pre teba bolo dobre nieco ad Altec Lansing
smejo
Addict
Addict

Johnnny napísal:tie genius suxxx, totalny, tam nie je o com
dovolim si nesuhlasit, ja som s nimi uplne spokojny, aj co sa designu tyka, to uz je cast nabytku

btw, k6 - hej maju aj kamenny shop? (neviem, pytam sa) - pokial nie, tak ani tu to postovne nebude najnizsie, suma sumarum cena bude okolo 3k
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

ano uplne suhlasim, isty znalec o tych repro napisal "mohli by ich predavat skor v IKEI ako v elektre ako esteticku sucast nabytku z funkciou hrat"
Tie repro ma bratranec, v tej cene nevynikaju ani kvalitou zvuku, vykon je zavadzajuci a su to asi najkazivejsie repro na trhu.Ale proti designu nenamietam
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

smejo napísal:dovolim si nesuhlasit, ja som s nimi uplne spokojny, aj co sa designu tyka, to uz je cast nabytku

btw, k6 - hej maju aj kamenny shop? (neviem, pytam sa) - pokial nie, tak ani tu to postovne nebude najnizsie, suma sumarum cena bude okolo 3k
hej su v BA...
tovar si mozes vybrat aj osobne...

Kuriér UPS (do 50 kg) = 149.00 Sk
k6
VIP
VIP

smejo napísal:btw, k6 - hej maju aj kamenny shop?
V moznostiach dodavky je aj osobny odber, takze urcite maju. Inak myslim si, ze za podobnu cenu najdes tieto repro aj inde.
Johnnny napísal: a pokial to chce na hudbu kupovat 5+1 je volovina.
Musim trosku aj suhlasit. Keby bola dostupna rovnaka zostava akurat 2.1 (vykon + parametre), bolo by to idealne.
Johnnny napísal:A myslim ze creative maju kusok vernejsie podanie ako logitech, ale co sa tyka bassov takzo
Praveze Creative ma vseobecne cistejsi, konturnejsi a presnejsi bas oproti logitechu. Zrejme zalezi od modelu, takze sa to neda pausalizovat. Ale vo vacsine pripadov si za tymto tvrdenim stojim. :wink:
smejo
Addict
Addict

kupu tych geniusov nelutujem, pokial sa mi nepokazia tak, tak ani lutovat nebudem
ok, cize moze ich mat za necelych 3k
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

mam creative, isu skor do vysok, maju cisty zvuk, no tie bassy fakt za vela nestoja, ale mozno len moj subjektivny dojem:D
bollech
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bollech »

Ja som pocul že ten Logitech x-230 je fajn a dobre hra...aj ja si ho chcem kupit
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

bollech napísal:Ja som pocul že ten Logitech x-230 je fajn a dobre hra...aj ja si ho chcem kupit
:arrow: http://www.hojko.com/ktore-repraky-2-1-t83986.html :wink:
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

aj ja som za Genius SW-HF 5.1 5000 , kamos ich ma a nemoze si ich vynachvalit, vraj su super, ma ich uz nejaky ten cas a stale mu idu bez problemov
WildDuck
Medium Expert
Medium Expert

Re: REPRODUKTORY- Pomoc pri kupe

Príspevok od používateľa WildDuck »

T1mm1nko napísal:ahojte prosim vas chcem si kupit niake repraky najlepsie asi 2+1 chcem hlavne aby tam boli počut basy myslim tym subwofer a chcem sa spytat niesom niaky narocny na zvuk ale tak aspon kolko by to malo mat ten subwofer wattov?? moc sa do toho nerozumiem ..dakujem ..okolo tych 2000 sk do 2500sk...diki
este otazka.......co od tych reprakov ocakavas???? na co maju byt urcene???? na hry??? hudbu?? aky styl???? osobne by som si radsej kupil 2.0 a kvalitneee!!!!!!!!
palo7596
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa palo7596 »

aj ja mam tieto repro - Genius SW-HF 5.1 5000 su celkom slušne - teda aspon subwoofer. Inak ak si sem tam v Ostrave tak ja som ich tam kupil za 1000,- Czk - boli nove akurat chýbalo dialkové ovládanie. 8) 8) 8) 8) 8) Kupil som ich v kamennej predajni Alfa comp.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: REPRODUKTORY- Pomoc pri kupe

Príspevok od používateľa Traktorista »

WildDuck napísal:este otazka.......co od tych reprakov ocakavas???? na co maju byt urcene???? na hry??? hudbu?? aky styl???? osobne by som si radsej kupil 2.0 a kvalitneee!!!!!!!!
ver tomu z v tejto cenovej kategorii je jedno ci 2,0 alebo 2,1...
k6
VIP
VIP

Ja chodim do alfacompu takmer kazdy tyzden. Obcas tam taketo veci predavaju o dost lacnejsie, ked tomu nieco je ale da sa to pouzivat. Ale na to sa neda spoliehat, niekedy taka ponuka nieje cele mesiace.
Napísať odpoveď