matko888 napísal:nechcem sa vam do toho pliec , ale ja by som Boru nikdy nekupil , je mala, draha , a poznam ludi ktoi ju maju a niesu boh vie ako spokojny , ale je to na tebe.
Len sa plet, ved treba nazory viacerych ...
Bora je len Golf s batohom = Golf s praktickejsim kufrom. netreba od toho ocakavat zazraky. Ako ja rad hovorim: "Je to len VW" /mozete si zamenit za akukolvek znacku /
vajda65 napísal:vmiešam sa Vám sem do diskusie, čo vravíte na Ford mondeo alebo focus, oba diesle, mám vybraté, rok 2003 najazdené 150000 ale garážované a udržiavané.
Kolega, čo do áut trochu vidí, povedal: Focus pre Európu je riADny bordel.
vajda65 napísal:vmiešam sa Vám sem do diskusie, čo vravíte na Ford mondeo alebo focus, oba diesle, mám vybraté, rok 2003 najazdené 150000 ale garážované a udržiavané.
Ako je na tom ford s kvalitou, lebo spotrebu má to mondeo 4,6 l/100 km pri normálnej jazde priemer.
tak tom mondeu by sa oplatilo porozmyslat..ukaz dake
Ako je na tom ford s kvalitou, lebo spotrebu má to mondeo 4,6 l/100 km pri normálnej jazde priemer.
Kolega ma parametrovo podobne auto (Focusa) a nevie si ho vynachvalit. Cestuje trasy Brno - Svidnik, spotreba uzasna, povozenie suprove, vybava takisto. Neviem kolko malo ale najazdene, ale rocnik tusim sedi presne.
tak tie diesle motor musí vydržať aspon 300 000, viem že to mondeo nebolo burané a majitel sa o neho stará takže to by malo byť ok. Akurát som nevedel ako je to z kazivosťou a náhr. dielmy.
Chcel som trojkovú mazdu tiež je to myslím super ale náhr. diely su strašne drahé....
jazdim peugeotom rok a pol, doviezol som ho z vonku, ma najazdenych 120 tis a klop klop ide jak hodinky.
odkedy som ho kupil tak len tankujem mam ho druhu zimu so startovanim nebol problem (narozdiel od felicii ktoru som mal predtym). Jedine co som menil bol olej.....
Tak su kupujte shnite felicie za 120 tisic, alebo mazdy 323 a potom platte za vypalenu poistku 500SK.....
Kolko z vas jazdilo francuzkym autom?? a kolky zvas ste ho mali??
Ehm kolko z tych co tu vychlaluju alebo odsudzuju mate vobec vodicak??
sobre auto je to, na ktore nekyda vas znamy co? napriklad mne kazdy murcal ze renaulty su shity. mam renaulta a je v poho... dakto vravi ze ople su sunky, podla mna su ople jedne z najspolahlivejsich aut... takze podla mna nieje zle auto, su len ludia, ktori si kupia jeden chybny kus a odsudia celu znacku a cely narod...
mam doma Mercedes. dovezeny z nemecka. je to sice firemne aut (jedno stastie) ale chodim na nom prevazne ja a moj oco, odkedy ho mamte tak bolo na nom nemene takmer vsetko, od naprav, tlmice, vstreky, brzdy, kolesa pretoze neustale drie pneu. na geometrii sme s nim boli asi 7x
Ocov sef ma tiez mercedes a tiez je castejsie v servise ako pred jeho domom.....
takze mame tu 2 auta (z dvoch co osobne poznam) ktore sa moc kazia....
vysledok???? NEKUPUJTE MERCEDESY PRETOZE SU KAZIVE....
Konkretne priklad z tvojho prispevku smiesny nie je, skor pravdivy. O mercedesoch som moc chvaly o spolahlivosti nepocul, skor naopak. A to nie len, ze jedna pani povidala...