9tonda9 napísal:no jasne ze mam nastaveny CoD4 ako vynimku...som skusal aj firewall uplne vypnut nepomohlo
este ma tak napadlo ci to nebude tym ze nemam CoD4 patchnuty?
Hm a skusali ste hrat na nejakom beziacom CoD4 servery?
Nasiel som torrent "COD4 Call of Duty 4 1.3 Free Hamachi Online Multiplayer Kit 1.3". Link sem nemozem dat, pretoze je to asi warez. Tak aspon pomocka.
impact napísal:Hm a skusali ste hrat na nejakom beziacom CoD4 servery?
Nasiel som torrent "COD4 Call of Duty 4 1.3 Free Hamachi Online Multiplayer Kit 1.3". Link sem nemozem dat, pretoze je to asi warez. Tak aspon pomocka.
dik sa pomoc skusim to...dufam ze to uz konecne pojde
Nechcel som vytvarat novu temu tak som to napisal sem..
Chcem hrat s kamosmi cs 1.6 cez hamachi ked sa prepojime asi 6 tak asi 4 seka hra...Vsetci mame hamachi basic...Preto by som poprosil ci by mi niekto nevedel dat licencny kod na hamachi aby sme mohly mat premium...dakujem
t0m4s3 napísal:Nemyslis si, ze toto je sposobene hamachi, ale skor pomalou (rozumej vysoka latencia - pingy) linkou.
nie nie podla mna je to v hamachi chyba lebo vtom basicu je urcena maximalna velkost prenesenia dat a pri premiu je rychlejsie prenesenie dat preto by som potreboval ten lincencny kod...
bart1234 napísal:nie nie podla mna je to v hamachi chyba lebo vtom basicu je urcena maximalna velkost prenesenia dat a pri premiu je rychlejsie prenesenie dat preto by som potreboval ten lincencny kod...
Myslis, ze Ti niekto da ten plateny kod ? Pochybujem
Nemohli by ste mi napisat preco mi nejde prezerat kamosove subory???
mame rovnaku verziu, sme pripojeny(svietime na zeleno) ale aj tak nejde...
napise ze: Cesta '\\IP' neexistuje alebo nie je adresárom
co to znamená ??? pls