PG myš
-
uNreal_saTch^
Professional
KoCi.....prosim ta napis, napis mi, aky mas silny citovy vztah.....k tej ko*otKoCi napísal:Retne - to ano Microgear aj ja povazujem za obrovske plus - avsak pre hracov je to dost nevhodne. Preco - to som uz pisal vyssie.
WildDuck - nepoznam ta, nebudem ta hodnotit ako cloveka ale k prispevku si neodpustim - z toho co si napisal je zrejme ze Logitech pouzivas, na neho nedas dopustit, aj keby ktokolvek iny vyrobil konstrukcne aj vlastnostami lepsiu mysku, zhodis ju pod ciernu zem ako nepouzitelny srot. Co sa tyka mojho obrazka - mam k nemu silny kladny vztah, a kto vie co je zac, vie aj preco(btw svojim provokacnym podtonom si hladkas ego?
aby si si s nim vykompenzoval ine, slabsie stranky?)
Lenze nie siSmoake napísal:pani je tu tolko OT ze to nieje ani mozne, vyjadrujte sa prosim k temekeby som bol ja admin dostal by si pernament ban WildDuck tomu ver
Ok takze takto.....na tomto fore napisem nieco sem tam...takze neberte ma zle.....proste to robim zo srandy....a rad robim zle ludom
To som cely ja...teda iba na tomto fore......ale s tym Logitechom som to myslel vazne!!!!!!
Kebyze je nieco lepsie....rad poradim ine.....Totizto to nie je tak, ze to co mam doma, tak to ospevujem, ale som pri zdroji a ked je nieco naj naj tak si to aj kupim domov...ak to ma pre mna zmysel pomer cena vykon........
Kedysi som nadaval na firmu CORSAIR a zmenil som nazor......
A ten Mercedes by som tiez bral.....ked uz nie je to BMW.....aj ked zial nemam ani na jedno
Takze sa ospravedlnujem vsetkym.....prajem pekny vecer
Smoake: Ser na razer nestoji to zato, ber nejake G-ecko... a to k tvojim profilom co si chcel vediet, tak neviem ako je to na G5 ale na G9 mozes mat 5 profilov ak sa nemylim no a v kazdom jednom este dalsich 5 velkosti DPI ktore budu zoradene podla velkosti, cize si ich prepinas tym "pluskom" a "minuskom" ktore je hned nad Left Clickom, vid obr.
-
uNreal_saTch^
Professional
mnozstvo DPI nema nic spolocne so senzitivitou...Smoake napísal:lenze G9 je dost draha a to 3200DPI urcite nevyuzijem pretoze ja viacej preferujem nizku senzitivitu, viesco sam este neviem, ale zatial dik
mozes mat Lachesis so 4000 DPI pri malej sensitivite, alebo na druhej strane na intellimouse exploreri 3.0 so 400 DPI mozes mat sensitivity 5x vacsiu a leeeetas po monitore jak dabel...
DPI je vlastne pocet bodov, ktore dokaze rozoznat mys na stanovenej jednotke plochy, co je v tomto pripade jeden palec, respektive v inom slova zmysle je to presnost/preciznost
sensitivita je snad uz jasna
-
uNreal_saTch^
Professional
nojono...aj som myslel ze budem hadzat len hrach na stenu...ale za pokus to stalo :]Smoake napísal:no a mne sa zda ze niekto tu uz pisal(Koci) ze hraci hravaju na senzitivite max. 2000DPI ze viac je to uz potom lietanie po monitore.ja som mal doteraz RAzer Diamondback 1600DPI a tam som mal co najnizsiu nastavenu
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Bol som dnes u kamarata v obchode a pytal som sa ho na to, najma na G5. Povedal mi, ze behanie na stole s tym bude zle, pretoze je to strasne citliva mys a tak by k tomu trebalo aj poriadnu podlozku, pripadne aspon papier. To sa mi vsak nepaci, pretoze chcem myskou behat cisto na stole... a tak hovoril, ze by to chcelo nieco menej citlive, pripadne este optiku... Co na to hovorite???
-
kore
Light Professional
Ja mam Copperhead, ber.. ale Lachesis ma strasne vela DPI, to nevuzijes...
CopperHead FAN!
// Co ste sa vseci zosalili? taku G5, aj G9? si strčte do riti, ja niesom v lietadle a 100tlacitiek na myske? no.. urcite, chlape ber CopperHead, tak ako som vyssie napisal 4000dpi nevyuzijes, uplne staci 2000dpi, a senzitivitu v CSku budes mat 0.9, max. 1.2, viac netreba, naco ale to je vasa volba, ja len hovorim ze logitech nikdy, kamos ma klavensicu logitech, aj mouse, a ani v MSDOS nejde, a odkedy sa instaluje klavensica z CD? omfg, musis nainstalovat lebo ti nepojde? pre pana jana.. RAZER BER!
k-? kto da, tak nech sa podpise je to moj nazor, nie ze musis stale instalovat hovadiny..
// A keby si chcel poradit z RazerCopperHead, ze ti nejde atd, rad pomozem, mam dobry navod, ako ju pekne upravit, updatnut, atd.. aby sa vam nedodrbala..
// Co ste sa vseci zosalili? taku G5, aj G9? si strčte do riti, ja niesom v lietadle a 100tlacitiek na myske? no.. urcite, chlape ber CopperHead, tak ako som vyssie napisal 4000dpi nevyuzijes, uplne staci 2000dpi, a senzitivitu v CSku budes mat 0.9, max. 1.2, viac netreba, naco ale to je vasa volba, ja len hovorim ze logitech nikdy, kamos ma klavensicu logitech, aj mouse, a ani v MSDOS nejde, a odkedy sa instaluje klavensica z CD? omfg, musis nainstalovat lebo ti nepojde? pre pana jana.. RAZER BER!
// A keby si chcel poradit z RazerCopperHead, ze ti nejde atd, rad pomozem, mam dobry navod, ako ju pekne upravit, updatnut, atd.. aby sa vam nedodrbala..
-
Smoake
Star
zobral som CopperHead, mam ho uz 4 dni doma a zatial som nadmieru spokojny je ovela lepsi ako stara Plasma.Zvazil som si vsetky klady a zapory vsetkych mysiek a dospel som k nazoru ze mne bude copperhead pasovat viac, naviac mam dvoch kamaratov co maju copperheady uz vyse roka a ziadny problem a mam jedneho co ma G5 chvali ju ale podla mna je mozno dobra ale skareda a nesedi mi v ruke.
Dakujem za vsetky posty
Dakujem za vsetky posty
cor3 tak kamosovi povedz ze je pekna lama ked si v biose nezapne klavesnicu cez USB .. este som sa celkom nedopatral k tomu ze na aky ucel vyuziva dos
Alebo nech si kupi nejaku noname, pripadne o cosi lepsiu Chicony (to je sice ta ista ako noname, ale trosku drahsia kvoli naneseniu loga)
Ani klavesnicu a ani mys netreba instalovat ale potom prichadzas o moznosti ktore ponuka inac schopne spracovany SetPoint. A nesnaz sa mi nahovorit ze Razer mysku si si neinstaloval. Proste post ktory nema rozumneho argumentu, vybijat zlost si mozes aj inde ako tu na nas
Z prispevku citit ze si presne typ cloveka ako WildDuck - to co mas ty, to je najlepsia volba, netreba dovody, staci 4ever
Ani klavesnicu a ani mys netreba instalovat ale potom prichadzas o moznosti ktore ponuka inac schopne spracovany SetPoint. A nesnaz sa mi nahovorit ze Razer mysku si si neinstaloval. Proste post ktory nema rozumneho argumentu, vybijat zlost si mozes aj inde ako tu na nas
Z prispevku citit ze si presne typ cloveka ako WildDuck - to co mas ty, to je najlepsia volba, netreba dovody, staci 4ever
-
chipp12
Light Star
ono to dost zalezi aj toho ake mas k tomu tie klzacie plochy lebo tie co sa dodavaju k nej original su na ...... a dalej ci si pod tym behanim po stole predstavujes prezeranie netu alebo hraniehojko napísal:Bol som dnes u kamarata v obchode a pytal som sa ho na to, najma na G5. Povedal mi, ze behanie na stole s tym bude zle, pretoze je to strasne citliva mys a tak by k tomu trebalo aj poriadnu podlozku, pripadne aspon papier. To sa mi vsak nepaci, pretoze chcem myskou behat cisto na stole... a tak hovoril, ze by to chcelo nieco menej citlive, pripadne este optiku... Co na to hovorite???
-
kore
Light Professional
Ale ako nic proti logitech, sak ale mne sa take mouse nepacia co su tam 10tlacidiel, neviem naco to vyuzijem, ale ako nic proti, je to moj nazor, a za to ma nemusite brat zle, sak aj vy mate svoj nazor, a ked vas nemozem presvecit tak vas nepresvecimRetne napísal:cor3: tych 100 tlacidiel si si mohol odpustit, vidno ze zaujatost u teba strieka dobre ze nie z usi, ale ved jasne spomen co je dobre, zabudni na to co je zle
KoCi : Odkazem ze je lama
A čo toto ? A4tech Gamer X-750BF
Kód: Vybrať všetko
http://www.pcware.sk/akcia/22.13020/