Mat ci nemat lasku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jurik181
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurik181 »

takze podla mna jednoznacne mat.

Nevyhody: strata casu, plytvanie peniazmi, pribudnu problemy
Riesenie: cas by si aj tak premarnil nejako inak, peniaze tak isto, a problemy su aj tak :)

Vyhody: To sa proste neda vymenovat... to sa musi citit. :)
Ale tak aspon nieco: cas straveny s priatelkou je vacsinou prijemny (ak nie tak sa asi nelubite :oops: ), peniaze investovane do priatelky neberies ako minute ale dobre investovane :D ,problemy pribudnu (aj mne pribudli) ale vzdy sa daju riesit, a problemy ktore si mal predtym mas aspon teraz s kym riesit, mas sa s kym porozpravat, komu zdoverit, a tiez ta naplna pocit ked jej dokazes byt oporou a nakolko sex je korenie zivota...nepotrebujes ruku 8) (chcel som to napisat co najjemnejsie). No a toto ma len tak narychlo napadlo.

Tych vyhod je omnoho viacej ako nevyhod ale to pochopi kazdy kto lasku zazil, pretoze nieje nic krajsie ako lubit a byt lubeny (sorry tuto vetu som tu uz cital ale mne sa paci tak ju pouzijem aj ja)
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

minimalne zvlastny nazov temy.."mat lasku" ?? ako keby sa to dalo ovplyvnit
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Zivot je tazky so zenou ale aj bez nej. :wink: ako ozaj beriem prvu moznost pretoze ste dvaja, v tej druhej si len sam :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Point napísal:minimalne zvlastny nazov temy.."mat lasku" ?? ako keby sa to dalo ovplyvnit
No ciastocne sa da, ved vzdy mozes nejakej povedat, ze je puca a uz ju nechces vidiet, vtedy bude laske velmi rychlo koneic :) (so vznikom je to vsak uz o stasti a odvahe)
sheep: presnejsie to znie takto: So zenou zle, bez nej este horsie :)
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

laska je potrava pre mozog, ktora sa meni na energiu zit. Like oxygen alebo informacie.. Problem je, ked sa strati. Vtedy ostava ju hladat dalej, v inych veciach\osobach....inac sa priblizite blizsie k smrti, pocitu bezcennosti. Ten kto ju nachadza v sebe, a to ho cini pritazlivim pre ostatnych, ma zavideniahodnu schopnost spravneho narcizmu. Byt egoistom znamena vazit si seba sameho, mat silnu schopnost lasku "vysavat". Vsimnite si optimistov, ako casto a nenapadne sa ostatnych dotykaju :wink:
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

GothaR napísal:No ciastocne sa da, ved vzdy mozes nejakej povedat, ze je puca a uz ju nechces vidiet, vtedy bude laske velmi rychlo koneic :) (so vznikom je to vsak uz o stasti a odvahe)
lasku neberem ako frajerku..ked beres lasku ako cit, nieco abstraktne ..ovplyvnit sa to podla mna neda :) moj nazor a nezoberes mi ho :D .. na konec trosku kulturneho zazitku.. je to hrozne s nimi byt este horsie bez nich byt su to strasne priseri peklo aj raj na zemi.. :D zona a :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Point napísal:lasku neberem ako frajerku..ked beres lasku ako cit, nieco abstraktne ..ovplyvnit sa to podla mna neda :) moj nazor a nezoberes mi ho :D .. na konec trosku kulturneho zazitku.. je to hrozne s nimi byt este horsie bez nich byt su to strasne priseri peklo aj raj na zemi.. :D zona a :D
Ja viem ako to beries, preto som napisal, ze je lahsie lasku stratit ako ziskat, ziskat sa nasilu skoro ani neda. Ale predstav si, ze mas frajerku, lubite sa a zrazu jej zacnes nadavat, no neodide od teba?(samozrejme to nikto normalny ne(u)robi, ale tymto sposobom je laska ovplyvnitelna) Postupne ta urcite prestane aj lubit, tak som to myslel :)
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Mať :) ja osobne mám
Marion
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marion »

tak vsetko ma svoje plusy aj minusy,ale v tomto pripade si myslim,ze je lepsie mat. no ja by som vsak tuto otazku neriesila. ked bude clovek sam,tak ok,ked bude s niekym,tiez ok. vsade najdes nejake plusy i minusy.
LSDr.J.Behm
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa LSDr.J.Behm »

osamelí ľudia žijú v priemere kratšie a viac podliehajú psychickým problémom, sex tiež predlžuje život, je to dobré cvičenie a s láskou sa spája množstvo endorfínov či serotonínov (rozumej hormóny šťastia) uvoľnených do mozgu...ľudia sa túžia párovať od prírody, bola by škoda potláčať takéto vcelku príjemné pudy a vždy je lepšie niečo skúsiť a ľutovať že to človek skúsil než ľutovať, že to neskúsil...takže asi mať...aj keď to nezáleží veľmi od rozumového rozhodnutia...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

MAŤ...myslím,že mať..pretože ten pocit,keď je človek milovaný a miluje je ten najkrajší na svete..pretože v nej mám oporu..je mi kamarátkou..je mi všetkým
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Aj Pat bol s Matom nie Nematom... takze MAT jednoznacne ;)

Aiden - dik za karmu, ale to Pat a Mat nie je moje autorstvo :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Jednoznacne mat ... neni o com .. myslieet si ze mat babu je len na obtiaz a dalsie starosti je riadna hlupost .... ved co je lepsie ako sa zobudzat s pocitom ze mate niekoho kto na vas mysli , mat niekoho pri sebe .. :)
ground-tm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ground-tm »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chlapci.......keby ste prehodnocovali veci pri triezvosti a nie predavkovany endorfinmy, testosteronom a podobnymi sajrajtami... som (teda chcem byt) Antikra ale raz sa tomu anija neubranim a zalubim sa (dufam) len nechcem aby to bolo urychlene, preto si udrziavam od toho odstup lebo pride k niecomu co vas prinajmensom polozi(mne stacilo raz!) a bud sa nespametate alebo najdete inu...a uz som sa zamotal a neviem co este som chcel povedat...mozno dopisem potom 8)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

no jo laska mi momentalne strasne chyba...normalne tazke deficity :D
zlate baby ktore chcu mat harmonicky vztah hlasit sa na mojom icq :D :D
nikulka88
Novice
Novice

Re: Mat ci nemat lasku

Príspevok od používateľa nikulka88 »

miso2911 napísal:ludia myslite si ze je lepsie mat frajerku ktoru lubite alebo nemat a zit si svoj zivot taky aky chcete odpadava vam kopec starosti spojenych s frajerkou nehovorim teraz ze nejsu aj dobre veci urcite je ich stjasne vela ale tie zlee veci ked sa hadate potom strasne bolia pri sdrci a to je niekedy dost neprijemne....
hm myslim ze aj ked tie veci bolia pri srdci nie je to az take strasne .. ta tvoja frajerka musi byt stastna ze ta ma .. ked nad takymito veciami premyslas a si citlivy..
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

mna posledny vztah takmer polozil, netrval dlho, takze radsej uz ziadny vztah, lebo keby bol dlhsi, jeho neuspech nemusi dopadnut dobre. Uz som si zvykol na samotu. Uz nic neriesim a nikoho k sebe nepustim. :roll:
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Hmm... bez debaty mať... Tak krásna vec. Prečo sa tomu vyhýbať, alebo sa toho vzdávať? Len keď už niekto má pind, že láska je ku*** alebo podobné drísty, tak je to prevažne preto, lebo nevie, ako sa k láske správať (nie partnerovi) ako ju správne pestovať a ako nekonať hlúposti. Často je to niekoľko násobne zložitejšie, než sa to môže zdať. Láska nie je žiadne lusknutie prstami, ale porovnateľné s náročnosťou... ja neviem hrania na gitare...

Mať! Ale s rozvahou a zmyslom pre zodpovednosť.
existpierre napísal:mna posledny vztah takmer polozil, netrval dlho, takze radsej uz ziadny vztah, lebo keby bol dlhsi, jeho neuspech nemusi dopadnut dobre. Uz som si zvykol na samotu. Uz nic neriesim a nikoho k sebe nepustim. :roll:
Ručím Ti so stopercentnou istotou, že tento názor zmeníš... a aj keď mi teraz prispeješ K-, raz keď budeš znova vo vzťahu si na moje slová spomenieš ;)
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

mimkorn napísal:Ručím Ti so stopercentnou istotou, že tento názor zmeníš... a aj keď mi teraz prispeješ K-, raz keď budeš znova vo vzťahu si na moje slová spomenieš ;)
ja som ho uz raz zmenil a sklamal som sa, branim sa tak. Uz viem teraz ze ho nezmenim a zenska sa bude musiet sakra snazit, aby som to zmenil a aby som zase zacal v nieco verit. Lenze ja ked stratim doveru v nieco, sanca je nulova ze opat zacnem verit
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

existpierre napísal:ja som ho uz raz zmenil a sklamal som sa, branim sa tak. Uz viem teraz ze ho nezmenim a zenska sa bude musiet sakra snazit, aby som to zmenil a aby som zase zacal v nieco verit. Lenze ja ked stratim doveru v nieco, sanca je nulova ze opat zacnem verit
tak si uvedom jednu dôležitú vec. To, že Ti tie vzťahy nevychádzajú nemôže byť problém len holky, alebo okolností. Predovšetkým skús hľadať problémy u seba. Cudzie problémy aj tak nezmeníš. ("Každý následok MUSÍ mať nejakú PRÍČINU. Kým sa táto príčina neodstráni, bude prinášať vždy tie isté následky. Ak sa pokúšame pracovať s následkami, nešťastie bude meniť len jednu formu na druhú. Najpodstatnejšia je vždy príčina a tá musí byť nájdená vo vnútri." Charles F. Haanel)

Vzťahy medzi dvoma ľuďmi sú veľmi zložité a sú o tom napísané
tisíce kníh, rôznych kurzov, štúdií, rád... Je dôležité vedieť, kedy čo a ako. Vedieť sa starať o vlasnté záujmy, ale aj o záujmy toho druhého (až na druhom rade, ale vždy rovnako intenzívne) a nájsť si tú správnu polovičku, nie prvé čo sa hádže k nohám a pod.

Je podľa mňa nezmysel púšťať slovo láska k vode, pretože je to čosi nádherné, ale rozdiel medzi láskou a tým, čo ľudia pokladajú za lásku. Mal som nejaké vzťahy a naozaj som cítil úžasné emócie no nemôžem povedať, že to bol geniálny vzťah, geniálna láska a že som konal svoju úlohu voči polovičke i sebe správne. To môžem povedať iba o sestre, ktorá má 20, prvý vzťah, trvá dva roky a stále je to krásne... vzťah je umenie.

Poobzeraj sa okolo seba... Koľko stovák ľudí nájdeš, ktorý sa pokúšajú o vzťahy v jednom kuse a potom sa na to chcú vykašľať, pretože to nie a nie fungovať. a prečo je ich tak veľa a prečo sa im tak nedarí? Láska nie je len tak. nie je to nič "zadarmo".... ale ľudia sú leniví. Najradšej by z lásky ťažili. najradšej by sa oni mali čo najlepšie a potom keď majú nedostatok lásky, začnú sa sťažovať, prečo ma už tak neľúbiš? Prečo ma už nepohladíš? Ale to je zase len dôkaz malosti a potreby človeka... Naplnený človek nepotrebuje nič a stále rozdáva a cíti sa najlepšie ako môže (a väčšinou následne aj dostáva najviac). Dosť litánií, lebo si sám začnem liezť na nervy...
Napísať odpoveď