domace vazenie, este to tak. vacsinou vyhrazky za vreckove ale kedze popri skole zarabam cca 8-15 nasobok svojho vreckoveho, akurat sa smejem na tom.....
mne jedine zakazovali PC za zle znamky ale nikdy som to ajtak nedodrzoval, a potom mi aj znizovali vreckove ked som nachytal nejake zle znamky ale niekedy som im ani nehovoril takze vreckove som dostal
no ja som raz dostal "domace vezenie" ale len take mini vydrzalo mi to asi tak 2 dni xD proste bol som este maly asi tak 9,10 rokov a isiel som zo skoly a kamarat ma zavolal smikat sa ako po lade no zo skoly som siel asi tak okolo 12nastej smikame smikame asi uz 3,4 hodiny (LoL) potom zacala byt tma tak som sa pobral domou a akurat vtedy ked som dosiel domou tak mama prisla ku skole ci tak dako ako to vravela xD tak som dostal od oca vezenie no o 2-3 dni som sa mrte nudil tak som sa len tak poflakoval po dome hmm nuda a zacinal Milionar a siel oco pozerat tak som sa privtieral a lahol si na druhu stranu na sedacke a oco ze "Co robis?" a ja ze: "sak nemozem pozerat" a potom povedal ze mozem a tym skoncil cely trest :P
podla mna to nema zmysel rodicia mi skor dohovorili ze ak chces takto dopadnut tak si to rob islo o nejaku vec a uz bolo na mne ze ci hej alebo nie....skor som vzdy zvazil ich rady a posluchol
Ja som iba raz dostal a to na tyzden , ale aj tak ma o 2 dni uz normalne pustili vonku ... A bolo to asi pred 5 rokmi , od vtedy som ziadne vazenie nemal
Pravdaže, dostával som ale aj dostávam...
To buď za to že mám v škole zlé známky alebo správanie. Vonku nejdem tak asi týždeň. Naposledy som mal len na štyri dni.
nie nie ziadne take, tiez aj podla mna to nic neriesi, ked niekto robi zle v skole napr. tak po tyzdni doma pochybujem ze by sa nejak preto mal polepsit, mozno keby dostal dozivotne vazenie... to by asi jedine malo zmysel
Zaracha? no neviem ja som aniel. Ale nie urcite ze som dostal par krat ale pripadalo mi to take nenormalne ze mi zakazu ist von napr. to je omezovanie mojej slobody (heh ale co uz) zakaz na daco furt mozem este dostat ale naco? mne fotrovci par krat zakazali ale zistili ze som beznadejny pripad ale nie...proste preco zakazy? je to streleny napad...takze ale i tka proste chapem rodicov v tom ze nejako nas zbrzdit musia ked robime nieco co nemame ale ja som PC maniak takze moji rodicia casom zistili ze na tuto vec mi sahat nemozu (nie je to tak jak si myslite)
niekolko mesiacov? tak to ta kamosko dost poznaci, byt par mesiacov bez kamosov a znamich, proste upadnes do zabudnutia a kazdy ta bude mat za blbca, ktory sedi stale doma... to by si mali niektori rodicia uvedomit... bohuzial to je nad moznosti a schopnosti niektorych z nich...
Fúha zaracha som nedostával aj rodičia pochopili že to k ničomu nevedie, a vidíte nefajčím nepijem a je mi dobre a nie som pouličný bastard, ako dosť decák v dnešnej dobe...