Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
den333
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no ja som cakal tiez nieco vaznejsie nie tam nejaku pomaly strielacku...ale dalo sa to pozriet...anjviac sa mi pacilo ako sa napichol na ten noz ked spadol z toho lanka:D ved to bolo maximalne nerealneslide napísal:I am Legend je super len ma trosku prekvapilo ze je to s priserkami cakal som nieco ine ale inak vydareny film
-
slide
Star
to by nebolo ono keby americania nieco vo filme neprehnali mnohokrat je vela veci nerealnych okrem tych priser ale uz som si zvykolden333 napísal:no ja som cakal tiez nieco vaznejsie nie tam nejaku pomaly strielacku...ale dalo sa to pozriet...anjviac sa mi pacilo ako sa napichol na ten noz ked spadol z toho lanka:D ved to bolo maximalne nerealne
-
Old Dirty Bastard
Guru
akože čo na tom bolo nerealne? par hodin vysel dolu hlavou takže bol mimo a dezorientovany, ako tak si nožom odrezal to lano no a pri pade si ruku udrel o zem a kedže držal ešte stale nož, zarazil si ho do nohy, to je take nerealne? si niekedy pozri blizko smrtiden333 napísal:no ja som cakal tiez nieco vaznejsie nie tam nejaku pomaly strielacku...ale dalo sa to pozriet...anjviac sa mi pacilo ako sa napichol na ten noz ked spadol z toho lanka:D ved to bolo maximalne nerealne
-
Šu-Do
Redeemer
Trestna Lavica (The Longest Yard)
eeej... paradna komedia.. paradny film.. dobre som sa pri nom bavil... jeden z naj filmov Adama Sandlera...
ale co je fajn je ze vo filme sa vyskytuje MNOZSTVO znamych ksichtov
to sa mi strasne vo filmoch paci... niektore role su nenapadne... ako napriklad rola Roba Schneidera ktoreho ukazali 2x... je to dobry herec od cias Deuca Bigalowa
tiez aj Nelly, Chris Rock a mnozstvo inych... myslienka filmu je dobra a celkovo dej ako som napisal.. paradny
//
eeej... paradna komedia.. paradny film.. dobre som sa pri nom bavil... jeden z naj filmov Adama Sandlera...
ale co je fajn je ze vo filme sa vyskytuje MNOZSTVO znamych ksichtov
to sa mi strasne vo filmoch paci... niektore role su nenapadne... ako napriklad rola Roba Schneidera ktoreho ukazali 2x... je to dobry herec od cias Deuca Bigalowa
tiez aj Nelly, Chris Rock a mnozstvo inych... myslienka filmu je dobra a celkovo dej ako som napisal.. paradny
//
uh.. ale urcite nepatri (podla mna) do tejto temyl0f4s3 napísal:vcera som si kukol Babel
dost v pohode
-
Soviet
Darca
Atonementmi-chau napísal:No dnes ma zaujal film Atonement v preklade tusim Pokanie. Nezvycajne prelinanie casu, trochu kruto - naivny koniec. Dokazal som sa vzit do deja, s cim mam poslednu dobu problem. Davam mu 9,5 z 10.
Práve som to dopozeral a taktiež vysoko odporúčam...Film splnil moje očakávania. A kus vojnového prostredia tam dodalo správnu šťavu. 9/10
-
hornblower
Light Professional
yo yo a tie vtipne hlasky. Film je relativne kratky asi 1h 25 pocas kt. sa nebudete nudit. Je to taka akcna jazda kt. si asi uz nebudete chciet viackrat pozriet ale ani nebudete lutovat straveny cas.slide napísal:pozrel som Shoot 'Em Up film je povazovany za akcny ale mne to pripominalo skor komediu filmov kde hlavny hrdina zabije vzdy vsetkych a zo vsetkym si vie poradit je uz dost vela toto je dalsi do zbierky ale predsa sa celkom dobre pozeral dej bol dobry ale tiez je to skor kopia no stoji za pozretie
-
R1k1nko
Darca
the game plan
http://www.csfd.cz/film/230587-game-plan-the/gallery/
neviem co je to so mnou ale tolko krat som pri tom slzil
-
NuSuey
Professional
ja som pri X-MEN 3..R1k1nko napísal:the game plan
Ratatouille je dobra animacka pre celu rodinku
ja som vcera kukol tri filmy:
Green Street Hooligans
SAW IV
Waist deep
ako najlepsi by som ohodnotil Green Street Hooligans... proste uplna bomba...
ako druhy najlepsi by som ohodnodnotil Waist Deep
a ako treti, ani nie, ze najlepsi, vobec sa mi nepacil je SAW IV... predchodzie diely (1 a 2) boli O vela lepsie...
Green Street Hooligans
SAW IV
Waist deep
ako najlepsi by som ohodnotil Green Street Hooligans... proste uplna bomba...
ako druhy najlepsi by som ohodnodnotil Waist Deep
a ako treti, ani nie, ze najlepsi, vobec sa mi nepacil je SAW IV... predchodzie diely (1 a 2) boli O vela lepsie...