ANTIFICO
jj presne preto som to nestihol precitatslay napísal:invader.. heh.. reakciu na tvoj precitliveny post mi tomasito zmazal.. neviem ci su ju stihol precitat.. asi nie.. lebo mas neaky divny neopodstatnene sebavedomy doraz v poste..
A ten tvoj dodatok o 40% biede a plnych hypermarketoch. Chlape, ty ani nemas ponatia o com Fico rozprava ohladom biedy. Som ti povedal, ze ty si svet videl tak z ponorky.
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
slay, platonicka snaha? nedaj sa vysmiat, clovece. toto si napisal ty: "cize s dejepisom by ake take skusenosti mal mat.. sa pekne strapnil.." a teraz sa mna pytas ci je fico historik? aj ked nie je, ale to nie som ani ja. a to ostatne, co si potom spisal je presne o tom, co som uviedol v mojom predoslom poste: ty zijes na tych istych informaciach na ktorych ta skupina historikov, co som spominal.
a madari. je zaujimave, ze si vyzdvihol prave ich. to su prave oni, ten narod z ktoreho viac ako 90% ludi nema ani kvapku krvi po svojich predkoch.
btw. uz si trapny s tym hladanim. ja nic hladat nemusim. to by si mal radsej ty, aby si mal cerstvejsie info ako ucebnica dejepisu z piateho rocnika (vydana pred rokom 1989).
///a ako tak teraz citam, to co som prv po tebe ani nedocital, tak mas zjavne problem rozlisit štát a národ. takze tato diskusia asi daleko nedospeje
.
a madari. je zaujimave, ze si vyzdvihol prave ich. to su prave oni, ten narod z ktoreho viac ako 90% ludi nema ani kvapku krvi po svojich predkoch.
btw. uz si trapny s tym hladanim. ja nic hladat nemusim. to by si mal radsej ty, aby si mal cerstvejsie info ako ucebnica dejepisu z piateho rocnika (vydana pred rokom 1989).
///a ako tak teraz citam, to co som prv po tebe ani nedocital, tak mas zjavne problem rozlisit štát a národ. takze tato diskusia asi daleko nedospeje
Hh, on nic nehlada. Hladaju novinari a on to tu iba preposiela. Lebo ako som uz vravel, on nevie nic z vlastnej hlavy argumentovat, len to na co prave poukazuju media vyhodi na oci.krija napísal:slay, platonicka snaha? nedaj sa vysmiat, clovece. toto si napisal ty: "cize s dejepisom by ake take skusenosti mal mat.. sa pekne strapnil.." a teraz sa mna pytas ci je fico historik? aj ked nie jel, ale to nie som ani ja. a to ostatne, co si potom spisal je presne o tom, co som uviedol v mojom predoslom poste: ty zijes na tych istych informaciach na ktorych ta skupina historikov, co som spominal.
uz ho tolko nebite. jemu to asi robi dobre
takto koncia tie trapne trestne oznamenia na fica http://www.sme.sk/c/3660536/Urad-zamiet ... -Fica.html
mladi laviciari, aj kanik so sporitelom sa mozu ist hompalat na dedov
hlavneze kauzickam uz oznamenia posluzili 
takto koncia tie trapne trestne oznamenia na fica http://www.sme.sk/c/3660536/Urad-zamiet ... -Fica.html
mladi laviciari, aj kanik so sporitelom sa mozu ist hompalat na dedov
Toto je tiez pomerne zaujimave- Reštituenti chcú pozemky naspäť
Nic som ti nezmazal.slay napísal:invader.. heh.. reakciu na tvoj precitliveny post mi tomasito zmazal..
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
slay, co povedal fico na to ti z vysoka kaslem. on povedal iba to, co som ja uz davno vedel. ale ignorant tvojho formatu to nikdy nepochopí. tak len jeden link pre teba: http://www.quark.sk/archiv_data.php?mon ... 2005&num=6
Do temy moze zasiahnut ktorykolvek admin/mod, tak ako do ktorejkolvek temy na fore. Pokial si nerespektoval upozornenie, ktore bolo adresovane ako tebe, tak Invaderovi, bud rad, ze si prisiel len o prispevok. Tu sa to vsak dalej rozoberat nebude.slay napísal:tomasito... ak si to nezmazal ty tak neviem.. tu ste mi uz zmazali tych par postov.. a kedze po vymaze neposlete mnohokrat ani vysvetlenie ani nic.. tak ja to nemam odkial vediet.. a kedze ty si moderator tejto temy.. resp teba tu vidim najviac.. tak som predpokladal ze ty... ja som si ho sam urcite nezmazal.. a urcite som v nom neporisil ziadne pravidlo fora.. na tom som si dal zalezat..
// Ad. "stari Slovaci": Ak nedokazes pochopit, ze je to obrazny vyraz pre nasich priamych predchodcov, tak ako Madari Uhrov hrdo nazyvaju "stari Madari", skoda slov (medzi vedcami sa samozrejme v odbornom vyklade pomocne vyrazy nepouzivaju).
Rovnako Svatopluk MAL titul krala (sam papez ho oslovoval titulom rex), BOL kralom Slovienov, pricom ma prekvapuje, ze 90% Slovakov to nevie...
Pokial ta bude zaujimat viac, nastuduj si viac o bule papeza Jana VIII. Industriae tuae.Roku 880 došlo k prvému pokusu rozdeliť ríšu na diecézy. Jediné známe biskupstvo (podliehalo arcibiskupovi Metodovi) vzniklo v Nitre na čele s franským biskupom Wichingom. V tom istom roku vyhlásil pápež Veľkú Moravu za léno Svätej stolice, čo znamenalo, že ríša bola postavená na roveň s Východofranskou ríšou. Samotný Svätopluk sa tým stal de jure kráľom.
http://sk.wikipedia.org/wiki/Sv%C3%A4to ... %C5%BEa%29
Napriek tomu si stojim za tym, co som na margo Ficovho vyhlasenia k 15. vyrociu vzniku SR- ako takeho- napisal predvcerom.
-
mastermind
VIP
-
littleSgirl
Amateur
http://spravy.pravda.sk/uradnici-dostal ... domace_p04
keby bol pri moci Dzurinda isto by daval vacsie odmeny a ani by nedal dochodcom po 1000, ze sudruhovia ficovoloici.
A ze to pisu noviny ktore kedysi musel sudruh vinohradnik povinne odoberat.
keby bol pri moci Dzurinda isto by daval vacsie odmeny a ani by nedal dochodcom po 1000, ze sudruhovia ficovoloici.
A ze to pisu noviny ktore kedysi musel sudruh vinohradnik povinne odoberat.
Slay: som zvedavy ci na konci tohto "otvoreneho obdobia" zverenia kolko sa naslo takych "mudrich" ludi
aj ked asi sa rozhodnu az ked budu mat finalne cisla, aby nahodou zase cele ministerstvo nepripominalo nejaky iny statny Ustav.
K tym odmenam, normalne by som sa nad to okamzite povzniesol, no kedze mame socialnu vladu tak mi to chvilku trvalo
pri tych vsetkch reciach co pustaju to je ovela viac na zasmiatie ako kedykolvek pred tym, ci skor na zaplakanie - pri pohlade na preferencie.
K tym odmenam, normalne by som sa nad to okamzite povzniesol, no kedze mame socialnu vladu tak mi to chvilku trvalo