Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
tomek00
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomek00 »

a podla mna je to bla bla, lebo nejdem platit rocne tisice aby ked kliknem na nejaky talent aby som mal castovanie kuzla o 0,5 sekundy kratsie a za to ze nefunguju veci.. nech, vravim ze sa to da hrat, to zalezi od cloveka za co si rozhodne minat peniaze, spomenul som ze ja by som za to nedal ani halier to je ako ked poviem ze si idem prispôsobit pocitac tomu aby som sa mohol hrat... ja si prispôsobim hry na môj pc ak ma chapete :D
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

samozrejme som myslel oficialny a free, chybycka mi tam vletela

hmm, kliknes na talent? no neviem, ja klikam na spelly, co sa ucim u (class) trainera - talenty su pasivne zalezitosti, ktore ti znizuju napriklad dobu kuzlenia, zvysuju armor, speed.... nie veci, na ktore ked kliknem, tak nieco vycarujem, to su spelly - podla tohoto co si napisal vidim ze o wow vies NIC, a v tom pripade neviem preco diskutujes v tejto teme
tomek00
Light Professional
Light Professional

Kosh napísal:samozrejme som myslel oficialny a free, chybycka mi tam vletela

hmm, kliknes na talent? no neviem, ja klikam na spelly, co sa ucim u (class) trainera - talenty su pasivne zalezitosti, ktore ti znizuju napriklad dobu kuzlenia, zvysuju armor, speed.... nie veci, na ktore ked kliknem, tak nieco vycarujem, to su spelly - podla tohoto co si napisal vidim ze o wow vies NIC, a v tom pripade neviem preco diskutujes v tejto teme
no teraz si ma vazne dostal, ked kliknes na talent Improved fireball u maga ( to je ten co vie carovat ohnik a ladik) tak mu to znizi casting time o 0,1 sec. to su talenty pokial ma moje nulove schopnosti neklamu, a na neofic. servroch co som hral tam tych nefungujucih talentov nebolo tak vela ze by som sa siel zlbaznit a platit za ofik, takze ked nan kliknem tak ked budem klikat na fireball tak to nebude fungovat (akoze ten casting time), takto som to myslel

a k nefungujucim spellom: ja som hral na onlinegamers par mesiacov za huntera ktory bol pred casom nehratelny a len par ludi zanho hralo a aj hra... ja som s nim dokazal spravit 60 lvlov aj ked bol taky nemozny a aj ked mal par kuziel co mu neslo a pet sa spraval ako neger sa to dalo...

a dufam ze nebudes hovorit ze neviem nic o tejto hre, teda aspon mi dovol aby som sem mohol pisat :)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

(sory, moja chyba)

nevravim ze na onlinegamers sa neda hrat (ja som tam lvl 50) - ALE - ked si zoberiem jednoduchy schematicky quest typu : zobrat quest, prist k niecomu, hovorit s tym, dat complete q a dostat xp. takychto questov su v hre stovky - cize skript je stale rovnaky, netreba nic specialne programovat, vymyslat - ale ako je mozne ze niektore z nich nefunguju? toto ma zaraza, n veci rovnakeho typu ide, a m veci toho isteho typu nejde,

ale ako vravim, free server je o tom ze je tam kopa bugov, ktore sa neriesia, ale ani nesmu vyuzivat v prospech hraca, su tam GM ktori, ktori ked ma hrac problem to riesia tak, ze "kasleme nanho", su tam permanentne chyby, o ktorych vsetci vedia, ale ktore sa taktiez neriesia (napriklad vzducholod s durotaru do tirisfal glades, orb of translocation v silvermoon city...) - proste na oficialne servery to este dlho mat nebude
tomek00
Light Professional
Light Professional

Kosh napísal:(sory, moja chyba)

nevravim ze na onlinegamers sa neda hrat (ja som tam lvl 50) - ALE - ked si zoberiem jednoduchy schematicky quest typu : zobrat quest, prist k niecomu, hovorit s tym, dat complete q a dostat xp. takychto questov su v hre stovky - cize skript je stale rovnaky, netreba nic specialne programovat, vymyslat - ale ako je mozne ze niektore z nich nefunguju? toto ma zaraza, n veci rovnakeho typu ide, a m veci toho isteho typu nejde,

ale ako vravim, free server je o tom ze je tam kopa bugov, ktore sa neriesia, ale ani nesmu vyuzivat v prospech hraca, su tam GM ktori, ktori ked ma hrac problem to riesia tak, ze "kasleme nanho", su tam permanentne chyby, o ktorych vsetci vedia, ale ktore sa taktiez neriesia (napriklad vzducholod s durotaru do tirisfal glades, orb of translocation v silvermoon city...) - proste na oficialne servery to este dlho mat nebude
hej to netvrdim ze su dake famozne, ale treba vybrat free server na ktorom chces hrat, bud si zvolim taky kde je vela ludi a su tam castejsie pady, alebo kde je menej ludi a padaju obcas... a s GM je to tak ako je to, niektory chcu pomoct rozvoju servra niektory nie, na Onlinegamers je to tak ze na teba fakticky kaslu a je im jedno ale urcite sa najde server kde nie, mal som na taky link ale kedze mi je to uz davnejsie jedno ti ho nedam :)

a casom sa to podla mna vsetko zlepsi (teda aspon emulatori, GM ostanu negri stale), ja som hral pred par rokmi ked vyslo wowko na nejakom servri kde sme boli asi 5 a bolo povedane ze vacsina quesotv ("vacsina") ide pri ludoch, tak sme hrali len za ludi... a teraz vidis, mozes hrat za koho chces a funguje o mnoho viac questov, a urcite sa na klucovych questoch pracuje aby sli lebo potom si serkaju sami GM do gati lebo im tam nik nebude hrat
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

M142 napísal:je nejaký neoficialny server kde nebol wipe aspoň pol roka vlastne?
vsetky :roll: dneska to uz nebezi pod WowEmu alebo WowWow ako kedysi ze cim viac sa tam hra tym viac je dodrbana databaza, dneska to uz bezi pod Ascentmi a Mangosmi, co su emulatori na dobrej urovni takze wipe nepotrebuju, jediny wipe co si pametam bol pred cca rokom na Narniasi(vtedy este neboli rozdeleny na Narnias a Sargeras) kde dali wipe itemov koli tomu ze znizila sa nastevnost servera pretoze uz hazdy druhy mal equip jak hovado, tak ich chceli este raz motivovat :D
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

nooo...na FUN serveroch bývar raz za cas kompletný wipe, ale tam to nevadí a je to pochopiteĺné. inak pod Mangosom funguje už pomerne dosť veĺa vecí, máločo je natoľko bugnuté, ako to bývalo kedysi...ale zas nieje taký stabilný.
Ascent stavil na stabilitu, zato má menšiu funkčnosť.
A ofik je samozrejme ofik o tom neni pochýb, lenže-niesom ochotný platiť toľké prachy za zabiják času.:)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ludia co hrate na ofikoch, nemate teraz nejake problemy s latency apod? lebo my traja slovaci co sme na TH nam skace latency od 1500 po 5000 a mna kazdu chvilu odpaja. co sa pytam ostatnych ludi (neslovakov) tak im to nerobi, tak chcem vediet ci to neni nejaky lokalny problem. alebo ked tak v com to este moze byt pls?
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

Sepiroth napísal:nooo...na FUN serveroch bývar raz za cas kompletný wipe, ale tam to nevadí a je to pochopiteĺné. inak pod Mangosom funguje už pomerne dosť veĺa vecí, máločo je natoľko bugnuté, ako to bývalo kedysi...ale zas nieje taký stabilný.
Ascent stavil na stabilitu, zato má menšiu funkčnosť.
A ofik je samozrejme ofik o tom neni pochýb, lenže-niesom ochotný platiť toľké prachy za zabiják času.:)
tolke prachy? ak zarabas - tak ozelies ze jeden den nepojdes s kamosmi na pivo .. ale namiesto toho si zaplatis prave ten offik :) chapem - ak si student a nemas ani ziadnu brigadku popri studiu tak to moc moznosti zaplatit si to - nemas..

btw.. hahha :D maloco je natolko bugnute? :D chces sa nechat vysmiat? asi sam viem ako to je na mangose a hoci sa to ZDA byt ok .. zabugovane to je - a stale riadne :) to ti povie KAZDY kto hral na privatnom servri nejakom .. a potom presiel na offik :)
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

SchYzo napísal:ludia co hrate na ofikoch, nemate teraz nejake problemy s latency apod? lebo my traja slovaci co sme na TH nam skace latency od 1500 po 5000 a mna kazdu chvilu odpaja. co sa pytam ostatnych ludi (neslovakov) tak im to nerobi, tak chcem vediet ci to neni nejaky lokalny problem. alebo ked tak v com to este moze byt pls?
Ano problem ma polka Drak'Thulu,lagy,zvysena latency a disconecty.Dokonca sa vcera vsetkym vynuloval nahraty honor :smt094 .Mal som 8.3k relognem a mam 0 a tak cela guilda.Pytal som sa kamosa ze to robi aj ludom od nich takze neviem co zas blizz poraba ale dost ma to stve.

//Honor je naspat ale mam odpocitane 3k.....
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

:D DT je nahowno, ale zase honor sa pocita vzdy len priblize a najviac tusim mozu strhnut tie 3K neviem sice za co ale ... :D vacsinou strhavaju tak 600-800
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

ako tie lagy su hruza nechapem preco to tak laguje mam 60ms latancy a doslova mam porty 5-6 sekund,alebo minule som mal disconnect skoro kazdych 5 minut
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

aruN napísal:Ano problem ma polka Drak'Thulu,lagy,zvysena latency a disconecty.Dokonca sa vcera vsetkym vynuloval nahraty honor :smt094 .Mal som 8.3k relognem a mam 0 a tak cela guilda.Pytal som sa kamosa ze to robi aj ludom od nich takze neviem co zas blizz poraba ale dost ma to stve.

//Honor je naspat ale mam odpocitane 3k.....
a aky mas net? zmeraj si latencie, kludne moze byt chyba u vas
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

chyba neni v nete my sme na TH traja slovaci a vsetkym nam to blblo a kazdy ma ineho providera....GM mi napisal ze sa na tom pracuje, dneska som este nebol vo wow tak ceknem ci to fakt urobili...ale ak mi vymazu moj honor tak nech si ma nepraju bo som polku dna vcera presral v BG :evil:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

NuSuey napísal:tolke prachy? ak zarabas - tak ozelies ze jeden den nepojdes s kamosmi na pivo .. ale namiesto toho si zaplatis prave ten offik :) chapem - ak si student a nemas ani ziadnu brigadku popri studiu tak to moc moznosti zaplatit si to - nemas..

btw.. hahha :D maloco je natolko bugnute? :D chces sa nechat vysmiat? asi sam viem ako to je na mangose a hoci sa to ZDA byt ok .. zabugovane to je - a stale riadne :) to ti povie KAZDY kto hral na privatnom servri nejakom .. a potom presiel na offik :)
to je jedno, jasne 300 korun mesacne by sa naslo... ale orig hra tiež stojí dosť. a ja už principiálne nechcem platiť za niečo takéto. neviem, ci ma chápeš, ale ide proste o princíp. platiť za HRU? tej jeden večer niekde s kamarátmi mi veruže stojí za to, že budem hodinku denne hrať trebars aj na nvm akom zabugovanom serveri, aj tak ide iba o zabavu. :)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

ak by som hral hodinu denne nejaku hru, povedzme cca mesiac, ci dlhsie, a stale by som si ju nechcel kupit, tak to je normalny tvrdo piratsky postoj

to ze platit za hru, vies, nechcem tu flameovat o piratstve, ale HRY SA KUPUJU, duplom WOW, ktore stoji 690 sk, a mas v tom mesiac hrania zdarma a hru - ale nie, ty by si len hral hru, ale kupit si ju, to nie

vsak naco platit za jedlo? ked sa da ukradnut
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

ako tu už niektori ludia spominali-hranie na private serveroch nieje pirátske a tie servre niesu ilegalne.:)
a chcel som iba povedat tolko, že mne to stačí. Navyše blizzlike raty ma už davno prestali baviť a pochybujem, že by ma to bavilo s takými ratmi aj na ofic. serveri.
a mimochodom, zopár dobrých hier som si aj kúpil.:) rovnako hudbu, väčšinou sice sťahujem, ale ked je album fakt good tak ho podporím kúpou.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sepiroth napísal:to je jedno, jasne 300 korun mesacne by sa naslo... ale orig hra tiež stojí dosť. a ja už principiálne nechcem platiť za niečo takéto. neviem, ci ma chápeš, ale ide proste o princíp. platiť za HRU? tej jeden večer niekde s kamarátmi mi veruže stojí za to, že budem hodinku denne hrať trebars aj na nvm akom zabugovanom serveri, aj tak ide iba o zabavu. :)
to je skor uz platena sluzba ako napr kablovka, pripojenie k internetu apod...to uz neni ako klasicka hra to je ulitmatny druh zabavy. mi nevrav nevhodis mincu do stolneho futbalu lebo je to len HRA :P
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pacho_007 »

zdravim pani mam taky problem.Kde by som zohnal navody na questy v CZ alebo SK???mozno to tu aj mate ale nehnevajte sa nehce sami pozerat 91 stran.
21tomy21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

je nato vela stránok napr. www.wowhead.com atd..
Napísať odpoveď