laska a alkohol

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

danielita: nakoniec mozno dopadnes horsie ako on, co samozrejme nechcem, ale tak to byva v takych laskach :x

musis sa dobre rozhodnut
Sheep
Addict
Addict

Re: laska a alkohol

Príspevok od používateľa Sheep »

danielita napísal:ahojte, moj priatel dost pije, tvrdi ze mu uz niet pomoci tak sa rozhodol ze ma radsej necha aby som sa kvoli nemu netrapila...vraj am stale miluje no nechce ma trapit...ja som ho vsak prosila aby to nerobil asi 3 hod potom , co mi cez sms poslal spravu o rozchode, chcem mu pomoct , prosim poradte
podla mna ta nelubi, ked mu je chlast prednejsi, to ze ta nechce je zase ta lepsia stranka, ale tak podla mna mu nepomozes, lebo ked tvrdil ze niet mu pomoci tak mozno to raz pochopi a prestane pit
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

danielita napísal:ahojte, moj priatel dost pije, tvrdi ze mu uz niet pomoci tak sa rozhodol ze ma radsej necha aby som sa kvoli nemu netrapila...vraj am stale miluje no nechce ma trapit...ja som ho vsak prosila aby to nerobil asi 3 hod potom , co mi cez sms poslal spravu o rozchode, chcem mu pomoct , prosim poradte
Si si ista ze ta lubi a ze to nieje iba vyhovorka na rozchod? Az je to napriklad nejaky student, tak mi da urcite kazdy za pravdu ze vecina studentov dost pije, zabava sa a snazi sa vychutnat si studentsky zivot. Mozno mu je lepsie slobodnemu. Tazko povedat bez konkretnejsich informacii. Ale az ma skutocny problem s alkoholom, v prvom rade si to musi uvedomit sam. Hlavne ci si mu prednejsia ty alebo alkohol
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

oki mozno dost blba rada ale u niektorch mojich kamaratov to tak povediac zabralo
skus ho naucit na nieco ine ko alkohol kto nevie co myslim mozno smajlo pomoze :aasmile23:
oki ten smajlo bol prehnany ale tak viem ze ked kamarat fajcil a priatelke to vadilo tak si ako z lasky slubili ze ked bude mat chut na cigaretu tak nech jej radsej da velku pusu ako my ostatni sme na to pozerali asi takto :roll: ale zabralo to na dost dlho pokym sa nerozisli to potom tahal jednu od druhej a fajci doteraz.
danielita
Novice
Novice

Príspevok od používateľa danielita »

ma 17, a sme spolu 13 mesiacov cize vyse roka, ked sme zacinali nechlastal tolko,jeho rodicia to samozrejme vidia ze pije, neviem zrejme nic nerobia, inak sa chcem podakovat vsetkym co mi poslali odpoved
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

tak ked ste spolu 13 mesiacov to by si uz mohla poznat jeho rodicov a skusit to riesit spolocne s nimi...a ked ma 17 tak to podlamna nebude nic hrozne a pripada to aj mne skor ako vyhovorka aby sa s tebou mohol rozist...a ked ti pise ze ta lubi tak skuste spolu travit viac casu bez chlastu nech na to ani nemysli a venovat sa nejakym aktivitam pripadne....
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

danielita napísal:ma 17, a sme spolu 13 mesiacov cize vyse roka, ked sme zacinali nechlastal tolko,jeho rodicia to samozrejme vidia ze pije, neviem zrejme nic nerobia, inak sa chcem podakovat vsetkym co mi poslali odpoved
Ako dlho(od kolkych rokov) a ako casto pije tvoj priatel?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

axXis napísal:Preco vy zenske vzdy chcete zmenit chalana aj ked to nema vobec ziadny zmysel?
Minimálne sa chce o to pokúsiť. A zrejme preto, že jej na ňom záleží.

Zrejme jej napísal, lebo si je vedomý, že sa bude pri ňom trápiť :( .

Každopádne to bude dlhý, náročný boj s neistým koncom.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Celkom zaujímavú myšlienku má aj Diestro. Pokiaľ pije len s kamarátmi za účelom sa zabaviť a odviazať sa cez víkendy, to robia mnohí. Lenže keby to bolo na tejto úrovni, asi by si tu nezakladala tému...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

kinjeril napísal:Alkohol mu je viac, ako ty. Si si ista, ze za to stoji?
Veľmi pekná veta....ak sa vzdá teba a nie alkoholu, tak ten človek nestojí ani za jednu myšlienku na neho :(
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Neplač ak sa ti láska stratí,
ak to bola láska pravá, ona sa ti vráti...
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

tak to sa pomaly zbavuj zavislosti na nom, on sa tej svojej nevzda...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

no ked sa na tom kuknem z mojej strany ja v tom mam rozhodne jasno nemam nad cim vyberat medzi holkou a chlastom premna je holka dolezitejsia nech je ten chlast akykolvek dobry.No 100 ludi 100 chuti niekdo s tym nevie prestat a mozno je to uz zavistlost ajeho rozhodnutie ze ta necha len preto aby ti neublizoval to mi pripada ako jednoduche riesenie ktorym chcel s toho vsetkeho vykorculovat.cize ak ho mas rada moc moc tak by ti mal stat za to aby si stym nieco spravila.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ako pisla mi-chau, kto nebol na niecom naozaj zavisly, nech radsej nedava mudre vety typu "Bud ty alebo alkohol." Zavislost na alkohole je nieco strasne a moze to byt neskutocne silne. Poznam to z mojho blizkeho okolia, blizsieho nez mi je mile a nie raz. Vy si poviete, ze sak ked chce skonci, ked ju ma naozaj rad skonci, lenze takto to zial vzdy nefunguje, niekedy ani ludska vola nezmoze nic. Ak mi chcete v tomto oponovat, tak to nepoznate. Su superi, ktorych v zivote nepremozete, aj ked chcete...poznam to.

Nevravim, ze toto je nutne ten pripad, v 17 rokoch to nemoze byt podla mna az tak vazne, aby sa s tym nedalo nieco spravit. Odchyt si ho za triezva, poznas ho dlho, takze snad rozoznas ci s tym chce nieco robit a ci to mysli seriozne vazne. Ak ano, konaj spolocne s nim a s jeho rodicmi.

A prosim Ta, nemaj k tomu postoj, ze s rodicmi, sak to mi je blbe a podobne...mozno sa ti bude zdat ze prehanam a dramatizujem, ale pomoz mu kym sa este da. Vravim Ti, poznam toto zo zivota a musis tu byt jednoznacna, rozhodna...ziadne vahanie, pretoze Ty budes z tych osob co budu musiet mat rozhodnost niekedy aj zanho. Mas cs, ten som ja nemal, tak to vyuzi.

Vela stastia.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

že mu už niet pomoci? A ako to vie? vyskusal to, prestať? Ale skutočne prestať piť. Ja myslím,že ani nie,,, a verím tomu, že to neskusil ani jeden krát. Poddať sa je to najjednoduchšie a robia to zbabelci,,,
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

Tak ja si myslim, ze 13 mesiacov je dost dlha doba,aby ho poriadne spoznala a vedela, ci si pripraveny na to,aby si mu pomohla, i ked to bude tazky a dlhy boj. No ale ak ho lubis,je jasne, ze sa o to pokusis... Verim, ze sa vam to spolocne podari! Drzim palceky a prajem VELA stastia.
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa steniatko »

Alkohol je pi*ov*** :twisted: fuj.... už sa nevracaj k nemu. a venuj sa niečomu inému ako myslieť naňho .
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

Ah no to je dobra troskarina v 17 byt taky zavysli od chlastu :)
Ja si myslim ze on ta bude s tym alkoholom tahat dolu..a preto by si nanho mala cim skor zabudnut a najst si niekoho kto bude tahat hore teba:) si vies predstavit ze by si o rok este stale snim sa trapila s alkoholom ? podla toho co pises si nevie poradit sam so sebou..ale laska je laska ..sa musis ty zorhodnut :)

..viem, mne sa lahko vravi :)
Janko Hraško
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janko Hraško »

Je to staršia téma, tak neviem, či to je vlastne ešte aktuálne... Ale môj názor je, že kašli nato... Jedna vec je chcieť mu pomôcť a potom druhá zničiť život aj sebe. Aj keď ti to určite dá zabrať sa od neho odpútať...:(
Napísať odpoveď