asi tak.-=wolf=- napísal:aj ja som si najprv myslel ze fun je len pre tych co sa radi ukazuju kamaratom v setoch ze pozri co mam, ked ma uz blizzlike prestal bavit tak som isiel na jedno fun a pochopil som ze tam hra vela skusenych hracov (dokonca som sa tam spoznal s jednym chorvatom co hraval na ofiku avsak po tych rokoch to uz pre neho bola nuda povedal) a hra tam vela hracov koli PvP a nie koli vychvalovaniu sam, sice to nie je az take zazivne ako expenie a po nieakom case prestane nudit ale na chvilu sa to da, osobne vsak mam radsej servery, kde si tu postavu vyexpim a ziskam si itemy z chodenia raidov, dungov alebo aren
Inak, nevidim absoliutne nič zle a odveci na tom, čo napísal Schyzo. Neviem, vy tu už doňho rýpete len z princípu. no a? vy ste písali o nejakých debiloch a on napísal ešte o dákych ďalších, čo je na tom? Ake pletenie jablk s hruskami?
Normalne predsa napísal, ze s vami suhlasi, co sa týka týách dmntov co ti davaju invite, zobru o prachy atd. atd. a napísal este o dalsich, co navrhuju predaj G za prachy, boostpvanie a co ja viem co, co je už nielen lamerske, ale aj proti pravidlam... pokiaľ viem, tak Blizzard predavanie uctov, goldov, expenie a vsetky podobne spôsoby zarábania skutočných peňazí cez túto hru stíhe a trestá BANmi.
mackopuf-z toho opisu by som povedal, ze freez serveru, ale neviem no. hras non-offi ci offi?